Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
Παράθεση από demakhs: “εγω σας είπα κατι...αλλά δεν μ ακούει κανεις... ” τι άλλο να κάνω? τα έκανα όλα αυτά που μου είπες.
-
τίποτα ακόμα. το έκλεισα..
-
Τώρα το ξανά έκανα wipe. Και περιμένω.. Ελπίζω μέχρι το μισάωρο.. Να δοκιμάσω άλλη rom?
-
μεσα απο το install δε βρηκα κατι τετοιο μολις το ανοιξα στο pc me notepad ++ > I:Unable to mount '/usbotg αλλα στο install δε το εβλεπα αυτο οπως και καποια αλλα που γραφει' . ισως ειναι μετα το install να το αφησω να κανει loading ?
-
Όλα οκ με το wipe . Δεν έχει πουθενά unable mount. Ένα που είδα με άσπρα γράμματα λέει: verifying the update system image... mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/system at /system: No such file or directory MountFn took 00s
-
Μηπως δε βοηθας..? Παράθεση από demakhs: “μηπως σου γράφει και :"ends at year 2018"?? ”
-
Έχει και το Android και κάνει loading.
-
Το format data ίσως δε κάνει f4ats σε ένα από τα δύο.. anyway.. αργεί το boot και με ανησυχεί..
-
Όλα οκ είχα κάνει πατάτα εγώ χθές. . Πήγα και έκανα manual το format σε data και case βάζοντας μορφή FAT. Μόλις το ξανά έκανα σε f4ats δεν μου έγραψε σφάλμα. Τώρα κάνει το πρώτο boot .. εδώ και 15 λεπτά
-
format data κανει format σε art/cashe dalvic και data ?
-
Μόλις το έκανα και πάλι το ίδιο..
-
Εκανα ολες τις οδηγιες ακριβως και format data. Με το που τελειωνει η εγκατασταση βγαζει σφαλμα: updater process ended with error 7. Οποιος μπορει ας με βοηθησει παρακαλω.20161228_230449.jpg