Reborn,κοίταξε μήπως ειναι στην αφάλεια.Ο/H reborn έγραψε:
Χαχα μπορεί να μην το υποστηρίζει (είναι και παππούς) μι αυτό μια το Playstore κάνει νερά για να δούμε τι άλλο..
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Τα νέα χαρακτηριστικά που μας φέρνει η νέα Stable MIUI V8 ROM
- Tips&Tricks
- Σημαντικό
- MIUI V8
-
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Reborn,κοίταξε μήπως ειναι στην αφάλεια.
Στο privacy απο τα settings? Μπήκα αλλά δεν βρήκα κάτι
Sent from my HM 1S using Tapatalk -
Ο/H reborn έγραψε:
Στο privacy απο τα settings? Μπήκα αλλά δεν βρήκα κάτι
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Στην ασφάλεια εκεί που βλέπεις για την μπαταρία σκρολάρισε προς τα κάτω.
Δεν είναι εκτός αν έχω πάει αλλού
Ο/H reborn έγραψε:
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Ο/H reborn έγραψε:
Εφόσον δεν εχει αυτές τις επιλογές,μάλλον ισχύει αυτό που ειπε σε προηγούμενο post o Nasdriver.Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις και τηn dev.Εγω εχω αρκετό καιρο dev και ολα σφαίρα.
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Εφόσον δεν εχει αυτές τις επιλογές,μάλλον ισχύει αυτό που ειπε σε προηγούμενο post o Nasdriver.Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις και τηn dev.Εγω εχω αρκετό καιρο dev και ολα σφαίρα.
Σε redmi 1s?
-
@reborn δοκίμασε να βάλεις developer. Εμένα έτσι μου τα έδειχνε με την 7αρα το κέντρο ασφαλείας τώρα με την 8αρα είναι διαφορετικό το interface...
Επίσης επιβεβαιώνω και εγω οτι η sd δουλεύει μια χαράStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
@reborn δοκίμασε να βάλεις developer. Εμένα έτσι μου τα έδειχνε με την 7αρα το κέντρο ασφαλείας τώρα με την 8αρα είναι διαφορετικό το interface...
Επίσης επιβεβαιώνω και εγω οτι η sd δουλεύει μια χαρά
Καλησπέρα είχες με την 7 άρα επιλογή για διπλές επαφές;
Οχι, οχι μιλάω μόνο για το interface του κέντρου ασφαλείας. Στο screenshot που ανέβασες το interface είναι ίδιο με αυτο που είχα στην 7αρα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα stable ή κινητού. Εγω δοκίμασα κατευθείαν την τελευταία developerStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα