Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 144.

• Για να βάλουμε μια ελληνική ρομ πρέπει απαραίτητα να γίνει και root στην συσκευή; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Κινητό μόνο απο vickmall κατα την γνώμη μου Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

reborn - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από reborn: “Καλησπέρα το vickmall το έχει με την 800αρα μπάντα; Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Δεν ξέρω, κοίταξες? Το έχει σίγουρα το Geekbuying που είναι αξιόπιστο μαγαζί. Εάν το δεις και αλλού πες μας.” Μπήκα αλλά δεν είδα κάτι για 800 δηλαδή μόνο geekbuying το έχει μέχρι στιγμής ; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Καλησπέρα το vickmall το έχει με την 800αρα μπάντα; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

reborn - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από dionisis121: “Οταν περνας το play μεσω google installer την πρωτη φορα θα κανεις log in στο google play κανε reboot πηγαινε στο mi store γραψε google θα βγουν δυο εφαρμογες πατα οποια θες πηγαινε πιο κατω και θα δεις οτι υπαρχουν updates. Κανε και τελειωσες” Έτσι το έχω κάνει το θέμα είναι ότι μετά απο κάποιες ώρες έβγαζε ερορ και το authentication is required κλπ το μόνο που μου είπες έχει δουλέψει χωρίς πρόβλημα είναι να το βάλω να ξεκινάει αυτόματα απο την ασφάλεια και μετά autos…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dionisis121: “Προσπαθείστε να κάνετε log in πριν κάνετε ενημέρωση το play ίσως στρώσει έτσι το έκανα εγώ.” Όταν λες ενημέρωση τι εννοείς που γίνεται αυτό; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

reborn - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18386/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18387/” Χαχαχα μυστήριο πρέπει να πει κάποιος με το ίδιο κινητό τι παίζει Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Οχι, οχι μιλάω μόνο για το interface του κέντρου ασφαλείας. Στο screenshot που ανέβασες το interface είναι ίδιο με αυτο που είχα στην 7αρα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα stable ή κινητού. Εγω δοκίμασα κατευθείαν την τελευταία developer” Απο περιέργεια βγάζεις μια φώτο να δω; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “@reborn δοκίμασε να βάλεις developer. Εμένα έτσι μου τα έδειχνε με την 7αρα το κέντρο ασφαλείας τώρα με την 8αρα είναι διαφορετικό το interface... Επίσης επιβεβαιώνω και εγω οτι η sd δουλεύει μια χαρά” Καλησπέρα είχες με την 7 άρα επιλογή για διπλές επαφές; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos61: “Εφόσον δεν εχει αυτές τις επιλογές,μάλλον ισχύει αυτό που ειπε σε προηγούμενο post o Nasdriver.Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις και τηn dev.Εγω εχω αρκετό καιρο dev και ολα σφαίρα.” Σε redmi 1s? Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos61: “Παράθεση από reborn: “Δεν είναι εκτός αν έχω πάει αλλού Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Αν μπείς κέντρο ασφάλειας κατω απο τις διάφορες επιλογές (καθαρισμος,δικαιώματα κλπ) δεν εχει επιλογές για δεύτερο προφίλ και διπλές εφαρμογές?” 621a9e502e86d0c1b36b731cfd3f118c.jpg Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Οπότε λογικά θα σε δείχνει ονλαιν συνέχεια σε viber και messenger Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Δηλαδή θέλει θυσίες για να έχεις ενημερώσεις Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Παιδιά με το autostart καταναλώνει και περισσότερο μπαταρία; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από canoni: “Λίγη υπομονή και θα το φτιάξουν οι Κινέζοι με επόμενη ενημέρωση πιθανότατα Sent from my HM 1S using Tapatalk” Έχει γίνει ξανά στο παρελθόν αυτό; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Ρε παιδιά τι γίνεται είναι bug? Θα φτιάξει με κάποια ενημέρωση τουλάχιστον; δεν κάνει ούτε update τις εφαρμογές έστω και εκείνη την λίγη ώρα που δουλεύει ενώ έχεις βάλει απο την αρχή τον λογαριασμό σου Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Πήγα τώρα να το τσεκάρω πάλι και κολλάει εδώ aa308d5a951f93294aaa5859f3b649e8.jpg Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Μετά απο factory reset οι ήχοι στις ειδοποιήσεις ακούγονται πιο σιγά απο παλιά υπάρχει κάποια ρύθμιση; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos61: “ Στην ασφάλεια εκεί που βλέπεις για την μπαταρία σκρολάρισε προς τα κάτω. ” Δεν είναι εκτός αν έχω πάει αλλού Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από canoni: “Οκ, ενημέρωσε αν πέτυχε Sent from my HM 1S using Tapatalk” Μέχρι στιγμής δείχνει να έχει οκ αλλά συνήθως τα κάνει μετά απο κάποια ώρα.. Για να δούμε θα ενημερώσω Sent from my HM 1S using Tapatalk