Διαφήμιση

Original ipaky Hybrid Slim Armor Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• Στο sumsung της κόρης μου που παρήγγειλα μαϊμού δεν έμπαινε ο φορτιστής και έφαγε λιμάρισμα, τα πλήκτρα έντασης λειτουργούσαν κανονικά και στο πλήκτρο ενεργοποίησης προσαρμόστηκε κομάτι πλαστικό για να λειτουργήσει, δίδαγμα παρήγγειλε την αυθεντική.π

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • H θήκη είναι άριστη, ειδικά για την τιμή της. Η ποιότητάς της μου θύμισε κάποιες ακριβές των iphone.
      H εφαρμογή της είναι σχεδόν τέλεια. Τις 2-3 πρώτες φορές που θα την βάλεις-βγάλεις είναι λίγο σφιχτή, όχι υπερβολικά,
      μετά στρώνει.
      Οπές. κουμπιά, ανοίγματα, όλα είναι μελετημένα, δεν υπάρχει λάθος.
      Το κουμπί του volume έχει έναν μικρό, αναμενόμενο τζόγο, που όμως είναι λογικός και όχι λόγω κακής ποιότητας.
      Το κουμπί power εφαρμόζει τέλεια.
      Την χρησιμοποιώ κοντά 1 εβδομάδα και σχεδόν έχω ξεχάσει ότι υπάρχει.
      Γενικά, από ποιότητα είναι "κινέζικη" όσο ακριβώς και τα Xiaomi!

Στους φίλους, που ψάχνουν κάτι τέτοιο, θα την πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη.
      Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρεις με μαϊμούδες, μιας η διαφορά στην τιμή είναι 3-4$ από την γνήσια.
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Οσοι την εχετε τα πλαινα κουμπια παιζουν και εφαρμοζουν κομπλε? ειναι καθολου χαλαρα η εχουν θεμα οταν τα πατας (μιας και ειναι εξτρα της θηκης)
      Επιση ειδα και αυτη στο ebay με αλλη ''carbon'' πλατη, αλλα μοιαζει με ''μαιμου'' μιας και δεν δειχνει το εσωτερικο η παραπανω φωτο...

Ipaky Hard Bumper Hybrid Soft Rubber Skin Case Cover for Xiaomi Redmi Note 3 | eBay
      Τα πλαινά κουμπια εφαρμόζουν μια χαρά και οταν τα πατάς δεν νιώθεις οτι υπάρχει κενό. Τώρα για αυτή που κοιτάς στο ebay δεν ξέρω. Εγω ας πούμε έφερα από ebay σαν αυτή που κοιτας για samsung Α5, επάνω γράφει spiegel και αν πιέσεις τη θήκη στο πλαι σε απόσταση 1 εκατοστό από το πλήκτρο πιέζεται το πλήκτρο.
    • Διαφήμιση
    • Πηρα και εγω απο Vickmall (ελπιζω να ειναι γνησια) και περιμενω να μου ερθει... Μαααλλον θα παρω και του ebay (3,5 δολλαρια εχει) απλα για να δω.

Για την ωρα εχω hard case της Nillkin (ειχα ιδια και στο παλιο μου lenovo) η οποια εφαρμοζει αψογα και μου αρεσει και αισθητικα αλλα δεν παρεχει την ιδια προστασια με την Ipaky , + τρωει μεγαλο φαουλ γιατι δεν εχει στην θηκη την μικρη προεξοχη κατω απο το ηχειο με αποτελεσμα να μην ακουγεται καλα το κινητο οταν ακουμπαει η πλατη του σε επιπεδη επιφανεια.
    • Παρέλαβα τη θήκη σήμερα, οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλες. Εφαρμόζει καλά, το λάστιχο πίσω βολεύει, τα κουμπιά πολύ καλα. Το μόνο θέμα ότι παχαίνει λίγο το κινητό σε όλες τις διαστάσεις σε σχέση με την σιλικονάτη που δίνει το Vickmall. Εμένα δεν με πειράζει, άλλον μπορεί να τον ενοχλεί.
    • Ναι και γω μετά από αρκετό καιρό που έχω τη θήκη την θεωρώ κορυφαία.εφαρμόζει τέλεια και το προστατεύει παρά πολύ. Όντως το παχαινει λίγο αλλά σαν θήκη της βάζω 10/10!! :)

Sent from my Redmi Note 3 Pro
    • Μόλις την παρέλαβα από e-bay.Για 7,99 δολάρια είναι τέλεια καλή εφαρμογή, τακουμπιά δουλεύουν κανονικά , ο φορτιστής μια χαρά και το mi-key τέλεια εφαρμογή όλα καλά.Το ότι αυξάνει λίγο το μέγεθος εγώ το βρήσκω θετικό !!!!!!

• Διαφήμιση
    • δοκίμασε κάποιος να το βγάλει ? Προσοχή είναι τόσο σφικτό που εμένα μου έσπασε το καπάκι της μπαταρίας στο σημείο που κουμπώνει το ακουστικό και μου στοίχησε κάποιες σταγόνες κόλλας και 4,49 για να παραγείλω καινούργιο καπάκι !!!!!

• Ο/H themakos66 έγραψε:

δοκίμασε κάποιος να το βγάλει ? Προσοχή είναι τόσο σφικτό που εμένα μου έσπασε το καπάκι της μπαταρίας στο σημείο που κουμπώνει το ακουστικό και μου στοίχησε κάποιες σταγόνες κόλλας και 4,49 για να παραγείλω καινούργιο καπάκι !!!!!

της θηκης λες η του τηλεφωνου? για βαλε φωτο.
    • Ο/H Project_P έγραψε:

της θηκης λες η του τηλεφωνου? για βαλε φωτο.
      του τηλεφώνου εννοώ στο σημείο που έχει την τρύπα για να περάσει το καρφί των ακουστικών είναι πολύ ευαίσθητο.Για να βγεί σωστά το βγάζεις πολύ αργά ξεκινώντας από την πλευρά της τρύπας φόρτισης και οταν βγεί το τηλέφωνο καταλάβαίνεις πως το καπάκι της μπαταρίας έμεινε μέσα στην θήκη.Μετά ξεκινάς με χειρουργικές κινήσεις να βγάζεις το καπάκι εαν κάνεις κάτι βεβιασμένο σου έμεινε στο χερι ..........

• ααα μεγαλο προβλημα αυτο. Το αντιμετωμισε κανενας αλλος αυτο προσπαθωντας νατην βγαλει?
      Μου εβαλες 2 σκεψεις για το αν πρεπει να την βαλω οταν μου ερθει...
    • Διαφήμιση
    • Το πρόσεξα από την αρχή ότι είναι όντως ευαίσθητο και κινδυνεύει να σπάσει, από κάποια άτσαλη κίνηση.
      Μάλλον η καλύτερη προστασία είναι τα όσο δυνατόν λιγότερα βάλε-βγάλε... ;)