Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 577.
-
Πληροφοριακα δοκιμασα flash-αρισμα με MiFlash την τελευταια China Stable και δεν εστρωσε. Μετα την τελευταια China Dev και παλι τιποτα. Μετα δοκιμασα και Global Stable και το 4G στην SIM1 δεν λεει να πιασει .... Τωρα ξαναγυρισα με Nandroid recovery στην stable ελληνικη και φυσικα το θεμα υπαρχει ακομα.
-
Παράθεση από livadaki: “Καλησπέρα, έχω κολλήσει στην προσπάθεια να περάσω από την stable ελληνική σε global stable. Έκανα wipe cache, dalvik, system και data και μετά πέρασα την global stable με το TWRP. Μετά απο την επανεκκίνηση το τηλέφωνο είναι κολλημένο στο MI. Ξανα μπήκα στο TWRP, προσπάθησα να περάσω την τελευταία DEV κάνοντας πάλι wipes αλλά καταλήγω πάλι στο MI. Τι λάθος κάνω; ” EDIT Δοκιμαζεις να περασεις τις ROM απο OTG ή SD Card? Σου βγαζει error κατα την εγκατασταση? Αν ναι δοκιμασε …
-
Παράθεση από Thracia: “Όχι,αυτο είναι το recovery της miui.Μπορεις να ξαναβαλεις twrp Ριξε και μια ματια εδώ ότι είναι σωστα και στο δικο σου ” Ναι τελικα τα καταφερα (με την βοηθεια του @lallasgr), ηθελε απλως μια ακομα εντολη στο περασμα του twrp με fastboot ''fastboot reboot'' και μετα κρατημενο Vol+ πριν την εκτελεσουμε. Επεστρεψα παλι στην ιδια ελληνικη που ειχα αλλα το προβλημα παραμενει. Δυστυχως τα εχω κοιταξει και αυτα και εχω παιξει και με εναλλακτικες επιλογες αλλα το αποτελεσμα παραμ…
-
Ενταξει δεν παιζεσαι. Κανεις τους τυπους στα official ξενα φορουμ να δειχνουν ερασιτεχνες! Την μονη διορθωση που βλεπω ειναι στο τελος του οδηγου, σε περιπτωση που βγαλει error στο flash πρεπει να αντικατασταθουν 2 αρχεια απο την rom.
-
@lallasgr Ευχαριστω! κατατοπιστικοτατος οπως παντα. Απλα διαβαζα τον οδηγο εδω Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) και ηταν λιγο πιο πολυπλοκη η διαδικασια (αλλα ειναι φανταζομαι επειδη γινεται προσωρινα). Κατι αλλο τωρα. Οταν δοκιμασω να περασω τις Official Dev με MiFlash μπορω να της περασω κατευθειαν , η πρεπει να περναω της Stable και μετα με updater την Dev?
-
@Bodai Μου εχει ερθει εγκριση και εχω ξεκλειδωσει απο 1η Απριλη. Αν δεν κανω λαθος ο καθε λογαριασμος απο την στιγμη που θα παρει εγκριση μπορει να ξεκλειδωνει 1 συσκευη τον μηνα ? (σε περιπτωση που παει κατι στραβα). @studiosakis & @komatoza Ευχαριστω και τους 2 για την επιβεβαιωση! Komatoza οπως καταλαβες παλευω να δοκιμασω ολες τις ROM οσο πιο καθαρα γινεται, μπας και λυθει το προβλημα με το 4G στην SIM1 @lallasgr Οταν βαλω με το καλο τις διαφορες official ROM (και all going well δεν κλειδωσε…
-
Παράθεση από angbass: “Όντως μάτια βγάζει. Παιδιά είναι καλύτερη η Global Dev (V6.3.31) απο την China Developer (V6.4.14);Τι κερδίζεις,η κινεζιές φεύγουν; ” H κινεζικη dev οπως καταλαβαινεις θα εχει παντα κινεζιες.. οι διαφορες τους ειναι ουσιαστικα οι ιδιες με αυτες των stable global και china απλα σε επιπεδο developer. Δηλαδη στην Global εχεις απουσια κινεζιων και προεγκατεστημενα google apps. Η κινεζικη βεβαια ειναι λογικα αυτη που παιρνει παντα πρωτη ολα τα updates και τα νεα καλουδια (μαζι …
-
