Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
Πάντως, και για να ξεφύγω λίγο από τις ερωτήσεις, με τα ελάχιστα που πρόλαβα να δω απο το κινητό, η συσκευή είναι παρα πολύ γρήγορη. Μου αρέσει πολύ η ανάλυση της οθόνης με ζωντανά χρώματα και άριστη απόκριση στην αφή, και στο δαχτυλικό αποτύπωμα. Η κάμερα είναι ένα μικρό μείον στο κινητό αλλά πιστεύ θα υπάρχει κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή που να την βελτιώνει κάπως. Θα μπορούσα να πω ότι η ποιότητα κατασκεύης με αφήνει με πολύ καλές εντυπώσεις, και θα μπορούσα να το συγκρίνω με κινητό της Apple.
Εν ολίγοις, η καλύτερη πρόταση για vfm συσκευή.
=============== Μαι 3rd 2017, 4:26pm ===============
Έχοντας μπερδευτεί-αγχωθεί από το πολύ ψάξιμο και διάβασμα σκέφτηκα να σας αναφέρω τη σειρά που νομίζω οτι πρέπει να ακολουθήσω προκειμένου να πετύχει η διαδικασία. Σε περίπτωση που έχω κάνει κάποιο λάθος παρακαλώ διορθώστε με. Λοιπόν:
1) Εγκατάσταση των drivers στον υπολογιστή με τη μέθοδο της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης του George Kaggelaris.
2)Έλεγχος αν ο Βοοtloader είναι κλειδωμένος με το adb.
3)Έχοντας κάνει αίτηση και έχοντας πάρει το ΟΚ για ξεκλείδωμα του Βootloader, τρέχω το MiFlash Unlock και προχωρώ από εκεί τη διαδικασία.
4)Μέσω του cmd των Windows, θέτω τη συσκευή σε Fastboot Mode και εγκαθιστώ το twrp και στη συνέχεια την ελληνική ROM.
Οποιεσδήποτε διορθώσεις ή επισημάνσεις είναι καλοδεχούμενες!
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπερα κ παλι. Προσπαθωντας να φλασαρω την ελληνικη ρομ μου διακοπτει την λειτουργια με το παρακατω μηνυμα. Γιατι συμβαινει αυτο;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και εμένα πριν λίγο το ιδιο μού έβγαλε,πατησα reboot και όλα πήγαν καλά.Ανοιξε μετά από λίγο μέ τήν ελληνική dev.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κι εμενα φιλε αυτο εκανε. Πατησα reboot και μπηκε με την ελληνική. Μηπως δεν έχουν εγκατασταθει ολες οι default εφαρμογες ή κατι δε θα λειτουργησει σωστα;
=============== Μαι 3rd 2017, 9:35pm ===============
Μου εμφανιζει ενα lag στο αλμπουμ δε μ αφηνει να μπ στις φωτογραφιες. -
Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει καποιο προβλημα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά δεν είναι κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα. Περιμένετε να μα πει ο @geoanto555
Redmi note3 pro -
Μπορεις σε παρακαλω να ανεβασεις ενα screenshot με τις εφαρμογες που σου εχει εγκαταστησει;
-
-
Πέτυχα στο honorbuy στην ευρωπαική αποθήκη, το Xiaomi Redmi Note 4 (χωρίς την 800αρα) αλλά με 4gb ram 64gb χώρο και snap 625. Βγαίνει στα 230 με αποστολή από Ευρώπη, δυστυχώς μόνο σε γκρι.
Ξέρουμε κάτι για αυτό το μοντέλο? Αξίζει λέτε να ακυρώσω την παραγγελία του Global στα 200 από Ελλάδα? -
To 4/64 είναι με mediatek x20 αν θυμάμαι καλά.
-
Δεν επιτρέπεται να βάλω link αλλά γράφει Snap 100%.
Έχεις P.M.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0