XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Δες με Root Explorer τα Permitions μήπως κάτι δεν είναι σωστό και αν κάτι αλλάξεις μετά θέλει reboot.Ο/H l_themis έγραψε:
Δυστυχώς και εμλενα δεν δουλεύει το Adaway σε MI MIX 2, ούτε το αρχείο που έδωσε ο φιλος παραπάνω...
-
Ευχαριστώ πολύ user_1024, αυτό ήταν το πρόβλημα!!!!Ο/H user_1024 έγραψε:
Δες με Root Explorer τα Permitions μήπως κάτι δεν είναι σωστό και αν κάτι αλλάξεις μετά θέλει reboot.Ο/H l_themis έγραψε:
Δυστυχώς και εμλενα δεν δουλεύει το Adaway σε MI MIX 2, ούτε το αρχείο που έδωσε ο φιλος παραπάνω...
Τώρα παίζει κομπλέ
-
-
Η εφαρμογή του καιρού είναι που δεν βρίσκει τοποθεσία ?
Πρόγραμμα GPS δοκίμασες να δεις εάν σου δίνει τοποθεσία ? -
Και σε εμένα η τοποθεσία του καιρού δεν ανανεώνεται, μένει σταθερή παρά το γεγονός πως αλλάζω τοποθεσίαΟ/H NasDriver έγραψε:
Η εφαρμογή του καιρού είναι που δεν βρίσκει τοποθεσία ?
Πρόγραμμα GPS δοκίμασες να δεις εάν σου δίνει τοποθεσία ?
Mi Mix 2 -
Δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά, έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν ανάλογο πρόβλημα
-
-
-
Άλλαξα την γλώσσα, έκανα και reboot αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι....Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά, έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν ανάλογο πρόβλημα
-
Τι να σου πω, ίσως να έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση και να μην μπορεί να συγχρονίσει

Δύο διαφορετικές συσκευές έχω μπροστά μου και παίζουν κανονικά
-
Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει και το δικό μου. Μετά από την τελευταία εγκατάσταση rom, βρήκε την τοποθεσία. Πριν λίγες μέρες πήγα Βαρκελώνη και δούλεψε κι εκεί. Επέστρεψα Ελλάδα αλλά αυτό εκεί στην Βαρκελώνη (μάλλον του άρεσεΟ/H jimsss έγραψε:
xiaomi MI6 δεν βρίσκει τοποθεσία ενώ έχω τα GPS ενεργά
). Του φλάσαρα πάλι την rom τίποτα
@jimsss Κάνε καθαρισμό δεδομένων στον καιρό. Άνοιξέ τον και πάτα "περισσότερες λεπτομέρειες". Περίμενε να σου ανοίξει το accuweather και δώσε δικαιώματα τοποθεσίας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0