Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Έβαλα την 4.10.11 δουλεύει άψογα.. Βλακεια μου μεγάλη που ήθελα να την αλλάξω με την κλασσική που είχε όταν το πήρα απο vickmall.. Ελληνική και πάλι ελληνική.. Απλά το mi wifi δεν έχω καταλάβει τι κάνει :P
  • Η πιο ολοκληρωμένη ν6 μέχρι στιγμής.
    Άψογη θέλει ίσως λίγο δουλειά στον browser δεν έχει την αρχική σελίδα με τα tiles και δεν συγχρονιζονται οι σελιδοδεικτες αλλά είναι το μόνο που βρήκα έως τώρα.
    Συγχαρητήρια στα παιδιά αν και χρησιμοποιώ τη ρομ από miui Android αλλά αν δεν υπήρχε η Ελληνική κοινότητα δεν θα υπήρχαν τα Ελληνικά ούτως ή άλλως!!!
    Ευχαριστούμε παιδιά και πάλι!!!
  • Απ: [GTV-4.10.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H alonso_7 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα!μετα απο την αναβάθμιση σε 4.10,5 και τώρα σε 4.10.11 σε mi3 όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις και πηγαίνω στους ηχους για να αλλάξω πχ ήχο κλήσης με πετάει στην αρχική οθόνη!ξέρει κανείς τι μπορει να συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται?ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Για ποιά συσκευή αναφέρεσαι, γιατί στο προφίλ σου βλέπω Samsung Galaxy Note 2.

Για το mi3 λεω!στο προφίλ ξέμεινε το note!θα το διορθωσω!
  • Διαφήμιση
  • για το Μ2Α στη κανονικη εκδοση οχι GTV οταν εβγαλε update και το κατεβασα πριν κανει εφαρμογη την 4.10.10 ειχε κατι κινεζικα και διπλα τη λεξη BUG ... εκανα τη βλακεια να το εγκαταστησω και το κινητο εκανε μονο του επανεκινησεις συνεχεια... wipe & reset για να γυρισω στη προηγουμενη και παρολα αυτα συνεχιζει να εχει θεματα, αυτη η 4.10.10 ειναι οκ ; γιατι βγηκε προβληματικη μαλλον η κανονικη
  • Απ: [GTV-4.10.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

να ρωτήσω γιατί ο γρήγορος καθαρισμό μνήμης μεταφέρθηκε στο αριστερό πλήκτρο της συσκευής?<br/>

Για να σε προετοιμάσει για την επερχόμενη MIUI 6.. :D

Πάνε σπό της ρυθμίσεις και ξανά επέλεξε το κεντρικό.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H mass22 έγραψε:

Έβαλα την 4.10.11 δουλεύει άψογα.. Βλακεια μου μεγάλη που ήθελα να την αλλάξω με την κλασσική που είχε όταν το πήρα απο vickmall.. Ελληνική και πάλι ελληνική.. Απλά το mi wifi δεν έχω καταλάβει τι κάνει :P

Το mi wifi είναι για τον xiaomi router. Προς το παρόν είμαι ο μόνος που μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Ελπίζω συντομα να γίνουν περισσοτεροι...
  • Ο/H alonso_7 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα!μετα απο την αναβάθμιση σε 4.10,5 και τώρα σε 4.10.11 σε mi3 όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις και πηγαίνω στους ηχους για να αλλάξω πχ ήχο κλήσης με πετάει στην αρχική οθόνη!ξέρει κανείς τι μπορει να συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται?ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και σε εμένα δουλεύει σωστά.Θα πρέπει ίσως να κάνεις Factory Defaults και να ξαναπεράσεις την ROM.Δοκίμασε πρώτα να ξαναπεράσεις την ROM, και αν δε σου αλλάξει κάτι, τότε προχώρα στο Factory Defaults + Flash την ROM.

Ο/H DimitrisTS έγραψε:

Σε αναμονή της Mi3 που θα καταφθάσει σε μερικές μέρες, να ρωτήσω:Βλέπω εδώ αυτή την ελληνική ρομ και μια φοβερή προσπάθεια που γίνεται. Υπάρχει όμως και η multi-lang στο xiaomi.eu που περιλαμβάνει και ελληνικά.Ποιά τα πλεονεκτήματα αυτής τη ρομ εδώ; Υπάρχουν και κάποια θετικά της multi-lang;

Όσον αφορά την μετάφραση είναι σχεδόν ίδια αφού την παίρνουν από εμάς.Η GTV είναι πιο ελαφριά αφού δεν περιλαμβάνει την πληθώρα των γλωσσών της Multilang που επιβαρύνουν το μέγεθος των εφαρμογών συστήματος.Είναι επίσης προσαρμοσμένη καλύτερα στις δικές μας ανάγκες από πλευράς apks, αλλά έχει και καλύτερη υποστήριξη από την κοινότητά μας.

Ο/H nik0s έγραψε:

καλημερα!δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο thread αλλα ρωτάω ετσι κι αλλιώς.....υπαρχει καποιο apk απο μαμα keyboard να ριξω στην αγγλοκινεζικη που εχω για να γραφω ελληνικά?

Κατέβασε το Swiftkey και θα είσαι εντάξει ... => xiaomi-miui.gr/wp-content/uplo…loads/apps/Swiftkey.zipTo μετονομάζεις σε Swiftkey.apk και το τρέχεις από την συσκευή σου.

