Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 369.
-
ήχος
Μήνυμαπως μπορώ να ανεβάσω την ένταση του ήχου; Φοράω την τελευταία v6 αλλά πολύ σιγά χτυπάει. Δεν το ακούω. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
με την ένταση του ήχου μπορεί να γίνει κάτι; Δεν ακούγετε το ρημάδι. Πολύ σιγά χτυπάει το κινητό, χάνω κλείσεις και για δουλεία ρε γ@μοτο.mi3w. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
Μήνυμαπάλι τα ίδια. Δεν ανοίγει Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
Μήνυμαέχω το mi3w και οταν στα φόρουμ η στο browser τον μανησιο μου δίνει ανακατευθινση με στέλνει δηλαδή αλλού δεν το ανοίγει λέγοντας οτι δεν το βρήκε. Ειναι θεμα ρυθμίσεις ή κατι άλλο; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
clean install
ΜήνυμαΑν κρατήσω buck up απο titanium θα το σβήσει και αυτό με fast boot; Η να κρατήσω απο το ίδιο το συστημα απο της ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε εμένα πάλι οταν ξεκλειδωνω το τηλέφωνο μου πετάει το πινακακι που θέλει κωδικό για wifi. Μου το κάνει σε κάθε ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραγγελία απο 2toc
ΜήνυμαΤελικά βγαίνει πολύ παραπάνω απο το xiaomi Shop. Μάλλον θα το παραγγείλω απο το to2c με EMS. Ελπίζω να ΈΡΘΕΙ γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Αν έχετε να προτείνετε άλλο αξιόπιστο και γρήγορο κατάστημα ευπρόσδεκτο!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραγγελία απο 2toc
ΜήνυμαΤο βρήκα στο xiaomi Shop απο Ευρώπη με dhl. Το ίδιο το κατάστημα προτείνει την dhl και λέει οτι δε περνάει τελωνείο και έρχεται σε 4 μέρες. Είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά δε πειράζει. Εμπειρίες απο αυτο το κατάστημα; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραγγελία απο 2toc
ΜήνυμαΜε EMS είναι πιο γρήγορα; Αξίζει τα παραπάνω που ζητάει; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραγγελία απο 2toc
ΜήνυμαΘέλω να κάνω μια παραγγελία απο το 2toc.Να προχωρήσω άνετα; Θέλω το note 4g.Τι γνώμη έχετε; Είναι αξιόπιστο; Και για το site και για το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση
ΜήνυμαΑπο όσο έψαξα λίγο μπερδεύτηκα. Πόσα note υπάρχουν; Αλλού το λένε hongmi αλλο σκέτο note αλλού redmi. Ποιο απο όλα Τελικά είναι; Το μόνο που ξέρω είναι το παλιό οκταπυρινο και το νέο τετραπυρινο 4G. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση
ΜήνυμαΗ επιλογή του elephone p9000 είναι καλή; Μου φάνηκε πιο δυνατό και φοράει και miui. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση
ΜήνυμαΕνδιαφέρομαι για το hongmi note 4g το βρήκα φτηνά στο merimobiles 180$.Το προτείνεται ή να δω για το παλιό. Είναι για γνωστό μεγάλης ηλικίας που δεν θέλει να ασχοληθεί πολύ με αναβάθμιση και τέτοια. Θέλω να το ρυθμίσω μια και να τελειώσει. Απο λεφτά μέχρι 190$ περίπου. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κυριακή απόγευμα για καφέ να γνωριστούμε και από κοντά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά με τα θέματα πως καταλαβαίνω πιο είναι για v6 για να μην έχω προβλήματα; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου έσπασε τα νεύρα. Κάθε φορά που ξεκλειδωνω το κινητό μου ζητάει κωδικό για να μπω σε κάποιο wifi. Έτσι στο άσχετο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενα εκνευριστικό που κάνει συνεχώς. Όταν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά στο wifi μου βγάζει κάποιο δίκτυο άσχετο ή κάποιο που είχα βρει πριν μέρες και μου ζητάει κωδικό. Γιατί γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi3w αν τα σβήσω όλα με factory reset και τα λοιπά, δεν θα σβήσω και την rom που κατέβασα; Αφού δεν έχει εξωτερική μνήμη. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ανοίγει η κάμερα
ΜήνυμαΟκ. Θα δοκιμάσω. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk