Sms, δοκίμασε να κατεβάσεις το mi unlock και αν σε αφήσει σημαίνει ότι permission granted...
Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Και αυτόν για να εγκαταστήσεις drivers στο PC ==> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86.
"“adb reboot bootloader”
και πατάμε enter
Αν κατά την παραπάνω εντολή δεν αποκριθεί το κινητό και μας βγάλει μήνυμα το παράθυρο εντολών (Allow USB Debuging?) θα πρέπει να δούμε την οθόνη του κινητού και στο μήνυμα που έχει βγάλει να επιλέξουμε Always allow from this computer (Να επιτρέπεται πάντα από αυτόν τον υπολογιστή) και OK." -
εισαι σε fastboot mode. Για να βγεις πατάς παρατεταμένα το power του κινητού σου.
Έκανες λογαριασμό όπως σου είπαν πάνω; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
εισαι σε fastboot mode. Για να βγεις πατάς παρατεταμένα το power του κινητού σου.
Έκανες λογαριασμό όπως σου είπαν πάνω;
οκ βγηκε από fastboot, ακολουθω τον οδηγό παραπανω, να δοκιμάσω και το παρακάτω βήμα ή χρειάζεται να παρω εγκριση από την Xiaiomi για το unlock πρώτα?
"Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Qualcomm Only)
Το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης χρειάζεται για να μπορούμε να φλασάρουμε Fastboot Rom σε τρόπο λειτουργίας EDL, με το MiFlash Tool σε Xiaomi κινητά με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και κλειδωμένο bootloader.
Για να ελέγξουμε αν έχει εγκατασταθεί σωστά το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης, ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία:
Συνδέουμε το κινητό μας τηλέφωνο στον υπολογιστή και πληκτρολογούμε την
παρακάτω εντολή για να μπει το κινητό μας σε τρόπο λειτουργίας EDL (Emergency Download Mode).
“adb reboot edl”
To κινητό μας κατόπιν θα επανεκκινήσει σε λειτουργία EDL και θα αναβοσβήνει κόκκινο το LED ειδοποίησης. Στη διαχείριση συσκευών θα έχει αναγνωριστεί ως: Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COMx)."
-
μπορεσες να κατεβάσεις το mi unlock από τη σελίδα που πήρες έγκριση;
Αν ναι συνεχίζεις για να ξεκλειδώσεις.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
=============== Νοε 27th 2017, 7:17pm ===============
επισης πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που περιγράφει ο @derveni εδώ για να συνεχίσεις με το unlock
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] -
Ο/H amavroudis έγραψε:
μπορεσες να κατεβάσεις το mi unlock από τη σελίδα που πήρες έγκριση;
Αν ναι συνεχίζεις για να ξεκλειδώσεις.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
=============== Νοε 27th 2017, 7:17pm ===============
επισης πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που περιγράφει ο @derveni εδώ για να συνεχίσεις με το unlock
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
-
μπες.στη σελίδα και δοκίμασε να κατεβάσεις το πρόγραμμα κατευθείαν από εκεί αφού κανείς login. Αν σε αφήσει να το κατεβάσεις έχεις άδεια!
Την άδεια τη δίνουν σχεδόν άμεσα!
Μετά ακολούθησε αυτά που σου έγραψα στο προηγούμενο post.
Αυτό που διαρκεί είναι η περίοδος αναμονής για να ξεκλειδώσεις το τηλ, όχι να πάρεις την άδεια!
Αν δεν τρέξεις το mi unlock βέβαια θα περιμένεις μήνες χωρίς να πετύχεις κάτι... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
μπες.στη σελίδα και δοκίμασε να κατεβάσεις το πρόγραμμα κατευθείαν από εκεί αφού κανείς login. Αν σε αφήσει να το κατεβάσεις έχεις άδεια!
Την άδεια τη δίνουν σχεδόν άμεσα!
Μετά ακολούθησε αυτά που σου έγραψα στο προηγούμενο post.
Αυτό που διαρκεί είναι η περίοδος αναμονής για να ξεκλειδώσεις το τηλ, όχι να πάρεις την άδεια!
Αν δεν τρέξεις το mi unlock βέβαια θα περιμένεις μήνες χωρίς να πετύχεις κάτι...
Apply for unlocking permissions
Submitted. Please wait for the review
After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum.
οπότε περιμένω
Go to Forum>> -
Περίμενε το sms τότε φίλε μου, δεν θ'αργήσει λογικάOpen-source is the future
-
με τον/τους λογαριασμούς MIUI εχω μπερδευτεί
στο PC εχω φτιάξει λογαριασμό και κατέβασα το unlock τελικά, αλλα στο κινητό δεν ξέρω πως και απο που κι αν χρειάζεται να μπω σε αυτό τον "λογαριασμό" για ξεκλείδωμα..
καποια στιγμη στο MUIU forum στο κινητο μου ζητησε να κανω λογαριασμό , και χρησιμοποίησα άλλο email.
τέλος πάντων πρέπει να κανω login από το κινητο για το unlock? Και από που??
Κατέβασα την Developer version ROM του κινητού μου 7.11.16.
Ο οδηγός λέει να μπει στον αποθηκευτικό χωρο του κινητου , σορρυ δεν κατάλαβα...
θ. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Επόμενο βήμα για να επιτυχείς τι βρε;
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έέχε
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0