Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 81.
-
Παράθεση από saga66: “Υπομονή λοιπόν.. τι άλλο !! Μια τελευταία ερώτηση , καθώς διάβαζα για κάποιες περιπτώσεις που η παραγγελία ... " χάθηκε"!! Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε ? είχα προσθέσει ασφάλεια μεταφοράς και στις 2 όμως δεν πλήρωσα απο paypall , δεν θέλω επιστροφή αλλά να μην με "πρήξουν" ,... απλά να χρεώσουν το λογαριασμό μου για να ξαναπαραγγείλω . Ποια η εμπειρία απο gearbest σε αυτές τις περιπτώσεις ? Σας ευχαριστώ, θα ενημερώσω ξανα αρχές Φεβρουαρίου , εύχομαι να παραλάβουμε όλοι…
-
Παράθεση από saga66: “Τελως πάντων .. για την 2η παραγγελία θα περιμένω εως την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου να συμπληρωθούν 30+ εργασιμες και βλέπουμε μετά .. Πάντως διάβασα πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε αυτό το θέμα ,, μπράβο σε όλους που βοηθούν όπως μπορούν. thumbup.png ” Saga κάνε υπομονή επειδή κάποιο δέμα ήρθε γρήγορα δεν σημαίνει οτι θα έρθουν όλα. Έτσι ενημερωτικά να σου πω για μένα. Δέμα μου από 11-11 έφτασε προχθές αεροδρόμιο. Δέμα μου από 17-11 είναι να παραλάβω την δευτέρα και άλλο έν…
-
Παράθεση από nikpoth: “H κίνα θέλει υπομονή και σάλιο..Και από ότι φαίνεται και refund.. 17b379d48a25caaa6359c022bf53a4a4.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ρωτάω επειδή δεν ξέρω...! Αν κατάλαβα καλά σε 7 μέρες θα ζητήσεις refund, ασχέτως αν το παραλάβεις π.χ 18-1-2017 ?
-
Ήρθε και για μένα η ψυχοφθόρα διαδικασία του τελωνείου για κινητό αγορασμένο από το Geekbuying μόλις για 66,99$ και αποστολή με SGpost! Τώρα κάθεται στο τελωνείο κ περιμένει υπομονετικά ώστε να το κοστολογήσουν. Εύχομαι να μην τύχω σε κάτι από τα παρακάτω, διάλογοι πέρα για πέρα φανταστικοί : Υπάλληλος 1: Έλα Μήτσο πιάσε κ το τελευταίο πακέτο για σήμερα. Υπαλ2: (ανοίγει συσκευασία) Τι είναι αυτό ρε δικέ μου?? Υπαλ1: Ξέρω και γω . Leagoo M5 λέει. Υπαλ2: Μ5? Το μόνο Μ5 που ξέρω είναι της BmW... Yπ…
-
Παράθεση από giwrgos_p: “Αν βάλουμε σαν νόμισμα στο PayPal το δολάριο όπως λεει ο οδηγός και εγω πχ θέλω να αγοράσω κατι δε λύρες ( κυρίως απο το αγγλικό eBay). Πως γίνεται η μετατροπή ; ” Θα γίνει σύμφωνα με την ισοτιμία συναλλάγματος (αν το θέτω σωστά) της εκάστοτε τράπεζας. Δηλαδή ότι ισχύει στο δολάριο θα ισχύει στην λίρα, στο Καναδικό δολάριο κλπ.
-
Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από koulouras: “Μια ερώτηση.. Επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αγοράζαμε χωρίς Capital C. και δεν θυμάμαι, αφού λοιπόν άνοιξαν οι αγορές και μπορούμε να αγοράσουμε από παντού, έκανα τις ρυθμίσεις που λέει ο οδηγός και μετά αγόρασα σε δολάρια. Όμως είδα από την τράπεζα μια extra χρέωση συναλλάγματος 2.5 ευρώ, αυτό υπήρχε πάντα? ” Εξαρτάται σε ποια τράπεζα αναφέρεσαι. Η eurobank στις χρεωστικές κάρτες την είχε, η Πειραιώς έχει βάλει κάτι χρεώσεις για μ…
-
Μια ερώτηση.. Επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αγοράζαμε χωρίς Capital C. και δεν θυμάμαι, αφού λοιπόν άνοιξαν οι αγορές και μπορούμε να αγοράσουμε από παντού, έκανα τις ρυθμίσεις που λέει ο οδηγός και μετά αγόρασα σε δολάρια. Όμως είδα από την τράπεζα μια extra χρέωση συναλλάγματος 2.5 ευρώ, αυτό υπήρχε πάντα?
