Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.

• Καλα δεν ειμαι κ κανας expert του ήχου απλα μου εκανε πολύ καλή εντύπωση πανω στην μηχανη οτι άκουγα τελεια ασχετος αερα κτλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tjole71 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παιδια βρικα κατι πησω καπακια πολυ σουπερ luxury_pu_leather_back_cover_case_for_xiaomi_red.jpg ακουω γνωμες :)” Απο που? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RedMi Note 2 και DT2W

Μήνυμα

Αν τελειώσει το ρύζι βλέπουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από loko_g: “Γεια σας παιδιά, Αγόρασα το redmi note 2 32gb από minideal, για τη σύζυγο και το σκασμένο μου λέει ότι έχει μόνο 1.5gb! Τι να κάνω?!?” Πιθανον ειναι θεμα rom βαλε την Ελληνικη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σκασαν τα ακουστικα, εγινε η πρώτη δοκιμή πανω στην μηχανη μονο θετικα μπορω να πω προς στιγμην Πολύ καλή απομονοση εξωτερικού ήχου βαθυ και καλο ηχο. Αρκετα χαρούμενος με την επιλογη μου μπορω να πω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όντως αλλα τα 15€ καπέλο περίπου με ξινιζουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• You r not the only ones!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

tjole71 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

με την miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.27

• Παράθεση: “Λοιπόν, μόλις έβαλα την 5.9.27 και συνεχίζεται το ίδιο πρόβλημα, τώρα όμως γράφει "Πρόβλημα ταυτοποίησης" και μου ζητάει συνεχώς τον κωδικό. Επίσης δεν βρίσκω πουθενά αυτές τις ρυθμίσεις στους προχωρημένους: "Όχι στις αργές συνδέσεις" και "Βελτιστοποίηση wifi".” Ουτε εγω τα βλεπω στο δικο μου αυτες τις ρυθμισεις.

• Περαστικε το FIX ολα καλα. Αλλαξε τιποτα στην μπαταρια σαν να πηγαι ει καλυτερα? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από birel-motosport: “Θα την δοκιμάσω και εγώ” Στο προφίλ σου έχεις δηλωμένο μόνο το Mi-4, και αυτή η ROM είναι για το RedMi Note 2. H συγκεκριμενη ROM έχει γίνει επίσημη...” Με το θεμα στις ρυθμίσεις ασφαλείας τι γίνετε να ξανακατεβασω η μια η αλλη είναι? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εχω βαλει στο μικρο να βλεπει ytoube να δουμε πως παει κ εκει

• Περαστικε.Μουσικη δουλευει κανονικα,ρυθμισεις επισης.Ενα θεμα ομως απο την στιγμη που την περασα δεν με αφηνει να βαλω το High life θεμα (θεματα απο τριτες πηγες δεν υποστιριζονται)μπορει επειδη δεν του εκανα κ wipes. Θα την αφησω κ ενημερωνω με updates για το πως παει.

• * Neue Version * Original XIAOMI Piston 3: Amazon.de: Elektronik XIAOMI Piston 3 Headphone Originale Genuine Auricolari Piston3 Jack 3.5mm iPhone Samsung Android LG: Amazon.it: Elettronica Original XIAOMI Earphone Piston 3 New Version Reddot Award 3.5mm In-ear Stereo Earphone: Amazon.co.uk: Hi-Fi & Speakers Piston III&qid=1443338875&ref_=sr_1_1&sr=8-1 Απλα να ξερεις πριν 5 μερες τα εκανα παραγγελια απο vickmall κ ερχονταιι κανονικα με Visa Πειραιως.

• giny pig κατεβαινει.......

• .λοιπον εφαγα και το πρωτο κρασαρισμα σημερα. Εκει που το σκαλιζα γκριζαρε η οθονη κ εκλεισε μετα απο 2 λεπτα. Μονο με μπαταρια εκτος στανιαρε. Δεν την βλεπω και πολυ σοι...... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• well ευχαριστουμε για την on line υποστηριξη βρε παιδια μεχρι τετοιες ωρες!

• Περαστικε ξανα με το τελευταιο χωρις wipes(δεν ξερω αν θα επρεπε)τα additional settings λειτουργουν κανονικα αλλα η μουσικη κρασαρει κ στις δυο γλωσσες

• Περασα 5.9.24 αλλα κρασαρουν οι extra settings και η μουσικη,.

• Παράθεση από nikolasusp: “καλησπερα και καλως σας βρηκα!!!!! εχτες εφυγε η παραγγελια για xiaomi redmi note 2 prime.απο vickmall.ολα κανονικα κανενα θεμα με καρτες paypal και capital control!! η ερωτηση ειναι και συγνωμη γιατι σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα το αντιστοιχο thread.... παραγγειλα με multilingual rom.ποια ειναι η διαδικασια για να φλασαρω την ελληνικη.....??? ειτε ας μου στειελει καποιος το τηρεαδ η ας μου πει βημα βημα. ευχαριστω εκ των προτερων!!!!! κυριοι admins,συγχαρητ…