Ο/H sifnos1 έγραψε:

καλημερα σας συγχαριτηρια για την δουλεια που κανετε αλλη μια φορα....!κατεβαζω κανικα την λυψη τις νεας αναβαθμισης μεσω οτα αλλα οταν παω να κανω φλας δεν την φλασαρη και αναγκαστικα την κανω φλας μεσω αναβαθμισης βρησκω το αρχειο στο ota updater και την επιλεγω απο εκει..δεν ειναι τωρα το φαινωμενω αυτο το εχω σε ολη thn v6 δεν ξερω αν ειναι τυχαιω ...τι φταιει?ενω σημερα μου κανει και αποτυχια λυψης μετα απο το 5-10% περιπου και την κατεβαζω απο το λαπτοπ πλεον..

Υπάρχουν αρκετές αστοχίες συνεργασίας του OTA_UPDATER με τα Recovery των συσκευών.Για αυτό το λόγο, από αυτή την Version και μετά, έχουμε καταργήσει την δυνατότητα ο OTA_UPDATER να μπορεί να κάνει Flash.To flash θα το κάνετε από τον Updater(Αναβάθμιση) της MIUI, και η ROM κατεβασμένη στο φάκελο OTA-Updater/download/ROM

Ο/H nnbignick έγραψε:

να ρωτήσω γιατί ο γρήγορος καθαρισμό μνήμης μεταφέρθηκε στο αριστερό πλήκτρο της συσκευής?
    Μπορείς να επαναφέρεις την λειτουργία όπως πριν.Απλά πας στις Ρυθμίσεις => Πλήκτρο => Αρχική οθόνη => Εκκίνηση πρόσφατου πίνακαΚαι φυσικά επιλέγεις Show Menu στο πλήκτρο του Πρόσφατα/Πλήκτρο Μενού

Ο/H sifnos1 έγραψε:

με λιγα λογια γινετε η λυψη του αρχειου απο την εφαρμογη του οτα αλλα δεν γινετε το φλας ..με ρωταει ναγινει η εγκατασταση παταω εγκατασταση αλλα τιποτα..

Απαντήθηκε παραπάνω.....
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H nnbignick έγραψε:

να ρωτήσω γιατί ο γρήγορος καθαρισμό μνήμης μεταφέρθηκε στο αριστερό πλήκτρο της συσκευής?
    Μπορείς να επαναφέρεις την λειτουργία όπως πριν.Απλά πας στις Ρυθμίσεις => Πλήκτρο => Αρχική οθόνη => Εκκίνηση πρόσφατου πίνακαΚαι φυσικά επιλέγεις Show Menu στο πλήκτρο του Πρόσφατα/Πλήκτρο Μενού

miui art το πληκτρο με αριστερα απο το home buton που στην v5 το πατουσαμε και μας πηγαινε απευθειας στις ρυθμισεις μπορουμε απο καπου να το ξανακανουμε να πηγαινει στις ρυθμισεις οπως παλιοτερα?
    Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
  • Ο/H sifnos1 έγραψε:

miui art το πληκτρο με αριστερα απο το home buton που στην v5 το πατουσαμε και μας πηγαινε απευθειας στις ρυθμισεις μπορουμε απο καπου να το ξανακανουμε να πηγαινει στις ρυθμισεις οπως παλιοτερα?

όχι , θα σου απαντήσει και ο Admin
    εγώ το έλυσα έτσι (screenshot)
    κλείδωσα εκεί τις ρυθμίσεις και είναι πάντα εκεί
    πατάω το παλιό μενού (πλήκτρο αφής του κινητού) και έχω γρήγορα τις ρυθμίσεις
    Images
    • 1.png

249,26 kB, 1.080×1.920, viewed 88 times
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Ο/H sifnos1 έγραψε:

Ο/H nnbignick έγραψε:

το ίδιο κάνει και τώρα. Μόνο που θέλει παρατεταμένο πάτημα.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • UPDATE :

Είναι έτοιμες οι νέες GTV-4.10.10 ROMs για τις Mi-Pad & RedMi Note 4G/LTE συσκευές...

Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.

• Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.10.10 [lexicon]Miui Rom[/lexicon]
    • Αλλαγές στις εφαρμογές που είναι στο /data/miui/apps
    • Fine Tuning
    Mi-Pad

• Ενσωμάτωση των αλλαγών της νέας Miui 4.10.10 [lexicon]ROM[/lexicon]
    • Αλλαγές στις εφαρμογές που είναι στο /data/miui/apps
    • Fine Tuning
    Καλό Download...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H eklipsi έγραψε:

Για να βάλω την ελληνική rom από 4.10.11 αγγλοκινέζικη, κάνω wipe τα πάντα και ξαναστήνω από την αρχή, έτσι;

Επειδή η ROM μας βασίζεται σε Source από την Αγγλοκινέζικη, δεν είναι απαιραίτητο να το κάνεις.

Aν παρ΄όλα αυτά μετά το Update δεις ότι έχεις προβλήματα με FCs (που δε νομίζω), μπορείς να κάνεις Full-Wipe/Factory Defaults από το recovery και αμμέσως μετά να περάσεις την GTV-4.10.11 από το recovery, αφού την έχεις μετονομάσει πρώτα ως update.zip.

Ευχαριστώ πολύ παίδες! Έβαλα την ελληνική όπως είπε ο miui art πάνω από την παλιά και όλα τρέχουν άψογα! Είστε άπαιχτοι...