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying - Την Διεύθυνσή της (URL) :geekbuying.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: LEAGOO M5 geekbuying.com/item/LEAGOO-M5-…tphone---Gold-369686.html - Την ημερομηνία αγοράς: 02/08/2016 presale product - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες ( ήταν Presale, αναφέρω από την μέρα που έφυγε από το κατάστημα.) - Tην αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί ακόμη - Τα σχόλ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Άκου τι θα κάνεις... Αρχικά πρέπει να μπεις στο twrp και να συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιτστή. Ενώ είσαι μέσα να δεις αν το διαβάζει ... να μπορείς να βάλεις ρομ μέσα. Αν ναι πας wipe/advanced wipe / tik σε dalvik,cache,data,system,internal-----> swipe από κάτω.. Μετά κάνεις reboot recovery ..αντιγράφεις απο τον υπολογιστή την ρομ και την κάνεις install.. Έτσι θα σβήσεις τα πάντα που έχει μέσα.. Μετά από αυτό όμως θα πρέπει να στησεις κινητό απο την αρχή. ” Για ό…
-
Παράθεση από geoanto555: “Άκου τι θα κάνεις... Αρχικά πρέπει να μπεις στο twrp και να συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιτστή. Ενώ είσαι μέσα να δεις αν το διαβάζει ... να μπορείς να βάλεις ρομ μέσα. Αν ναι πας wipe/advanced wipe / tik σε dalvik,cache,data,system,internal-----> swipe από κάτω.. Μετά κάνεις reboot recovery ..αντιγράφεις απο τον υπολογιστή την ρομ και την κάνεις install.. Έτσι θα σβήσεις τα πάντα που έχει μέσα.. Μετά από αυτό όμως θα πρέπει να στησεις κινητό απο την αρχή. ” Αρχικ…
-
Γιώργο το πρόβλημα μου προς το παρόν είναι ότι όταν συμβαίνει αυτή η αυξομείωση δεν λειτουργεί το κινητό. Δλδ μου γράφει ότι σύστημα δεν ανταποκρίνεται, ένα κείμενο με διάφορα ακαταλαβίστικα κ μετά αν επιλέξω αναφορά ή έξοδο! Για να γίνω ίσως πιο κατανοητός, όταν σηκώθηκα το πρωί μου έγραφε διαθέσιμα 0ΚΒ, έκανα ρεσταρτ το ίδιο, έσβησα κινητό ξανά άνοιξα κ κάποια στιγμή μου γράψε διαθέσιμα 1γιγα κ το κινητό δούλευε κανονικά.Τώρα μου γράφει διαθέσιμα 300+ΜΒ κ ότι δεν έχω χώρο αποθήκευσης.
-
Καλησπέρα στο Φορουμ. Στο κινητό τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πολλές φορές το κινητό μου δείχνει οτι δεν έχει καθόλου διαθέσιμα στον αποθηκευτικό χώρο με αποτέλεσμα να κολλάει απίστευτα κ άλλες φορές να μου λέει ότι έχω 1giga+ κ να ανταποκρίνεται φυσιολογικά. Στο κινητό φορούσα μέχρι εχθές την Ρομ 5.1.16/dev και πίστευα ότι οφειλόταν σε εκείνη. Έτσι εχθές κατάφερα κ πέρασα την Ρομ 4.4.4_dior_V8_GTV-6.8.11 μήπως κ διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δυστυχώς παραμένει !