Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61130/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61131/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61132/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61133/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61136/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61137/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61138/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61139/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61140/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61141/
-
Παράθεση από papaflessas: “Εγώ το λέω για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι εδώ στο φόρουμ είμαστε πόσοι πιστεύω που όλοι θέλουν μια πολύ καλή εφαρμογή με σωστές ρυθμίσεις στην κάμερα γι'αυτό ρωτάω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βαλε καταρχην την εκδοση 1.03d...Και δες αν δουλευουν ολα κανονικα
-
Παράθεση από papaflessas: “IMG_20190127_203024.jpg - Google Drive Μια ακόμη με night mode Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κακη φωτο...κουνημενη, πολυς θορυβος και πολυ σκοτεινες σκιες που οφειλονται σε υπερβολικο contrast. η λαθος ρυθμισεις εχεις η λαθος εκδοση...η και τα δυο μαζι.
-
Παράθεση από komatoza: “Τι απ'όλα να ανεβάσω? Έχω βάλει την gcam που έδωσε ο geoanto555 την arnova και έχει πολλές ρυθμίσεις αλλά το zero shutter lag δεν υπάρχει. Μήπως τα παιδιά το έχουν στο HDR+ ενεργό και για αυτό τραβάει άμεσα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatal5a3272e35b14ec343a76090117bc9e2f.jpg ” ολες σου οι ρυθμισεις ειναι λαθος και η εκδοση σου ειναι λαθος βαλε την 1.03d BSG
-
Παράθεση από komatoza: “Διέγραψα την εφαρμογή και την ξανά κατέβασα αλλά πάλι το ίδιο κάνει. Είμαι με την τελευταία global Dev Την ρύθμιση zero shutter lag δεν το βρίσκω. Πως βάζουμε την δεύτερη gcam? Το HDR+ που το έχετε? Εμένα ήταν στο "ενεργοποίηση HDR+" σε αυτήν την ρύθμιση αργεί να τραβήξει. Τώρα το έβαλα στο " HDR+ ενεργό" και τραβάει άμεσα. Αν γίνεται να εξηγήσετε όποιος ξέρει την διαφορά? ” στην πρωτη τραβαει πολλες ληψεις 25-30. στην δευτερη τραβαει 2-3. ανεβασε τα settings της καμερας
-
Παράθεση από komatoza: “Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα και εγώ την gcam που έδωσε ο @geoanto555 με το αρχείο ρυθμίσεων αλλά τώρα αργεί να τραβήξει την φωτογραφία κάπου μισό η ένα δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα το παιδάκι που δεν κάθεται και πολύ ακίνητο δύσκολο να το πετύχουμε. Αυτό γίνεται σε όλους? Πριν είχα την bsg gcam. Γίνεται να έχω δύο gcam? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βαλε ρυθμιση zero shutter lag