Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
-
-
Για μένα αξίζει να δοκιμάσεις την ελληνική τα παιδιά την έχουν προσαρμόσει για τα ελληνικά δεδομένα. Και με αυτή να μείνεις μια χαρά είναι. Όταν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και twrp έχεις πιο πολύ τον έλεγχο του κινητού. Το πρώτο που θα κάνεις είναι να περάσεις driver στο pc και να ξεκλειδώσεις bootloader και μετά twrp και ελλγνικη
Redmi note3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Για μένα αξίζει να δοκιμάσεις την ελληνική τα παιδιά την έχουν προσαρμόσει για τα ελληνικά δεδομένα. Και με αυτή να μείνεις μια χαρά είναι. Όταν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και twrp έχεις πιο πολύ τον έλεγχο του κινητού. Το πρώτο που θα κάνεις είναι να περάσεις driver στο pc και να ξεκλειδώσεις bootloader και μετά twrp και ελλγνικη
Redmi note3 pro
Ήσουν σαφέστατος. Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τη βοήθειά σου.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Παιδια καλησπέρα! Την Πέμπτη παραλαμβανω κ γω το ...4x!!! Θα επανελθω με εντυπωσεις!
-
Mε το καλό φίλε μου.. Καλορίζικο!
=============== Μαι 3rd 2017, 9:37am ===============
Καλημέρα στην παρέα. Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το φλασάρισμα του κινητού. Θα ήθελα να ρωτήσω, απο τη στιγμή που έχω την Global Stable χρειάζεται να περάσω κάποια άλλη rom πρώτα; Κάποια κινέζικη ή όπως είναι το κινητό προχωράω τη διαδικασία; -
καλημερα προσπαθησε με αυτη να ξεκλειδωσεις.Αν δεν ξεκλειδωσει θα πας να βαλεις την global developer μεσου updater
-
-
-
Kαι την περνάω (επιτυχώς
) τι πρέπει να έχω στο νου μου μετά; Απλά να ενημερώνομαι για τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0