εγω........και άλλα παιδιά που τους το πρότεινα...... εγγυημένα καθώς μετασυσκευάζεται στην Ολλανδία και φαίνεται σαν Ευρωπαικό!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Το eu express του gearbest λειτουργει επισης απ οτι λενε και πλεον για αντικειμενα αξιας. Στελνουν και το xiaomi laptop 12 με εξαιρετικη τιμη. Αναμενω το 13 να μπει στη λιστα.
-
Εu express είναι ή dpd,europe express είναι ή chronopost!Priority like eu express από gearbest κ Priority direct mail από banggood.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ερώτηση : Η chronopost έχει σχέση με DPD ?? Γιατί στο tracking της DPD βάζω ένα tn της chronopost, το βγάζει κανονικά και επίσης στα σχόλια αναγράφει DPD data center ή DPD Parcel center.....
-
Ο/H reborn έγραψε:
Ο/H CORL3ON3 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 298€ το 4/64.
- 298€ το 4/64.
-
@CORL3ON3 ενημέρωσε σχετικά με την παράδοση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίδες δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ ξέρω ότι παρέλαβα από eglobalcentral.eu και παρέλαβα από Αγγλία.... Μόνο... Ή συσκευασία ήταν μια και δεν είχε καμία προέλευση από Κίνα Χονγκ Κονγκ κλπ (είναι αυτονόητο ότι όλα έρχονται από εκεί στης ευρωπαϊκές αποθήκες ούτως ή αλλιώς) το θέμα είναι ότι εμένα το πακέτο μου ήρθε από ΑΓΓΛΊΑ ... Και σε 18 μέρες και χωρίς μεταφορικά και με την καλύτερη τελική τιμή αν υπολογίσουμε τι μπορεί να φας στο κεφάλι αλλά και σαν αρχική... Και με σωστή global ROM...
Άντε σε λίγο θα είναι σα να κάνω διαφήμιση.. -
Το χε πει κάποτε κ αυτό ο σοφός γέροντας:
"θα ρθει η στιγμή εκείνη,που όλοι θα ψωνίζουν από eglobalcentral"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Matis έγραψε:
Παίδες δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ ξέρω ότι παρέλαβα από eglobalcentral.eu και παρέλαβα από Αγγλία.... Μόνο... Ή συσκευασία ήταν μια και δεν είχε καμία προέλευση από Κίνα Χονγκ Κονγκ κλπ (είναι αυτονόητο ότι όλα έρχονται από εκεί στης ευρωπαϊκές αποθήκες ούτως ή αλλιώς) το θέμα είναι ότι εμένα το πακέτο μου ήρθε από ΑΓΓΛΊΑ ... Και σε 18 μέρες και χωρίς μεταφορικά και με την καλύτερη τελική τιμή αν υπολογίσουμε τι μπορεί να φας στο κεφάλι αλλά και σαν αρχική... Και με σωστή global ROM...
Άντε σε λίγο θα είναι σα να κάνω διαφήμιση..
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αμα έκρυβες και τα προσωπικά σου στοιχεία θα ήταν καλύτερα.
-
Θες να μου στείλεις κάτι;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα