για δώστο αδερφέ μου.. κ μετά το ξαναπεράσω κ είναι όλα όπως πρώτα?
Γενική Συζήτηση για το Mi Note 2
-
-
google photos το λενε. κανεις login με τον google λογαριασμο σου και κανεις το back up. φωτογραφιες και βιντεο κανει μονο. μετα την επαναφορα το ξανα κατεβαζεις και εκει θα ειναι τα αρχεια σου. διαλεξεις οποιο θες και το αποθηκευεις στο κινητο.
-
-
αυτο εχω εδω και εναν μηνα. εσυ τωρα το πηρες?
=============== Φεβ 1st 2017, 7:03am ===============
Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κάνει αν ταιριάζει το tempered glass από το s6 edge plus? -
δεν ταιριάζει....Το δοκίμασα...!! Θα πάρεις το δικό του..Εγώ πήρα μαυρο..από ebay. Πολύ καλό. Τέλεια εφαρμογή..!! Να ρωτήσω ξανά κάτι. Τα led μπορώ να βάλω ότι χρώμα θέλω σε εφαρμογες? Κατέβασα μία εφαρμογή που βάζεις λεντακι το χρώμα που θες στην εφαρμογή που θες.. αλλά ενώ το χω ενεργοποιημένο δεν παίζει..Είναι θέμα ρομ?? ΣΤα δικά του μπορώ να προσθεσω κ αλλά για άλλες εφαρμογές???
=============== Φεβ 24th 2017, 11:13pm ===============
super και η νέα ρομ.. φανταστική υποστήριξη. Σε μισή ώρα έτοιμο το κινητό μετά το φλασαρισμα χωρίς να λείπει τπτ.. -
-
android 7 θα πάρουμε.???
-
καλημέρα σε ολους! κατοχος κι εγω εδώ και μερικες μερες και εχω να πψ μονο τα καλύτερα, περιμενα περισσότερη κινηση να πω την αληθεια στο θεμα
-
Ήδη είμαστε σε beta σταδιο για την 7αρα...λιγο υπομονή....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
ειμαστε λίγοι και καλοί..οκ την περιμένουμε με χαρά να την δοκιμάσουμε κ πούμε τις εντυπώσεις μας... Με τα καλύτερα λόγια..!!
Εδώ έβγαλαν την 7αρα για το δικό μας??? Να την βάλω?
MIUI 8.3 - 7.5.18 | Xiaomi European Community & Store -
Ο/H ALXIOA έγραψε:
ειμαστε λίγοι και καλοί..οκ την περιμένουμε με χαρά να την δοκιμάσουμε κ πούμε τις εντυπώσεις μας... Με τα καλύτερα λόγια..!!
MIUI 8.3 - 7.5.18 | Xiaomi European Community & Store
Update for Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus suspended for next 2 weeks due to Android 7.0 testingOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H ALXIOA έγραψε:
MIUI 8.3 - 7.5.18 | Xiaomi European Community & Store
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα