Κι εγω νομίζω πως η version με snap ειναι μονο 3/32. Κοιταξέ το καλύτερα..
Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
Αν δεν κάνω λάθος η 64αρα με snap άργησε να κυκλοφορήσει αλλά πλέον υπάρχει. π.χ σε Σιγκαπούρη και Μαλαισία
ήρθε πριν από 1-2 εβδομάδες με την 800αρα. Εγώ την παρήγγειλα από aliexpress, ας ελπίσουμε να είναι σωστά
τα specs που έδωσαν και να 'ναι η global που λένε. Η ινδική 64αρα υπάρχει από τον Ιανουάριο αλλά είναι μόνο γι'αυτούς. -
Τελικά φαίνεται να υπάρχει αυτή η έκδοση για την αγορά της Ινδίας! Χαμός με τις εκδόσεις του mido!
Xiaomi Redmi Note 4 Price and Features - Mi India -
Πραγματικά χαμός!! Αλλά "ωραίος" χαμός.. Κάθε μέρα που περνάει με το Νote 4(Χ) ανακαλύπτω κάτι καινούργιο που με εντυπωσιάζει!
-
Καλημερα μια ερώτηση, επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά,ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο?
Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-64GB.html
Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html
Το ακριβό είναι αυτό που πιάνει τη 800αρα μπάντα? Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά?
Αξίζει τα 60€ επιπλέον?
Ευχαριστώ -
-
@Teo teo Το πρώτο αν το πάρεις από κατάστημα που συνεργάζεται με infoquest υποστηρίζει B20.
Το δεύτερο για να υποστηρίζει 800άρα μπάντα πρέπει να το δεις στα χαρακτηριστικά, να είναι global version.
Στην ουσία note 4 και note 4X δεν έχουν διαφορά..... απλά κοιτάς να υποστηρίζει B20(800άρα μπάντα) αν σ' ενδιαφέρει και φυσικά να είναι mido.Open-source is the future -
καλησπερα στο φορουμ
Εχω πάρει πολύ προσφατα το Xiaomi Redmi Note 4X από Σκρουτζομάγαζο με καλό feedback και ζήτησα την global edition με την 800άρα μπαντα και μου είπαν ότι το έχουν.
Αυτό ομως που πήρα ειναι το 2016101 και οχι το 2016102 που λεγεται οτι ειναι το global με την 800άρα.
Με κορόιδεψαν ή όχι
Στο about phone λεει MIUI Global 9.0 | Stable 9.0.3.0 .....
ευχαριστώ για οποια βοήθεια
θανος -
-
-
ευχαριστώ, νιώθω λιγο μ@λ@κ@ς τωρα, θα παω αυριο να δω τι θα μου πουν.
Οσο για το Global Edition στο my about phone MIUI Global 9.0 | Stable 9.0.3.0 ειναι κάτι άλλο?
Θάνος -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0