Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.
-
Mi-Mix 2
ΜήνυμαΣε Mi-Mix 2 με την 8.2.1, κάνω Factory Reset από το TWRP recovery και στην συνέχεια την περνάω την 8.3.15, σωστά? Από τα τοπικά backup θα μπορέσω να επαναφέρω εφαρμογές, ρυθμίσεις κτλ για να μην τα κάνω όλα από την αρχή ξανά....? SORRY λάθος.... δεν ήθελα να κάνω νέο νήμα..... Να διαγραφεί παρακαλώ.....
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά, έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν ανάλογο πρόβλημα ” Άλλαξα την γλώσσα, έκανα και reboot αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι....
-
Παράθεση από NasDriver: “Η εφαρμογή του καιρού είναι που δεν βρίσκει τοποθεσία ? Πρόγραμμα GPS δοκίμασες να δεις εάν σου δίνει τοποθεσία ? ” Και σε εμένα η τοποθεσία του καιρού δεν ανανεώνεται, μένει σταθερή παρά το γεγονός πως αλλάζω τοποθεσία Mi Mix 2
-
Παράθεση από user_1024: “Παράθεση από l_themis: “Δυστυχώς και εμλενα δεν δουλεύει το Adaway σε MI MIX 2, ούτε το αρχείο που έδωσε ο φιλος παραπάνω... ” Δες με Root Explorer τα Permitions μήπως κάτι δεν είναι σωστό και αν κάτι αλλάξεις μετά θέλει reboot. ” Ευχαριστώ πολύ user_1024, αυτό ήταν το πρόβλημα!!!! Τώρα παίζει κομπλέ
-
Δυστυχώς και εμλενα δεν δουλεύει το Adaway σε MI MIX 2, ούτε το αρχείο που έδωσε ο φιλος παραπάνω...
-
Παράθεση από gkalen: “@l_themis Στην 8.2.1 φαίνεται ότι έχουν διορθωθεί κάποια προβλήματα που υπήρχαν σε προηγούμενες ρομ .. ” Θα την περάσω λοιπόν το απόγευμα και θα δώσω εντυπώσεις στην συνέχεια. Σχετικά με το face ID κάποιος που γνωρίζει?
-
Mi Mix 2 Face unlock
ΜήνυμαΚαλησπέρα, η λειτουργία του face unlock θεωρητικά θα έπρεπε να λειτουργεί με την MIUI 9 και στο Mi Mix 2 αλλά δεν μπορώ να βρω αυτή την επιλογή. Φοράω την XTRV 8.1.18 Υπάρχει διαθέσιμη αυτή η λειτουργία ή ακόμα είμαστε σε αναμονή?
-
Καλησπέρα, καθώς δεν μπορώ να βρω το faceID σε Μι Μιχ 2 με την 8.1.18, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Θεωρητικά θα έπρεπε να είναι στο μενού "κλείδωμα και ασφάλεια" αλλά δεν υπάρχει.... Με την 8.2.1 υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με την κάμερα ή μπορώ να αναβαθμίσω χωρίς να έχω θέμα?
-
Εκανα ξανά την ίδια διαδικασία, μόνο που τώρα μπούταρε σε 3 λεπτά..... Δεν ξερω, μάλλον κάτι του έκατσε στραβά. Ευχαριστώ για την βοήθεια... =============== Ιαν 28th 2018, 10:50am =============== Η συγκεκριμένη ρομ στο Mi Mix 2 δεν είναι root? πρέπει να περάσω χειροκίνητα το su απο το recovery?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕπιβεβαιώνω πως μετά από 72 ώρες ο bootloader ξεκλείδωσε κανονικά
-
Εγκατάσταση πρώτη φορά σε Mi Mix2 από stable 9.2.1.... Πόση ώρα πρέπει να κάνει λογικά για να bootαρει 1η φορά? Νομίζω έφτασα το 2ωρο και ακόμα στην οθόνη του ΜΙ. Τα βήματα τα έκανα σωστά από τον οδηγό. Τι προτείνετε να κάνω? Ξανά πέρασμα από την αρχή?
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Δες το ποστ 163. Από εκεί με το που πατήσεις το λινκ σου το κατεβάζει απευθείας. ” Από εκεί το πατάω και με βγάζει σε αυτή την σελίδα. Λογικά όμως είναι αυτό που κατεβασα
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Για δες πάλι. Το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά. ” Ευνοείς αυτό? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49108/
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kyrgeo1978: “@MIUI_ART το λινκ για το recovery του chiron δεν δουλεύει. Μέσω twrp δεν μπορεί περαστεί το νέο recovery; Επειδή γράφεις να το κάνουμε μέσω fastboot. ” Διορθώθηκε το Link.Ναι μπορείς και από το TWRP Recovery να κάνεις το Flash. =============== Ιαν 24th 2018, 5:22pm =============== ” Το link για το recovery του Mi Mix 2 δυστυχώς δεν λειτουργεί πάλι...
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ και εγώ με την σειρά μου....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από l_themis: “Παράθεση από elpatron5: “Τελικά με facebook μπήκε σφαίρα,ευχαριστώωώώ ” Μάγκες εγώ που δεν έχω FB και δεν μου παίζει ούτε με plexvpn αλλά ούτε με turbo vpn??? To flyvpn δεν έχει κινεζικο server...Help.... ” Μπήκα με κωδικό φίλου απο FB στο plex vpn και τελικά έγινε bind η συσκευή. Τώρα έχω αυτό το μήνυμα οπότε είμαι σε καλό δρόμο και σε 72 ώρες θα μπορώ να ξεκλειδώσω? Η σε 72 ώρες να προσπαθήσω ξανα??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49088/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από elpatron5: “Τελικά με facebook μπήκε σφαίρα,ευχαριστώωώώ ” Μάγκες εγώ που δεν έχω FB και δεν μου παίζει ούτε με plexvpn αλλά ούτε με turbo vpn??? To flyvpn δεν έχει κινεζικο server... Help....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από l_themis: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49054/ Είναι νομίζω η Official ” Δες εναλλακτικά για turbo vpn ή flyvpn. Για να πάρεις China ip. ” Παίζει ρόλο που στο ίδιο account έχω 2 κινητά? Βέβαια δοκίμασα και απενεργοποίησα το "παλιό" αλλά πάλι δεν έπαιξε. Το απόγευμα θα δοκιμάσω με το turbo vpn και θα επανέλθω
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49054/ Είναι νομίζω η Official
-
ΜήνυμαΣε καινούργιο Mi Mix 2 με 9.2.3 stable δεν μπορώ να κάνω unlock το bootloader. (μου βγάζει το μήνυμα 10008 και τα κινέζικα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49053/ Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το plexvpn να λειτουργήσει (μου βγάζει μήνυμα run out of time....) οπότε δεν μπορώ να συνδεθώ με κινέζικη IP. Κάνω κάτι λάθος? Έχω φάει κάνα 3ωρο να διαβάζω και να προσπαθώ αλλά τίποτα.... Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ μα πολύ χρήσιμη