Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 144.
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από panagiotis mpelesis: “Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ενημερωσω χθες παρελαβα το amazfit pace απο gearbest χωρις εξοδα τελωνείου.το εχει παραγγηλει με registered nl post.η παραγγελεια σταλθηκε στις 28 Ιουνίου.οποτε οσοι περιμένετε δεματα ισως γλυτώσετε επιπλέον εξοδα. Τωρα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους πιο έμπειρους απο εμενα.εχω παραγγείλει απο τις 17 ιουνιου ενα bleutooth xiaomi headset απο gb και ακομη δεν εχει έρθει.τι προτείνετε να κανω;να επικοινωνησω με gb και να ζητησω ref…
-
Gearbest έχω αγοράσει πακέτο χωρίς τρακινγκ στα 30€ και ήρθε κανονικά τα μόνα δύο αρνητικά που μου έχουν τύχει είναι με μια κάμερα που την είχαν σε fs και με κάποιους πόντους βγήκε οικονομικα αλλά δεν είχα στοκ και καλά και για έναν μήνα μου έλεγαν πως θα την στείλουν και τελικά μου έκαναν refund απο μόνοι τους και το άλλο σχετικά με τους πόντους που δεν σου προσθέτουν τα βίντεο για να σου δώσουν λιγότερους πόντους στατιστικά πάντως κάπου στις 35 αγορές απο κει 2-3 πράγματα ήταν ελαττωματικά και…
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από CORL3ON3: “Παράθεση από reborn: “ Πόσο μεγάλο πακέτο και τι κόστους; στο bangood που μίλησα είπαν πως με το priority direct mail δεν πληρώνεις φόρουςΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Mi note 2 είναι... 282€ το πηρα +16 για το pdm πληρωσα... ” Απο bangood? Πόσο βγήκε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από CORL3ON3: “ Οταν φτάσει το δικό μου θα σου πω .... είμαι στις 22 μέρες και δεν το σκαναραν στα ΕΛΤΑ ακομα ” Πόσο μεγάλο πακέτο και τι κόστους; στο bangood που μίλησα είπαν πως με το priority direct mail δεν πληρώνεις φόρους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από CORL3ON3: “Παράθεση από liabovas: “Παρέλαβα εγώ πριν 3 μέρες. Ψιλοπράγματα ένα δέμα των 6,5€ και ένα των 9.5€ όλα κανονικά χωρίς χρεώσεις με post NL Sent from my iPhone using Tapatalk ” Μετα από πόσες μέρες?” Το θέμα είναι σε πακέτα με μεγαλύτερη τιμή τι γίνεται αν περνάνε η όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakis Teleios: “redmi note 4 απο alli πριν μια εβδομαδα 25,80 εδωσα επιπλεον.” Τι τιμή είχε βάλει ο Κινέζος στο πακέτο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από teodkats: “Παράθεση από reborn: “Παρέλαβα σήμερα redmi note 4 απο bangood είχαν γράψει πως κάνει 21$ το και πως είναι mp4 πέρασε τελωνείο και το ΦΠΑ βγήκε 8€ +15 για τα ελτα εν τω μεταξύ απέξω έλεγε priority ” Shipping τι είχες επιλέξει; Standard Shipping! Air Parcel Register! Priority Direct Mail!” Air Parcel Register Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Παράθεση από reborn: “Το έβγαλαν με αξία 33 € Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγραφε εξω στο κουτι την ενδειξη CN22 /CN23 ?” Όχι αυτό μου έκανε εντύπωση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από reborn: “Αυτό σημαίνει πως θα πληρώσω τελωνείο η απλά οτι μπήκε; ” παρέα με το δικό μου μπήκαν τελωνείο...όταν έρθει ο ταχυδρόμος θα μάθουμε εάν πληρώνουμε και πόσο :(” Λες να κάτσει έναν μήνα εκεί; μήπως αν έλεγε προς εκτελωνισμό ήταν πιο σίγουρο το τελωνείο; μακάρι να βγει χωρίς παραπάνω χρήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Τι είναι;” Κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά έχω το Mi band 1s πάντα μαζί με το ξυπνητήρι του κινητού χτυπούσε και το βραχιόλι τελευταία δεν χτυπάει ταυτόχρονα με το κινητό άλλαξε κάτι στην εφαρμογή η πρέπει να κοιτάξω κάποια ρύθμιση έχω την εφαρμογή του playstore Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk