Έβαλα την 4.10.11 δουλεύει άψογα.. Βλακεια μου μεγάλη που ήθελα να την αλλάξω με την κλασσική που είχε όταν το πήρα απο vickmall.. Ελληνική και πάλι ελληνική.. Απλά το mi wifi δεν έχω καταλάβει τι κάνει

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα!μετα απο την αναβάθμιση σε 4.10,5 και τώρα σε 4.10.11 σε mi3 όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις και πηγαίνω στους ηχους για να αλλάξω πχ ήχο κλήσης με πετάει στην αρχική οθόνη!ξέρει κανείς τι μπορει να συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται?ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
Για ποιά συσκευή αναφέρεσαι, γιατί στο προφίλ σου βλέπω Samsung Galaxy Note 2.
Ο/H mass22 έγραψε:
Έβαλα την 4.10.11 δουλεύει άψογα.. Βλακεια μου μεγάλη που ήθελα να την αλλάξω με την κλασσική που είχε όταν το πήρα απο vickmall.. Ελληνική και πάλι ελληνική.. Απλά το mi wifi δεν έχω καταλάβει τι κάνει![]()
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα!μετα απο την αναβάθμιση σε 4.10,5 και τώρα σε 4.10.11 σε mi3 όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις και πηγαίνω στους ηχους για να αλλάξω πχ ήχο κλήσης με πετάει στην αρχική οθόνη!ξέρει κανείς τι μπορει να συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται?ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Σε αναμονή της Mi3 που θα καταφθάσει σε μερικές μέρες, να ρωτήσω:Βλέπω εδώ αυτή την ελληνική ρομ και μια φοβερή προσπάθεια που γίνεται. Υπάρχει όμως και η multi-lang στο xiaomi.eu που περιλαμβάνει και ελληνικά.Ποιά τα πλεονεκτήματα αυτής τη ρομ εδώ; Υπάρχουν και κάποια θετικά της multi-lang;
Ο/H nik0s έγραψε:
καλημερα!δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο thread αλλα ρωτάω ετσι κι αλλιώς.....υπαρχει καποιο apk απο μαμα keyboard να ριξω στην αγγλοκινεζικη που εχω για να γραφω ελληνικά?
Ο/H sifnos1 έγραψε:
καλημερα σας συγχαριτηρια για την δουλεια που κανετε αλλη μια φορα....!κατεβαζω κανικα την λυψη τις νεας αναβαθμισης μεσω οτα αλλα οταν παω να κανω φλας δεν την φλασαρη και αναγκαστικα την κανω φλας μεσω αναβαθμισης βρησκω το αρχειο στο ota updater και την επιλεγω απο εκει..δεν ειναι τωρα το φαινωμενω αυτο το εχω σε ολη thn v6 δεν ξερω αν ειναι τυχαιω ...τι φταιει?ενω σημερα μου κανει και αποτυχια λυψης μετα απο το 5-10% περιπου και την κατεβαζω απο το λαπτοπ πλεον..
Μπορείς να επαναφέρεις την λειτουργία όπως πριν.Απλά πας στις Ρυθμίσεις => Πλήκτρο => Αρχική οθόνη => Εκκίνηση πρόσφατου πίνακαΚαι φυσικά επιλέγεις Show Menu στο πλήκτρο του Πρόσφατα/Πλήκτρο ΜενούΟ/H nnbignick έγραψε:
να ρωτήσω γιατί ο γρήγορος καθαρισμό μνήμης μεταφέρθηκε στο αριστερό πλήκτρο της συσκευής?
Ο/H sifnos1 έγραψε:
με λιγα λογια γινετε η λυψη του αρχειου απο την εφαρμογη του οτα αλλα δεν γινετε το φλας ..με ρωταει ναγινει η εγκατασταση παταω εγκατασταση αλλα τιποτα..
Μπορείς να επαναφέρεις την λειτουργία όπως πριν.Απλά πας στις Ρυθμίσεις => Πλήκτρο => Αρχική οθόνη => Εκκίνηση πρόσφατου πίνακαΚαι φυσικά επιλέγεις Show Menu στο πλήκτρο του Πρόσφατα/Πλήκτρο ΜενούΟ/H nnbignick έγραψε:
να ρωτήσω γιατί ο γρήγορος καθαρισμό μνήμης μεταφέρθηκε στο αριστερό πλήκτρο της συσκευής?
Ο/H sifnos1 έγραψε:
miui art το πληκτρο με αριστερα απο το home buton που στην v5 το πατουσαμε και μας πηγαινε απευθειας στις ρυθμισεις μπορουμε απο καπου να το ξανακανουμε να πηγαινει στις ρυθμισεις οπως παλιοτερα?
το ίδιο κάνει και τώρα. Μόνο που θέλει παρατεταμένο πάτημα.Ο/H sifnos1 έγραψε:
miui art το πληκτρο με αριστερα απο το home buton που στην v5 το πατουσαμε και μας πηγαινε απευθειας στις ρυθμισεις μπορουμε απο καπου να το ξανακανουμε να πηγαινει στις ρυθμισεις οπως παλιοτερα?
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H eklipsi έγραψε:
Για να βάλω την ελληνική rom από 4.10.11 αγγλοκινέζικη, κάνω wipe τα πάντα και ξαναστήνω από την αρχή, έτσι;
Επειδή η ROM μας βασίζεται σε Source από την Αγγλοκινέζικη, δεν είναι απαιραίτητο να το κάνεις.
Aν παρ΄όλα αυτά μετά το Update δεις ότι έχεις προβλήματα με FCs (που δε νομίζω), μπορείς να κάνεις Full-Wipe/Factory Defaults από το recovery και αμμέσως μετά να περάσεις την GTV-4.10.11 από το recovery, αφού την έχεις μετονομάσει πρώτα ως update.zip.