Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Για πες μας εχει φαει η αγωνια.. Οι χρονοι σου ηταν αψογοι.. !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ξεκόλλησε σήμερα το tracking απο amazfit που περιμένω.Παίζει να γλίτωσα το τελωνείο?Λάρισα μένω κι εκεί το περιμένω.
-
Έχω την εντύπωση ότι στην χειρότερη θα είναι 3€. Στην καλύτερη τίποτα !!!
-
Ο/H reborn έγραψε:
Ο/H liabovas έγραψε:
Ναι.
Χωρίς χρεώσεις εννοώ τελωνεία και 3ευρα έτσι. Είχε μια πολύ μικρή χρέωση στα μεταφορικά αλλά ήταν μικρής αξίας τα πράγματα που πήρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H jobous έγραψε:
@Miyagki : Εδώ Ελλάδα πως σου ήρθε ?? Γιατί και εγώ έχω ένα πακέτο απο GB (chronopost/ DPD )και χθες ήταν Γαλλία και μάλλον έφυγε προς Ελλάδα. Απλά δεν ξέρω πως θα το παρακολουθώ εδώ στα μέρη μας.
Μόλις δεις και πατήσει Ελλάδα παίρνεις την acs και με το tracking της chronopost ή dpd σου δίνουν νέο number. Αυτό που χρησιμοποιεί η acs. Μετά το παρακολουθείς από το site της acs -
Αναμενω να δω τι μου εχουν στηλει πλεον δεν ξανανοιγω δέμα χωρις video unboxing.. γιατι την εχω πατησει στο παρελθον απο το FCT (ποτε δεν βγηκα χαμενος) .Τωρα πιστευω απο δευτερα θα μου ερθει.. ισως να μου ερθει και αυριο σαββάτο.. Τι να πω μακάρι..
-
Ο/H Miyagki έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα.. Αγορα κινητου απο το fastcardtech αγορασμενο 22/7 εφτασε Θεσσαλονικη σημερα . Απο κινα Γαλλια και απο Γαλλια ελλάδα.. μεσω dpd.. Σφαίρα.. Και μονο με 5usd Μεταφορικα
Το PayPal πήρε χαμπάρι ότι παρήγγειλες για τρίτη φορά το ίδιο κινητό. Επικοινώνησε με το fastcardtech και τους είπε: "παιδιά, στείλτε το όπως και νάχει, διότι με έχει ξεπατώσει ο τύπος να κάνω πέρα δώθε το χρήμα, και θα σας δώσω εγώ ότι ζητήσετε..."
Κι έτσι σου ήρθε το κινητό... -
Ο/H liabovas έγραψε:
Παρέλαβα εγώ πριν 3 μέρες. Ψιλοπράγματα ένα δέμα των 6,5€ και ένα των 9.5€ όλα κανονικά χωρίς χρεώσεις με post NL
-
Ο/H CORL3ON3 έγραψε:
Ο/H liabovas έγραψε:
Παρέλαβα εγώ πριν 3 μέρες. Ψιλοπράγματα ένα δέμα των 6,5€ και ένα των 9.5€ όλα κανονικά χωρίς χρεώσεις με post NL
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H reborn έγραψε:
Ο/H CORL3ON3 έγραψε:
Ο/H liabovas έγραψε:
είμαι στις 22 μέρες και δεν το σκαναραν στα ΕΛΤΑ ακομα
-
Ο/H CORL3ON3 έγραψε:
Οταν φτάσει το δικό μου θα σου πω ....είμαι στις 22 μέρες και δεν το σκαναραν στα ΕΛΤΑ ακομα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα