Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Vag Vag Excellent: “Παιδια βρικα κατι πησω καπακια πολυ σουπερ luxury_pu_leather_back_cover_case_for_xiaomi_red.jpg ακουω γνωμες :)” Απο που? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RedMi Note 2 και DT2W
ΜήνυμαΑν τελειώσει το ρύζι βλέπουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από loko_g: “Γεια σας παιδιά, Αγόρασα το redmi note 2 32gb από minideal, για τη σύζυγο και το σκασμένο μου λέει ότι έχει μόνο 1.5gb! Τι να κάνω?!?” Πιθανον ειναι θεμα rom βαλε την Ελληνικη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
tjole71 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμε την miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.27
-
Παράθεση: “Λοιπόν, μόλις έβαλα την 5.9.27 και συνεχίζεται το ίδιο πρόβλημα, τώρα όμως γράφει "Πρόβλημα ταυτοποίησης" και μου ζητάει συνεχώς τον κωδικό. Επίσης δεν βρίσκω πουθενά αυτές τις ρυθμίσεις στους προχωρημένους: "Όχι στις αργές συνδέσεις" και "Βελτιστοποίηση wifi".” Ουτε εγω τα βλεπω στο δικο μου αυτες τις ρυθμισεις.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από birel-motosport: “Θα την δοκιμάσω και εγώ” Στο προφίλ σου έχεις δηλωμένο μόνο το Mi-4, και αυτή η ROM είναι για το RedMi Note 2. H συγκεκριμενη ROM έχει γίνει επίσημη...” Με το θεμα στις ρυθμίσεις ασφαλείας τι γίνετε να ξανακατεβασω η μια η αλλη είναι? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
* Neue Version * Original XIAOMI Piston 3: Amazon.de: Elektronik XIAOMI Piston 3 Headphone Originale Genuine Auricolari Piston3 Jack 3.5mm iPhone Samsung Android LG: Amazon.it: Elettronica Original XIAOMI Earphone Piston 3 New Version Reddot Award 3.5mm In-ear Stereo Earphone: Amazon.co.uk: Hi-Fi & Speakers Piston III&qid=1443338875&ref_=sr_1_1&sr=8-1 Απλα να ξερεις πριν 5 μερες τα εκανα παραγγελια απο vickmall κ ερχονταιι κανονικα με Visa Πειραιως.
-
Παράθεση από nikolasusp: “καλησπερα και καλως σας βρηκα!!!!! εχτες εφυγε η παραγγελια για xiaomi redmi note 2 prime.απο vickmall.ολα κανονικα κανενα θεμα με καρτες paypal και capital control!! η ερωτηση ειναι και συγνωμη γιατι σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα το αντιστοιχο thread.... παραγγειλα με multilingual rom.ποια ειναι η διαδικασια για να φλασαρω την ελληνικη.....??? ειτε ας μου στειελει καποιος το τηρεαδ η ας μου πει βημα βημα. ευχαριστω εκ των προτερων!!!!! κυριοι admins,συγχαρητ…