Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 369.
-
Δεν ανοίγει η κάμερα
ΜήνυμαΜετά απο την τελευταία αναβάθμιση δεν ανοίγει η κάμερα. Μια βοήθεια; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε παίζει η κάμερα μετά από αναβάθμιση. Μια λύση; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μου δουλεύει η κάμερα. Μια λύση; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από terrorz: “Καλησπέρα, εχω ενα θέματακι του mi3. Η οθόνη ειτε χανει την ευαισθησία της, ειτε λαμβάνει επαναλαμβανόμενα τυχαία άγγιγματα απο μονη της. Έχω την τελευταία εκδοση miu6. Φτιάχνει προσωρινά με επανεκκίνηση. Το ερώτημα μου είναι, αν φταίει το digitizer ή αν είναι άλλο το πρόβλημα, όπως προβληματική μπαταρία... Είναι δύσκολο να το αλλάξω μόνος;” αν έπεσε κάτω , touchscreen digitizer , μακάρι να κάνω λάθος” ” Μια χαζή ερώτηση. Μήπως εί…
-
Το mi3 μου επεσε στο νερό
ΜήνυμαΑν είχες μπαταρία που βγαίνει θα σου έλεγα να την βγάλεις και να το βάλεις σε ενα μπολ γεμάτο ρύζι. Αυτό ρουφάει την υγρασία. Φυσικά πρέπει να κάτσει μια μέρα, ίσως και παραπάνω για να γίνει δουλειά. Τώρα το δικό σου που δεν βγαίνει ή μπαταρία, αν μπορείς και το ανοίξεις κάτι θα γίνει. Αλλιώς θα σκουριασουν οι επαφές μέσα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και όταν κάνω clean ο launcher κάνει restart. Αυτό στρώνει ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά κρασαρουν τα πάντα. Playstore, search, location τα πάντα. Τι συμβαίνει ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας. Μόλις έκανα update η υπηρεσία Google play και location μου βγάζει οτι σταμάτησε. Μου το πετάει συνέχεια. Μια λύση; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο mi3w στο recovery οταν λέει system 2 active σημαίνει να το κάνω active ή είναι ήδη. Δηλαδή αυτό που γράφει active είναι και το άλλο αν θέλω το κάνω(ίσος για dual boot) λέμε τώρα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην 17 δεν παίζουν τα βίντεο απο την εφαρμογή της κάμερας, μόνο απο την εφαρμογή βίντεο. Απο μπαταρία δεν ξέρω για σας αλλά εμένα δεν λέει να τελειώσει. Αρκετά καλή. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sifnos1: “Παράθεση από nnbignick: “να ρωτήσω γιατί ο γρήγορος καθαρισμό μνήμης μεταφέρθηκε στο αριστερό πλήκτρο της συσκευής?” Μπορείς να επαναφέρεις την λειτουργία όπως πριν.Απλά πας στις Ρυθμίσεις => Πλήκτρο => Αρχική οθόνη => Εκκίνηση πρόσφατου πίνακαΚαι φυσικά επιλέγεις Show Menu στο πλήκτρο του Πρόσφατα/Πλήκτρο Μενού miui art το πληκτρο με αριστερα απο το home buton που στην v5 το πατουσαμε και μας πηγαινε απευθειας στις ρυθμισεις μπορουμε απο καπου να το ξανακανουμε να πηγαινε…
-
Εσύ ART θα έρθεις; Ευκαιρία να δεις και την Σαλονικα ακόμα μια φορά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα ναι και από μένα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια λύση. Ενώ επιλέγω το SwiftKey προεπιλογή αυτό γυρνάει στο Google πληκτρολόγιο μόνο του συνέχεια. Μια λύση; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί όμως; Εκείνη την ώρα καιγομουνα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Σήμερα μου έκανε ένα κουφό. Όταν το πρωί πήγα να πάρω τηλέφωνο δεν πατιοντουσαν τα κουμπιά 1,4,7 Εγώ Πατούσα αλλά αυτό δεν έβαζε αριθμό. Κουφό!!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερωτηση. Για κάθε φορά που καθαρίζω τα προσφατα κάνει επανεκκίνηση ο launcher ;Xiaomi mi3w. Στην τελευταία rom Είμαι. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναβάθμιση το redmi 1s στην καινούργια και η κάμερα πολλά προβληματα. Κολλάει και ανοίγει οποτε θελει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
yby3e9yg.jpgΓιατί κόβει τον καιρό στο πλάι; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απ: προβλημα στην 9.26
ΜήνυμαΠαράθεση από vogel: “Στην global , τα capacitive buttοns φωτιζονται; Εμενα οχι.” Αν έχεις το redmi 1s δεν φωτίζονται ούτως η άλλως. Δε παίζει ρόλο η rom. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk