Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 577.

• Παράθεση από t54g05: “Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Η διαδικασία της αίτησης στην xiaomi είναι κάτι δύσκολο ή χρονοβόρο; Επίσης για να μην κάνω κανένα λάθος το κινητό είναι αυτό εδώ έτσι; to2c.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html ” Ναι αυτο είναι αλλά δώσε κάτι παραπανω να πάρεις το 3gb/32gb γιατί δεν αξίζει για εμένα ή διάφορα για τι πιο φτηνό. Επίσης τσεκαρε και άλλα site όπως το minideal vickmall κτλ που έχουν κάποιες προσφορές και διαθέσιμο σε ευρωπαϊκές αποθήκες. Για τι ξεκλειδωμα εξαρ…

• Παράθεση από t54g05: “Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητό αλλά έχω χάσει λίγο επαφή με το φόρουμ τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω μήπως έχει βγάλει τίποτα αρνητικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι η xiaomi θα κλείδωνε την δυνατότητα να περνάμε τις δικές σας ROM. Ισχύει κάτι τέτοιο ή να το χτυπήσω το κινητάκι; ” Περα απο διαφορα θεματακια software / rom που εχει βγαλει που εξαλειφονται με τον καιρο με διαφορα updates ειναι πολυ τιμιο κινητο για τα λεφτα τ…

• @jazzu4ia Αλλη θυρα / pc και καλωδιο συνδεση δοκιμασες απλα για να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο? ειχε ιδαι συμπεριφορα?

• Οποτε σε γενικες γραμμες αντεχει. Του εριξε μερικες σφαλιαρες (ελαφριες στο πανω μερος) του εκανα και ενα restart και εστρωσε ευτυχως... μερικες φορες ο caveman τροπος λειτουργει.. To παλιο μου lenovo (full πλαστικο και πιο λεπτεπιλεπτο) ειχε φαει ΤΙΣ τουμπες με την ιδια θηκη και δεν ειχε παθει τιποτα για αυτο απορησα....

• ααα μεγαλο προβλημα αυτο. Το αντιμετωμισε κανενας αλλος αυτο προσπαθωντας νατην βγαλει? Μου εβαλες 2 σκεψεις για το αν πρεπει να την βαλω οταν μου ερθει...

• Δυστυχως χτες εφαγε 2 ! τουμπες το κινητο απο σχετικα μικρο υψος βεβαια 30-50 ποντους και εσκασε σε σκληρο πατωμα. Φοραω μια hard case nillkin αλλα εχω την εντυπωση οτι την ακουσε λιγο το ακουστικο γιατι στις κλησεις ακουω να τριζει απο μεσα η φωνη σαν μεμβρανη (αλλωτε πιο πολυ αλλωτε πιο λιγο). Δεν ειναι θεμα σηματος γιατι πιανω τερμα και δοκιμασα και με τις 2 διαφορετικες καρτες. Λετε να την ακουσε τοσο ευκολα το τηλεφωνο?

• Παράθεση από lallasgr: “Μου χει τύχει και μένα λίγες φορές αλλά πατάω το power να μαυρίσει η οθόνη και μετά δουλεύει σχεδόν αμέσως. Σαν να παθαίνει μικρό κόλλημα εκείνη τη στιγμή. 9.95/10φορές πάντως δουλεύει αμέσως!! ” Ακριβως το ιδιο και σε εμενα... ανα πατησω power η βαλω κωδικο μετα ξεκολλαει και δουλευει κανονικα

• Παράθεση από themakos66: “δοκίμασε κάποιος να το βγάλει ? Προσοχή είναι τόσο σφικτό που εμένα μου έσπασε το καπάκι της μπαταρίας στο σημείο που κουμπώνει το ακουστικό και μου στοίχησε κάποιες σταγόνες κόλλας και 4,49 για να παραγείλω καινούργιο καπάκι !!!!! ” της θηκης λες η του τηλεφωνου? για βαλε φωτο.

• Παράθεση από lallasgr: “Αχ ναι μωρέ. Fastboot είπαμε θέλει για MiFlash. ” Αλλαξε λινκ μονο πιο πανω γιατι οπως εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι διαβαζουν επιλεκτικα και παιζει να brick-αρει κανεις το κινητο του αμα κανει skip τα post

• Παράθεση από DrSaG: “@Project_P Άρα αν μου έρθει με official chinese απλά κατεβάζω το miflash και την global stable 7.2.2.0 (είναι η τελευταία έκδοση της global?) και ακολουθώ τα βήματα από τον οδηγό που μου έστειλες (steps to flash rom)? Η θέλει πρώτα να μπω σε Download mode κτλ όπως γράφει στην αρχή του Guide?Ρώτησα πιο πριν αν η global stable 7.2.2.0 είναι η πιο πρόσφατη επειδή στο άλλο λινκ του @lallasgr εμφανίζει την 7.1.8.0 για Download. ” Aς σου ερθει πρωτα με το καλο να δουμε ακριβως πια…

