Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.

• Τέλεια! Θέλω να περάσω την ελληνική rom και το twrp. Ακολουθώ τα βήματα που έχουν αναρτηθεί στο φόρουμ για το 4Χ; Και κάτι άλλο, κατα την άποψη σας αξίζει να περάσω την ελληνική ρομ ή να το αφήσω όπως είναι;

• OK. Από το nok-shop το έχω παραγγείλει. =============== Μαι 2nd 2017, 7:52pm =============== Kαλησπέρα απο μένα. Επέστρεψα κι έχω στα χέρια μου το Redmi Note 4! Παραθέτω μια φωτογραφία με τα στοιχεία του κινητού. Τι κάνω απο εδώ και πέρα; Τη βοήθεια σας παιδιά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35666/

• Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon

peroukas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Kαλημέρα. Μπορώ να το πω ανοιχτά το κατάστημα;

Μήνυμα

Εντάξει θα το ελέγξω. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ποστάρω πάλι αύριο έχοντας το κινητό στα χέρια μου.

Μήνυμα

Kαταρχήν σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους για την άμεση απάντηση σας. Την αίτηση την έκανα χθές και σήμερα έλαβα με sms το ΟΚ από την Xiaomi, όποτε αύριο που θα το ανοίξω θα σας ενημερώσω για τις λεπτομέριες. Πάντως το κατάστημα σας περιγραφή δίνει αυτό: Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Black. Σε περίπτωση που αυτό το αυτοκόλλητο για την Global έκδοση ΔΕΝ υπάρχει, σημαίνει κάτι;

• Καλησπέρα σε όλους και πολλά μπράβο για ο,τι καταφέρατε σ' αυτό το forum. Δεν είμαι σίγουρος αν το post μου είναι στο σωστό topic. Είμαι καινούργιος γενικά και ειδικά αύριο θα έχω την πρώτη μου επαφή με κινητό Xiaomi. Πρόκειται να αγοράσω από ελληνικό κατάστημα το Redmi Note 4 με τον snapdragon αύριο. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε τι χρειάζεται να κάνω για να πέρασω την ελληνίκη rom. Τι πρέπει να ελέγξω μόλις το ανοίξω; Και ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω; Απο κάποια πράγματα που έχω διαβάσει είν…

• Καλή επιτυχία σε όλους!