Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.

• εχω τι ρομ 8.0.7.0 LKCNMA ξεκλειδωσα bootloader και πηγα να βαλω developer ρομ και τρωω αυτο το σφαλμαIMG_20170114_151659.jpg upload pictures "> καμια βοηθεια

• Παράθεση από geofust: “Καλησπέρα κα καλή χρονιά. Στις 16/12 και 20/12, έκανα παραγγελία απο κινέζικο κατάστημα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ονοματίσω, μιάς και δεν είναι στα συνεργαζόμενα), 2 συσκευές redmi pro. Σε διαφορετικές ημ/νίες, με τον φόβο του εκτελωνισμού. Έκτοτε, η μόνη ειδοποίηση που έχω είναι αυτό.... Latest Event -- 2016-12-22 16:30 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point Στην άλλη συσκευή αλλάζει απλά η ημερομηνία. Είναι φυσιολογικό τόσο καιρό να μην …

• Παράθεση από marilena.ele: “@oceanus Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2016 Μπες εδώ να διαβάσεις τι πρέπει να κάνεις και καλώς όρισες (επίσης είχες την γνωστή ψευτορομ..δεν έχει βγει global για αυτό το κινητό!) ” σας ευχαριστω.να αυτη τι ψευτο ρομ ειχε απο τα κινεζομαγαζα

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από oceanus: “εμεινα με τι χαρα. σημερα πηρε το ματι οτι η οθονη του κινητου σε ολα σχεδον τα χρωματα εχεις καθετες γραμες μαυρες που αγνωφενονται πρεπει να την παρατηρησεις πολυ την οθονη για της δεις.να το στειλω πισω η θα πουν αγορι μου εισαι για δεσιμο το εχω παρει απο ελληνικο καταστημα ” Με ποια ρομ είσαι ? ” εχει global stable 8.0.7.0 LKCNMA =============== Ιαν 7th 2017, 12:45pm =============== Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από oceanus: “Θελω να ρωτησω κα…

• Παράθεση από Bodai: “@oceanus ανεβασε μια φωτογραφία που να φαινονται αυτες οι γραμμές που αναφέρεις ” δυστηχως το εστειλα πισω σημερα στο καταστημα δεν ξερω ανα θα με πιασει το DOA για αντικαταστασει συσκεης. Θελω να ρωτησω και κατι αλλο μου ηρθε εχτες ο κωδικος για ξεκλειδωμα bootloader αν μου αλαξουν συσκευη με αλλη καινουργια μπορω να ξεκλειδωσω με το κωδικο που εχω?η πρεπεινα κανω αιτημα παλι

• εμεινα με τι χαρα. σημερα πηρε το ματι οτι η οθονη του κινητου σε ολα σχεδον τα χρωματα εχεις καθετες γραμες μαυρες που αγνωφενονται πρεπει να την παρατηρησεις πολυ την οθονη για της δεις.να το στειλω πισω η θα πουν αγορι μου εισαι για δεσιμο το εχω παρει απο ελληνικο καταστημα

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από oceanus: “εχει ρομ global stable 8.0.7.0 LKCNMA ” 1. Unofficial rom είναι αυτή, λέει global και έχει CN στα γράμματα2. Βάλε ονοματεπώνυμο, όνομα, κάτι άλλο, όχι nickname ” ευχαριστω τελικα ηθελε ονομα.οποτε μια χαρα περιμενω να σειλουν κωδικο για ξεκλειδωμα

• ηρθε και το δικο μου redmi pro x25 Ηρθε με κλειδωμενο bootloader εχει ρομ global stable 8.0.7.0 LKCNMA εκανα λογαριασμο sto miaccont στο κηνιτο Κατεβασα το miunlock εκανα login κσι εκει που ειμαι για ποιο λογο θελω ξεκλειδωμα της συσκεβης μου Μουλλει please input correct name τι κανω λαθος?

• το mi flash 6.8.30 δεν μου το τρεχει μπορω να τρεξω το παλιο μονο του οδηγου μπαινει καανονικα σε fastboot.η drivers ειναι σωστη δεν εχω ερωτιματικο στο διαχειρησει εφαρμογον παταω fastboot denice μου βγαζει κανονικα οκ και την αλλη εντολη παλι οκ κανονικα μαυριζει η οθονη ανοιγω miflash βρισκω την ρομ επιλεγω το image παταω refresh και μολις παει 23s μου βγαζει ανεπαρκης χορως =============== Δεκ 23rd 2016, 6:06pm =============== τωρα δεν ανοιγει καν ουτε se fastboot ουτε στο λογοτυπο miui με ο…

• ο οδηγος λεει και 32 βιτ γιαυτα εβαλα τους drivers 32 bit

• ναι φιλε μου το mi4c εχω το προβλημα =============== Δεκ 23rd 2016, 2:27pm =============== εχω αλλο ενα pc και εκεινο 32 βιτ ειναι τι την κεατσα τι βαρκα?

• ακολουθησα αυτον τον οδηγο τον ανεπισημο 32 βιτ ειναι το pc. mi flash αυτην την εκδοση που εχει ο οδηγος.sp flash δεω εχω βαλει.εχψ μεινει χωρις κηνιτο

• καλησπερα παιδια το τηλ μου ηρθε με global rom μπορω να κανω τον οδηγο με global rom?η πρεπει να βαλω developer ρομ? =============== Δεκ 23rd 2016, 1:12pm =============== παιδια πηγα να ξεκλειδωσω και μπρικαρισα λεει δεν εχει χωρο επαρκει τι κανω

• καλησπερα δηλαδη αμα καταλαβα καλα αυτος ο οδηγος για να περασω την ελληνικη rom δεν χριαζεται να ξεκλειδωσω bootloader?

• mi4c screen problem

oceanus - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

καλησπερα παιδια το τηλ μου ηρθε με global rom μπορω να κανω τον οδηγο με global rom?η πρεπει να βαλω developer ρομ?