έκανα Post στο φόρουμ τους και έγινε submited για την καθυστέρηση στο unlock permission. Και κάτι ακόμα εγώ τώρα έχω την Eu stable την flashara με το mi suite..έχω ένα πρόβλημα όμως με το playstore δεν μπορώ να συνδεθώ βγάζει error[RH-01] το googlara είδα λύσεις όπως clean cashe κλπ το έκανα δεν διορθώθηκε, ένας άλλος τρόπος που είδα ήταν να κάνω delete το google acc άλλα δεν με αφήνει λέει ότι δεν γίνετε λόγο administrator permission ..όταν θα βάλω την ελληνική πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα έτσι? είχε κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα?
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Καλημέρα παιδιά.Μόλις παρέλαβα το note 3 pro.Έχει την έκδοση κινεζικη 7.1.9.0.0 LHOCNCL και θέλω να περάσω την Global Dev (V6.3.31),έτσι ώστε να μπορώ και να ξεκλειδώσω μόλις έρθει η έγκριση.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω Αγγλικά,έχει κάποιο Ελληνικό οδηγό.Ευχαριστώ.
-
@angbass δυστυχώς δεν έχει φτιαχτεί κάποιος Ελληνικός οδηγός ακόμα. Έχω σκοπό να φτιάξω εγώ (ίσως και κάποιο άλλο παιδί) αλλά δεν έχω βρει χρόνο. Τα βήματα που αναφέρει και στον Αγγλικό οδηγό είναι αρκετά ξεκάθαρα ειδικά χρησιμοποιώντας και τις εικόνες αλλά καταλαβαίνω το πρόβλημα.
-
Έχω κάποια εμπειρία με υπολογιστές αλλά με τα λίγα Αγγλικά που ξέρω φοβάμαι μην το μπρικάρο είναι και καινούργιο εργαλείο.Ευχαριστώ όπως και να χει.
-
Καλησπέρα.Τελικά πήρα το ρίσκο και κατάφερα να περάσω την China Developer (V6.4.14).Αρχικά είχα κολήσει στο βήμα που περνάμε την ρομ και μου έβγαζε έρορ αλλά στην Global Dev (V6.3.31) έκδοση.Με το που έβαλα την άλλη την δέχτηκε αμέσως.Νομίζω ότι ή Global Dev V6.3.31 δεν φλασάρεται έτσι η εγώ δεν έκανα κάτι καλά.
Αυτή που έχω τώρα έχει αρκετές κινέζικες εφαρμογές αλλά είναι προσωρινή μέχρι να ρθουν οι κωδικοί για ξεκλείδωμα.
Κατά τα άλλα το κινητό είναι άψογο. -
Η global dev δεν φλασαρεται ετσι μάλλον. Και σε μένα κόλλησε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ίσως να το τσεκάρει ο φίλος και να αφαιρεθεί απο τον οδηγό ώστε να μην μπερδευτεί και άλλος.
-
Ο/H angbass έγραψε:
Ίσως να το τσεκάρει ο φίλος και να αφαιρεθεί απο τον οδηγό ώστε να μην μπερδευτεί και άλλος.
Warning:- Don't flash Developer Global ROM directly with this method, Flash Global Stable , then use Updater app to Flash Global Developer ROM.
Που σημαίνει ΜΗΝ φλασάρετε απευθείας την Global Developer rom γιατί δεν περνιέται. Φλασάρετε πρώτα την Global Stable και μετά μέσω του Updater περάστε την dev αν θέλετε!!
Edit: Εσύ μάλλον μιλάς για την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Ε μπορεί απλά ο @Project_P να προσθέσει στην αρχή αυτή την σημείωση για να το βλέπουν ξεκάθαρα όλοι που πάνε να ακολουθήσουν τον αγγλικό οδηγό! -
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Edit: Εσύ μάλλον μιλάς για την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Ε μπορεί απλά ο @Project_P να προσθέσει στην αρχή αυτή την σημείωση για να το βλέπουν ξεκάθαρα όλοι που πάνε να ακολουθήσουν τον αγγλικό οδηγό!
Παντως οπως και να εχει το προσθεσα σαν σημειωση στην πρωτη σελιδα. -
Όντως μάτια βγάζει.
Παιδιά είναι καλύτερη η Global Dev (V6.3.31) απο την China Developer (V6.4.14);Τι κερδίζεις,η κινεζιές φεύγουν;
Για να την περάσω βάζω το zip αρχείο στο τηλ και φλασάρω απο εκεί?
Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.Νέος και άπειρος.Ευχαριστώ και πάλι. -
Ο/H angbass έγραψε:
Όντως μάτια βγάζει.
Παιδιά είναι καλύτερη η Global Dev (V6.3.31) απο την China Developer (V6.4.14);Τι κερδίζεις,η κινεζιές φεύγουν;
Δηλαδη στην Global εχεις απουσια κινεζιων και προεγκατεστημενα google apps.
Η κινεζικη βεβαια ειναι λογικα αυτη που παιρνει παντα πρωτη ολα τα updates και τα νεα καλουδια (μαζι με νεα bugs) .
Πληροφοριακα για να καταλαβεις πως πανε οι Dev οι 2 τελευταιοι αριθμοι ειναι ημερομηνια που βγηκε..
Δηλαδη ειναι οι δυο 6.χ.χ , αλλα η 6.3.31 βγηκε 31 Μαρτιου (3) και η 6.4.14 στις 14 Απριλη (4) ...
(αυτη η αριθμηση δεν ισχυει για της Stable)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες