Mi note 2 είναι... 282€ το πηρα +16 για το pdm πληρωσα...Ο/H reborn έγραψε:
Πόσο μεγάλο πακέτο και τι κόστους; στο bangood που μίλησα είπαν πως με το priority direct mail δεν πληρώνεις φόρουςΟ/H CORL3ON3 έγραψε:
Οταν φτάσει το δικό μου θα σου πω ....είμαι στις 22 μέρες και δεν το σκαναραν στα ΕΛΤΑ ακομα
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H CORL3ON3 έγραψε:
Ο/H reborn έγραψε:
Πόσο μεγάλο πακέτο και τι κόστους; στο bangood που μίλησα είπαν πως με το priority direct mail δεν πληρώνεις φόρουςΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα, από bangood με priority direct mail είναι σίγουρο ότι δεν περνάει τελωνείο? Ή να προτιμήσω το eglobalcentral.eu?
-
@Ustramator το παρελαβα. . Αλλά δεν το άνοιξα ακόμα. Βασικά παίζει να έγινε και έτσι όπως τα λες . . . Χχαχαχχαχαχ
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Το eglobalcentral.eu είναι Ευρώπη, Θάνο θα σε βγάλω κίτρινη κάρτα
-
-
@thanos485 Όχι να μου λείπετε
τα κρατάω τα euro τον Σεπτέμβρη κατεβαίνω στην Κύπρο και τα χρειάζομαι
-
@thanos485
Το eglobalcentral.eu όσα παιδιά πήραν κινητά από εκεί δεν πέρασαν τελωνείο, όπως και εγώ πριν 9 μήνες. Αν διαβάσεις στο site τους το αναφέρει χωρίς τελωνείο. Γενικά ότι παραγγέλνεις από το εν λόγο site ξεκινάει από HK και μπαίνει στην Αγγλία, περνάει τελωνείο για αυτό βλέπεις ένα ποσό 20 με 50 ευρώ παραπάνω σε σύγκριση άλλα Κινεζομάγαζα. Από εκεί το παραλαμβάνει μεταφορική αλλάζει tracking number και πλέον θεωρείται Ευρωπαϊκή μετακίνηση προΪόντος. Και εγώ αν με περίσσευαν λεφτά το Mi6 που ζαχαρώνω από εκεί ή banggood την τριγωνική θα επέλεγα με βάση την τιμή. -
Μπράβο η DPD..........
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα