Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.

• σε ευχαριστω πολυ το εφτιαξα

• καλημερα παιδια εχω βαλει 3 μεταφραστες γλωσσας απο το play store και ενω ακουγεται κανονικα η μεταφραση να μηλισω δεν μπορω το μικροφωνο δεν δουλευει λεει not suport λειπει καποιο αρχειο εχω τι ρομ stable εδω απο τι κοινοτητα.αλλα ουτε στο αλλο redmi δουλευει που φοραω ρομ απο κινεζομαγαζο

• ευχαριστω παιδια για ακομα μια φορα

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από oceanus: “εφοσον φτανω μεχρι εδω, εχω προβλημα με καποιο driver? ” Είσαι οκ... Ή κάνεις νέο λογαριασμό ή περιμένεις 1 Φεβρουαρίου, ” νεο λογαριασμο δεν με αφηνει να κανω με το ιδιο νουμερο ομως

• Παράθεση από demakhs: “δεν φαίνεται καθαρά, αλλά δεν γράφει ότι έχεις εξαντλησει το όριο του μηνιαίου ξεκλειδώματος? φτιάξε άλλον καινούριο λογαριασμό mi και δοκίμασε με αυτόν! ” εφοσον φτανω μεχρι εδω, εχω προβλημα με καποιο driver?

• Έκανα λάθος το πρωί και σου ειπα άλλο μύνημα Γιώργο ότι μου βγάζει μπερδευτικα από τα τόσα που διαβάζω.αυτο το μύνημα μου βγαζει

• Παράθεση από geoanto555: “Ανέβασε ενα screen shot από την διαχείριση συσκευών και δίπλα να είναι το mflash unlock με το μήνυμα που λέει no need to unlock. ” θα συνεχισω αυριο γιατι τωρα πρεπεινα φυγω.αν μπορεσεις αυριο να με βοηθησεις θα το ηθελα πολυ

• Παράθεση από geoanto555: “Μπα όχι, η μόνη περίπτωση που μπορεί να ισχύει είναι να μην βλέπει σωστά το κινητό λόγο οδηγού. Μπες στην διαχείριση και δες αν το βλέπει σαν kedacom. ” δεν ξερω πως γινεται αυτο.ψαχνω να βρω το λινκ ξεκλειδωμα του bootloader redmi pro χ25 αλλα δεν το βρισκω να δω αν φταει καποιος driver

• μα το τσεκαρα πολυ στο cmd οτι λεει κλειδωμενος dootloader μηπως φταει που εβαλα το ιδιο account αλλα στο αλλο το redmi to εχω απενοργοποιηση τον λογαριασμο =============== Ιαν 19th 2017, 12:56pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Τι λες βρε; Και πως λέει No need to unlock τότε; Για ξανα δες το. =============== Ιαν 19th 2017, 12:54pm =============== Ανέβασε ένα screenshot να δω μήπως δεν το βλέπει σωστά σε fastboot mode. ” μισο να μπω fastboot

• Παράθεση από geoanto555: “Σου ήρθε με unofficial rom και ξεκλειδωτο bootloader. Πολύ πιθανό να είναι ξεκλειδωτο official αλλα καλα είναι να βάλεις μια official με miflash η sp flash tool. ” εχει unofficial rom αλλα ο bootloader ειναι κλειδωμενος τον τσεκαρα

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από oceanus: “και τρωω στο 50% ” Δεν σου λέει γιατι; ” μου λεει couldn' t verify device no need unlock this devices τι μπορει να φταιει

• καλημερα παιδια.μου ηρθε αλλο ενα redmi pro 64gb στο προηγουμενο που ειχα ειχα ξεκλειδωσει bootloader παω να ξεκλειδωσω σε αυτο το καινουργιο με το ιδιο account και τρωω στο 50% οτι δεν γινεται .ειμαι με το ιδιο pc τι μποτει να φταιει?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@geofust Έχω παραγγείλει ένα redmi pro 3/64 από banggood. Έχει περάσει ένας μήνας και το status είναι ακόμη το παρακάτω! Στάλθηκε από το Lenovo TAB S8-50F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Παράθεση από geofust: “Παράθεση από magoulinio: “Πρίν απο δύο μέρες παρέλλαβα το Redmi pro 64gb απο banggood με MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.8| Developer . ” Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Παρέλαβα και εγω απο (banggood) ειδα οτι εχει την rom που βλ…

• ειχα samsung s7 edge το πουλησα γιατι δεν με βολεψε και που να ηξερα οτι θα ερωτευτω με το redmi pro μετα απο flash την ελληνικη rom stable και flash xposed το μηχανακι εγινε ερωταςςςςςςςςςςςςςςς.ευχαριστω την ελληνικη ομοδα τα παιδια που με βοηθησαν

• Παράθεση από geoanto555: “Λίγο προσοχή στον οδηγό. Αν δεν κάνει τα wipe και βγάλει σφάλμα θα μπεις wipe/format data -yes back back reboot / recovery και μετά Mount -enable mtp αν δεν είναι και σύνδεση με το Pc να περάσεις την ρομ. ” σε ευχαριστώ παρα πολυ για τι βοήθεια σου χρωσταω καφεδαρα. φλασαρα τι stable με το twrp δεν ειχα προβληματα ολα δουλευουν αψογα

• Παράθεση από geoanto555: “Αν ήταν κλειδωμένο και το ξεκλείδωσες πάνε όπως είσαι σε Ελληνική. ” ώράίά φλάσάρώ κάί θά σάς πώ

• Παράθεση από geoanto555: “Λες ότι ξεκλείδωσες έτσι δεν είναι;Μήπως ήταν ξεκλειδωμένο? Μήπως απλά έχεις άδεια για ξεκλείδωμα? Βοηθησε λίγο τον εαυτο σου, ” τσέκάρά ήτάν κλέίδώμένός έκάνά άίτήσή ήρθέ ό κώδίκός ξέκλέίδώσά ξάνά τσέκάρά γράφέί ξέκλέίδώτό.σέ έύχάρίστώ πόύ μέ βόήθάς

• Παράθεση από geoanto555: “Και γιατί πας για developer αν ξεκλείδωσες. Όπως είσαι για Ελληνική.. ” τό λέώ γίάτί φόράώ άύτή άπό τό κίνέζόμάγάζό.όπότέ βάζώ twrp κάί φλάσάρώ έλλήνίκή?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από oceanus: “την developer 7.1.12 αυτο με το uptater δεν ξερω πως γινεται ” Ναι ποια developer.....Τι θέλεις να κάνεις ” εχω τι ρομ 8.0.7.0 LKCNMA ξεκλειδωσα bootloader κάί θέλώ νά βάλώ τήν έλλήνίκή άπό έδώ μέσά

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από oceanus: “εχω τι ρομ 8.0.7.0 LKCNMA ξεκλειδωσα bootloader και πηγα να βαλω developer ρομ και τρωω αυτο το σφαλμα ” Δεν μπαίνει μέσω updater?Ποια DEV την Κινέζικη? ” την developer 7.1.12 αυτο με το uptater δεν ξερω πως γινεται