Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Παράθεση από geofust: “Καλησπέρα κα καλή χρονιά. Στις 16/12 και 20/12, έκανα παραγγελία απο κινέζικο κατάστημα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ονοματίσω, μιάς και δεν είναι στα συνεργαζόμενα), 2 συσκευές redmi pro. Σε διαφορετικές ημ/νίες, με τον φόβο του εκτελωνισμού. Έκτοτε, η μόνη ειδοποίηση που έχω είναι αυτό.... Latest Event -- 2016-12-22 16:30 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point Στην άλλη συσκευή αλλάζει απλά η ημερομηνία. Είναι φυσιολογικό τόσο καιρό να μην …
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από oceanus: “εμεινα με τι χαρα. σημερα πηρε το ματι οτι η οθονη του κινητου σε ολα σχεδον τα χρωματα εχεις καθετες γραμες μαυρες που αγνωφενονται πρεπει να την παρατηρησεις πολυ την οθονη για της δεις.να το στειλω πισω η θα πουν αγορι μου εισαι για δεσιμο το εχω παρει απο ελληνικο καταστημα ” Με ποια ρομ είσαι ? ” εχει global stable 8.0.7.0 LKCNMA =============== Ιαν 7th 2017, 12:45pm =============== Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από oceanus: “Θελω να ρωτησω κα…
-
Παράθεση από Bodai: “@oceanus ανεβασε μια φωτογραφία που να φαινονται αυτες οι γραμμές που αναφέρεις ” δυστηχως το εστειλα πισω σημερα στο καταστημα δεν ξερω ανα θα με πιασει το DOA για αντικαταστασει συσκεης. Θελω να ρωτησω και κατι αλλο μου ηρθε εχτες ο κωδικος για ξεκλειδωμα bootloader αν μου αλαξουν συσκευη με αλλη καινουργια μπορω να ξεκλειδωσω με το κωδικο που εχω?η πρεπεινα κανω αιτημα παλι
-
το mi flash 6.8.30 δεν μου το τρεχει μπορω να τρεξω το παλιο μονο του οδηγου μπαινει καανονικα σε fastboot.η drivers ειναι σωστη δεν εχω ερωτιματικο στο διαχειρησει εφαρμογον παταω fastboot denice μου βγαζει κανονικα οκ και την αλλη εντολη παλι οκ κανονικα μαυριζει η οθονη ανοιγω miflash βρισκω την ρομ επιλεγω το image παταω refresh και μολις παει 23s μου βγαζει ανεπαρκης χορως =============== Δεκ 23rd 2016, 6:06pm =============== τωρα δεν ανοιγει καν ουτε se fastboot ουτε στο λογοτυπο miui με ο…
-
mi4c screen problem
oceanus - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμακαλησπερα παιδια το τηλ μου ηρθε με global rom μπορω να κανω τον οδηγο με global rom?η πρεπει να βαλω developer ρομ?
-
και απο μενα