Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Και φυσικά έχει Ελληνικά => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15803Ο/H hoyas έγραψε:
Ελληνικά έχει τελικά;
![]()
Έχει βγει δηλαδή ελληνικη stable 8 για redmi note 3 pro;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Και φυσικά έχει Ελληνικά => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15803Ο/H hoyas έγραψε:
Ελληνικά έχει τελικά;
![]()
Ειδικά αυτή η λειτουργία... ήταν κάτι που με έκανε και είπα Ουάου..Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Διπλές εφαρμογές
Συμφωνώ και εγω ουαου είπα!!Ο/H pechr έγραψε:
Ειδικά αυτή η λειτουργία... ήταν κάτι που με έκανε και είπα Ουάου..
Γιατί το λες αυτο; Πως θα μας βοηθήσει επιπλέον επειδή έχουμε δίκαρτο; Ποια η διαφορά αν έχεις μονόκαρτο...;Ο/H pechr έγραψε:
Για όλους εμάς που έχουμε δίκαρτα τηλέφωνα... ήρθε λουκούμι αυτή η λειτουργία !!!!!
Υπάρχει ήδη αυτο, απλα δεν είναι αυτόματο. Επίσης δεν νομίζω οτι θα γίνει και ποτέ διότι κάποιοι μπορεί να το θέλουν και άλλοι όχι...Ο/H pavlidisc έγραψε:
Λειτουργία (νυχτερινής) ανάγνωσης
Ε το ξέρω οτι υπάρχει...ντέ! Χειροκίνητα όμως.Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Υπάρχει ήδη αυτο, απλα δεν είναι αυτόματο. Επίσης δεν νομίζω οτι θα γίνει και ποτέ διότι κάποιοι μπορεί να το θέλουν και άλλοι όχι..
Επειδή πχ πριν είχα την εφαρμογή viber με ενεργοποίηση στον έναν αριθμό απο τις 2 SIMs που έχω.Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Γιατί το λες αυτο; Πως θα μας βοηθήσει επιπλέον επειδή έχουμε δίκαρτο; Ποια η διαφορά αν έχεις μονόκαρτο...;
οχι ακομα στις 29 Αυγουστου βγαίνει η οfficial για τα κινητα μας οποτε περιμένουμε !!!Ο/H hoyas έγραψε:
Έχει βγει δηλαδή ελληνικη stable 8 για redmi note 3 pro;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ελληνικά έχει τελικά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
δε ξέρω σε ποια dev είχε πρωτοδοκιμαστεί αυτή η λειτουργία.Ο/H Paul Lazaridis έγραψε:
Όλα αυτά τα έχουμε εδώ κ καιρό με τις GTV 6.8.18 και πιο παλιές η κάνω λάθος?