Παράθεση από makis1024: “@Project_P , καλημέρα η δεύτερη sim που δεν σου δίνει 4G είναι κομμένη; ή κανονική micro sim; Είχες ποτε 4G σε αυτήν την κάρτα, μήπος ο πάροχος δεν σου έχει ενεργοποιήσει σε αυτήν το 4G; εάν αλλάξεις τις κάρτες, που σου δίνει 4G; ” αν και λιγο offtopic εντελως ενημερωτικα. Το κινητο ειναι Dual Sim με Hybrid Slot. Παιρνει στην θεση 1 μια micro και στην θεση 2 μια Nano ή SD Card. Εχω 2 ολοκαινουργιες SIM (και οι 2 Nano) απο Cosmote και Vodafone. Το 4G ειναι ενεργοποιημενο …
-
Τελικα με τα πολλα εκανα σημερα μια "πεντακαθαρη'' εγκατασταση απο TWRP της 7.2.2.0 αφου πρωτα εσβησα τα παντα ολα και δυστυχως το προβλημα με το 4G στο Slot1 δεν λυθηκε.... Εχω αρχισει να απελπιζομαι. Ερωτηση. Για να περασω τωρα Chinese Dev με MiFlash , απλα βαζω το κινητο σε fastboot (Vol- & Power), flash_all και παταω Flash? Υπαρχει περιπτωση να χασω το TWRP ετσι ? Απλα θελω να φλασαρω την Dev και ισως την τελευταια Stable μπας και λυθει το προβλημα και αν δεν βγαλω ακρη να κανω παλι Restore …
-
Παράθεση από michael: “Και τα δυο twrp 3.0.2.-1 εχουν τον ιδιο kernel οποτε για το σφαλμα δεν εφταιγε το twrp αλλα ηθελε επανεκινηση μετα το full wipe και αυτο γιατι εγινε wipe και στο system.Οπως παρατηρησε και ο @dtsilog οτι πρεπει να γινει μετα το full wipe επανεκινηση και μετα install της rom .Επανεκινηση μετα το full wipe δεν χρειαζεται σε αλλες συσκευες στης συγκεκριμενες ειναι απαραιτητο. ” Ναι αυτο καταλαβα και εγω για αυτο το δοκιμασα. Δεν πιστευα οτι φταιει καποια twrp απλα μου φαινοτα…
-
Λοιπον και εγω δοκιμασα παλι με SD με την (by mic) εκδοση. Εκανα Reboot Recovery, Wipe τα παντα, Install και παλι σφαλμα. Μετα πηγα ξανα εκανα Wipe τα παντα , εκανα παλι reboot recovery και με ξεκινησε με την μπλε 3.0.2-1 TWRP και μου εγραψε οτι δεν εχω OS. Eκανα λοιπον κατευθειαν εγκατασταση και το ολοκληρωθηκε κομπλε. Μολις μου ανοιξε το κινητο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως το προβλημα που ειχα με το 4G και περιμενα να λυθει με την καθαρη εγκατασταση παραμενει....
-
@pechr & @michael Ναι και η μπλε πρεπει να ηταν 3.0.2-1 ( και σιγουρα ειχε Ελληνικα στην επιλογη γλωσσας). Παιζει καποιο ρολο αν εχω στα αγγλικα η στα ελληνικα το TWRP ? Επισης τωρα δειχνει να εχει κρατησει την πορτοκαλι (by MIC). Η μπλε λογικα ειναι αυτη που ηταν μεσα στην ελληνικη stable γιατι απο τοτε που εβαλα την ελληνικη ROM μονο αυτη ειχα δει οσες φορες ειχα τσεκαρει. Η πορτοκαλι ομως πως εμφανιστηκε? Μηπως να δοκιμασω και εγω απο SD?
-
@pechr Ε δοκιμασα 4-5 φορες με διαφορες ROM και σε Recovery οπως προτεινε ο @makis1024 ... δεν ηθελα να πεσει σε χαμηλα επιπεδα η μπαταρια (εφτασε απο 100 στο 85 με αυτα και αυτα)... Ναι πραγματι η πορτοκαλι ελεγε MIC . Ποια ειναι η πιο ''καλη'', η πορτοκαλι ή η μπλε? Τωρα εχω παλι την μπλε και με αυτη εκανα το Restore Nandroid. Η μπλε λογικα ειναι αυτη που ηταν μεσα στην ελληνικη stable γιατι απο τοτε που εβαλα την ελληνικη ROM μονο αυτη ειχα δει οσες φορες ειχα τσεκαρει. Η πορτοκαλι ομως πως ε…
-
@makis1024 Ναι εχω TWRP μπηκα παλι με Vol+ & Home button και κανω Restore Νandroid Fat32 ειναι το USB Stick και USB2 (δεν εχει μπλε ακροδεκτη τουλαχιστον...) αν και ειναι σχετικα παλιο για να ειναι 3. Το Restore απο Nandroid το κανει κομπλε... εχω και μια microSD HC (class 10). Μηπως να δοκιμασω και με αυτη??? Κατι ασχετο αλλα και σχετικο... το TWRP ηταν μπλε και οταν μπηκα παλι ηταν Πορτοκαλι (δεν προλαβα να δω εκδοση...) . τωρα που ξαναμπηκα ειναι παλι γαλαζιο... αλλαζει χρωματα απο μονο του?