• Παράθεση από lallasgr: “Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία rom να δεις αν υπάρξει διαφορά! miui_HMNote3Pro_6.3.31_c9fadd9210_5.1.zip ” Αυτη ειναι .zip (δηλαδη REcovery). Δεν θα κανει με αυτη δουλεια. Την .tgz θελει αλλα δεν θυμαμαι που την ειχα βρει και την κατεβασα. Παράθεση από paf21: “Παράθεση από Project_P: “Eχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να αναβοσβηνει (αλλα δεν θυμαμαι ακριβως) ” Όταν το τηλέφωνο είναι σε download mode το λαμπάκι αναβοσβήνει κόκκινο ” Οκ καλα εκανες και το διευκρινησες …

• @DrSaG οπως τα λεει και ο συμαχητης lallasgr απο πανω. Αν διαβασες βεβαια ολα οσα γραφω εδω RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official) θα σου ειχαν λυθει ολες οι αποριες ...

• Eχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να αναβοσβηνει (αλλα δεν θυμαμαι ακριβως). πριν το ξεσυμπιεσης το αρχειο πατα δεξι κλικ και ιδιοτητες και κοιτα τι μορφη αρχειου ειναι... θελεις ναειναι .tgz και οχι .zip

• Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να πας στις γλωσσες και να δεις τι εχει... αν εχει ελληνικα εχεις unofficial. H Ελληνικη ρομ παταει ουσιαστικα πανω στις κινεζικες official (dev και stable αντιστοιχα). Τα πλεονεκτηματα ειναι οτι ειναι οτι εχει μερικα εξτραδακια (root, 160 characters sms, αναγνωριζει location ελληνικα για αντιστοιχα apps που το χρησιμοποιουν κτλ) περα απο την full ελληνοποιηση της.

• Εφοσον στο εμφανιζει κανονικα δεν εχεις θεμα drivers. Κατι αλλο ειναι που χαλαει την δουλεια. Με το adb το βαζεις κανονικα σε download mode αφου εχεις επιλεξει πρωτα USB Debugging? To ΜiPc Suite στο ειπα για να μπουν οι drivers, για να φλασαρεις απο οτι ξερω πρεπει να εχεις official ROM και το θεμα μας εδω ειναι να ξεφορτωθουμε την unofficial. Η rom που εχεις κατεβασει και ξεσυμπιεσει ειναι σε tgz αρχειο ετσι (fastboot δηλαδη και οχι recovery).

• @kostatos Λογικα οι drivers σου ειναι κομπλε (βαλε και mi pc suite που εχει λυσει σε αρκετους το θεμα με τους drivers). Απο εκει και περα τα αρχεια για το flash ειναι σε σωστα ονομασμενο path (χωρις κενα) ? Οταν ανοιγεις το MiFLash και πατας refresh εμφανιζεται κανονικα το κινητο? Μηπως να δοκιμαζες να αντικαταστησεις στην ROM τα 2 εξτρα αρχεια? Μην απογοητευεσαι. Ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ καποια μικρη λεπτομερια που εχεις παραβλεψει και χαλαει ολη την συνταγη.

• @mirotis Απο κινα φανταζομαι, οχι eu warehouse ? 2gb ή 3gb ? γιατι για τα 3GB ειναι τρομερα καλη τιμη!

• Ωχ θα το δει τωρα και θα στεναχωρει που βιαστηκε. Πλακα πλακα το ασημενιο δεν πουλαει τοσο καλα σαν χρωμα και τα δινουν πιο φτηνα ... minideal εχει 226 απο EU warehouse! ! (και το grey που εχω 208 απο κινα! )

• Παράθεση από DrSaG: “Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Ωραίος οδηγός, διάβασα και τα περισσότερα σχόλια των μελών. Θα ήθελες να μου προτείνεις μερικά eu sites για xiaomi? Το χρειάζομαι άμεσα και ειδικά το Golden (στο vickmall έμεινε μονο το silver). Είναι για δώρο για αυτό το καίγομαι Edit: Το πήρα απο Honorbuy EU Direct 277ευρώ μαζί με silicon case. Δεν έβρισκα πουθενά αλλού σε EU το χρυσό. Μου πιάσανε λίγο τον κώλο με τα μεταφορικά αλλά worth it γιατί βρήκα το Gold. Αναμένω το κινητό Question: …

• @DrSaG Αν το παρεις απο την κινα στα περισσοτερα μαγαζια σου δινουν επιλογη τι ROM θελεις να εχει (official κινεζικη / πειραγμενη unofficial multilanguage) . Αν το παρεις απο ευρωπαικη αποθηκη ερχεται 99% με multi. Για ολα τα αλλα που ρωτας διαβασε εδω RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)