Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 229.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή το Alixpress είναι πολύ γνωστό μαγαζί για τις γνήσιες ΡΕΠΛΙΚΕΣ (μαϊμούδες) που πουλάει, θα σου πρότεινα να το διαγράψεις από την λίστα σου, και να βρεις κάποιο καλύτερο μαγαζί.” Έχεις δίκιο για το aliexpress, ωστόσο αυτό ήταν αυθεντικό αλλά γεμάτο προβλήματα. Δεν ξέρεις πότε είναι ξεφορτιστο, είναι πολύ χαμηλό σε ένταση, σου μιλάει στα κινέζικα, δεν έχει καλή αυτονομία, δεν έχει Voice calling, σε όλα αυτά το plantronics είναι καλύτερο όπως και να το κάνουμε!
-
Παράθεση από immortal7: “ 3. Δεν ανοίγει τις φούσκες του Messenger (facebook). Ακόμα ποιο βασικό ” 1. Θα πρέπει να το ορίσεις σαν startup application, πήγαινε στο κέντρο ασφάλειας --> Δικαιώματα --> Αυτόματη έναρξη, βρές το messenger και κανε on το slider. Επίσης το ίδιο πρέπει να γίνει στο facebook application γιατί το messenger εξαρτάται από αυτό. 2. Μετά πήγαινε Ρυθμίσεις --> Γραμμή κατάστασης --> Διαχείριση ειδοποιήσεων, βρες το messenger κάνε tap πάνω του και μετά ενεργοποίησε το slider που…
-
Περίεργο, έκανα ακριβώς το ίδιο και το έβγαλε κανονικά. Restart φαντάζομαι έκανες μετά...
-
Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από Pallaros: “Απλό είναι παιδιά, βάζετε το Root Browser app από play store (θέλει root permissions) πηγαίνετε System -> Apps και σβήνετε το browser.apk. Επανεκκίνηση και τέλος... ” « μολις εκανα αυτο που γραφεις παραπανω αλλα εφαγα μια πορτα με το θεμα δεν μου το πεταει εξω »” Τι εννοείς με το θέμα και οτι δε σου το πετάει έξω δε σε έχω καταλάβει...
-
Απλό είναι παιδιά, βάζετε το Root Browser app από play store (θέλει root permissions) πηγαίνετε System -> Apps και σβήνετε το browser.apk. Επανεκκίνηση και τέλος...
-
Παράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από aleksgiab: “Καλημέρα... Πως μπορούμε να κάνουμε το ροοτ να μην ζητάει εξουσιοδότηση συνέχεια ;” Βάζουμε το supersu, μας σπάει τα ούμπαλα μόνο για αυτό και μετά το supersu πλέον διαχειρίζεται όλο το rooting. ;)” Από που να το κατεβάσω;;;” play.google.com/store/apps/det…u.chainfire.supersu&hl=el
-
Παράθεση από aleksgiab: “Καλημέρα... Πως μπορούμε να κάνουμε το ροοτ να μην ζητάει εξουσιοδότηση συνέχεια ;” Βάζουμε το supersu, μας σπάει τα ούμπαλα μόνο για αυτό και μετά το supersu πλέον διαχειρίζεται όλο το rooting.
-
Παράθεση από alonso_7: “Παιδιά το γεγονος οτι όταν έχεις κλειστό το gps δεν σου βρίσκει την τοποθεσία σε mi3 που απο οτι μου είπανε είναι bug και έχει αναφερθεί στην xiaomi γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποιο update σύντομα?” Εγώ το ξεκίνησα αυτό φίλε μου, το έχω αναφέρει στη Xiaomi και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το διορθώσει, εύχομαι σύντομα...
-
Παιδιά βγήκε η 4.10.10 MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Forum
-
Παίδες καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε το συγκεκριμένο Bluetooth και το έκανα pair με το mi 3 μου, μια χαρά. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αλλάζει η κινέζα που μου αναγγέλλει την κλήση σε αγγλίδα π.χ. για να καταλάβω ποιος με καλεί. Αλλάζει κάτι τέτοιο, ξέρει κανείς; Επίσης, ένα operation manual στα αγγλικά θα με βόλευε πολύ αν κάποιος έχει. Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω φτιάχτηκαν τα ελληνικά γράμματα στις επαφές λέει!!! Κατεβαίνει ενώ γράφω....στο κινητό με σύνδεση 5G! (να την δοκιμάσω κιόλας) Λοιπόν με τα 5G κατέβηκε στο 1/3 του χρονου που ήθελα πριν. Εχει ελληνικα στις επαφές, τέλειο! Όταν παω ρυθμίσεις->εκτύπωση -> cloud print ή share print, με πετάει έξω. Μου φαίνεται άλλαξαν τα εικονίδια των εφαρμογών. Μομίζω το chrome είχε άλλο εικονίδιο πριν. Μπράβο για την προσπαθεια παιδιά?” Έχω μιλήσει με XIAOMI για το cloud print, δεν …
-
Παίδες καλημέρα, Έχουμε κανένα change log με τις αλλαγές της 4.10.5 για το Μi-3W γιατί θέλω να δω αν έγινε τίποτα με το network location, αυτό με ενδιαφέρει άμεσα, τα υπόλοιπα είναι όλα super στην 4.9.26. Ευχαριστώ πολύ !
-
Παράθεση από maddoctor: “Όποιος έχει λογαριασμό στο αγγλικό miui forum, ας μπει εδω να ψηφίσει το πρόβλημα που βρηκα μπας και βρεθεί κάποια λύση Cannot connect mi3w with xiaomi mini router at 5G - Bugs - MIUI Official Forum Ευχαριστώ” Done too !