Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Χαχα σε ευχαριστω πολυ φιλε να σε καλα
-
Καλησπέρα παιδία Σήμερα παρέλαβα και εγώ το Redmi Note 2 και ακολούθησα τους οδηγούς του forum και κατάφερα με επιτυχία να βάλω την ελληνική ROM. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το Twrp recovery.Δηλαδή όταν εγκαθιστώ ένα zip πχ όπως η ελληνική rom ή το supersu.zip και ακόμη κάνοντας wipe όταν πάω να κάνω reboot για να μπω στο system ειναι σαν να φριζάρει μέσα στην recovery με αποτέλεσμα να μην κάνει reboot η συσκευη για να μπει κανονικα στο λογισμικό και να μην αποκρίνεται όταν πατάω το …
-
Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να αγορασω με εναν φιλο μου 2 Xiaomi Redmi Note 2 ενα ο καθενας. Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που θα μπορουσαμε να παραγγειλουμε τα τηλεφωνα ;; Με ενα γρηγορο ψαξιμο το βρηκαμε εδω :Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh free shipping Εκτος ομως απο την παραπανω απορια θα θελαμε να ενημερωθουμε και για τον αν το λινκ που ποσταρα επανω θα ειναι συμβατο με τα δυκτια και τις συχνοτητες της ελλ…