SOS
Στην προσπαθεια μου να περασω την ελληνικη ROM εγινε το εξης.
Ενω ολα προχωρουσαν καλα.... οταν ετρεξα το twrp και καθαρησα το προηγουμενο λογισμικο απο τα σκουπιδια, μετα πηγα οπως λεει ο οδηγος να κανω install την καινουρια row, δεν υπηρχε το αρχειο πουθενα μεσα στην μνημη του κινητου.... (ειμαι σιγουρος οτι το ειχα βαλει...)
Τι κανω τωρα?
προσπαθησα να κανω ρεβοοτ το κινητο αλλα δεν τα καταφερα. τωρα δεν ανοιγει. εχει κολησει στο MI στο αρχικο σηματακι και δεν προχωραει.
Εγω σαν αρχάριος θα σου πω τι μου είπαν και έκανα. Συνδεδεμένος πάντα στον υπολογιστή γύρισαν πίσω και έκανα format data.Ούτε τότε διάβασε τον εσωτερικό ώσπου έκανα mount με 'ειδε' ο υπολογιστής και πέρασα μέσα με αντιγραφή το αρχείο zip..Γύρισε μερικές σελίδες πίσω νομίζω ότι είμαστε στην ίδια περίπτωση.Υπενθυμιζω ότι δεν είμαι ειδικός αλλά αρχάριος.. Απλά η περίπτωση σου μου θύμισε εμένα..
Αν το πρόβλημα είναι μόνο η ρομ που δεν έχεις τότε με την εντολή adb push ονομα_ρομ.zip /sdcard/ονομα_ρομ.zip αντιγράφείς τη ρομ στο κινητό από υπολογιστή αρκεί να το βλέπει με την εντολή adb devices.
Edit Αν μπαίνεις σε twrp τοτε μπορεί να το βλέπει ο υπολογιστής και να κάνεις copy paste. RN2 Official Global 8.1.2.0
Γιατι να βαλω την Official Global 8.1.2.0 και να μην βαλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_6.12.29
Εγω αυτην προσπαθησα να βαλω, ηταν λαθος???
=============== Ιαν 3rd 2017, 1:52am ===============
Λοιπον, σκευτηκα και εκανα το εξης,
το κινητο περνει καρτα sd. εγραψα λοιπον την rom στην καρτα sd και προσπαθησα να με το twrp να κανω install απο την sd.
Αυτο το εκανα δυο φορες. την πρωτη εκανα install αυτο το αρχειο (xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_6.12.29) και δεν μου δουλεψε σωστα.
και την δευτερη με το αρχειο (xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0)
παλι τζιφος.....
επειδη ειμαι αρχαριος και ειδη απογοητευτικα πολυ με την ολη αποτιχιμενη διαδικασια.... μηπως υπαρχει καποιος απο θεσσαλονικη που να εχει την διαθεση να με βοηθησει???
Ισως αν καποιος εχει χρονο να βρεθουμε και να μου το φιαξει η να μου πειτε αν κατι εχω κανει λαθος....
Πεδευομαι απο τις 16:00 και εχει παει 2:00 το πρωι.....
Δυστιχως αν εισαι ανιδεος με το θεμα... ετσι γινεται.....