Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
Αναβάθμισα μέσα από την εφαρμογή , έβγαλα τα module της κάμερας , reboot και λειτουργεί κανονικά.
-
Ηθελα να βάλω dark χρώμα στο Gmail αλλά δεν γίνεται σε MIUI , Το Magisk και το magisk manager έβγαλαν νέα update , θα μας υπενθυμίσεις πως κάνουμε αναβάθμιση από την εφαρμογή ? Και παίζοντας με τα modules στο magisk προ ημερών ανοίγω κάμερα σήμερα μια όταν επιλέξω βίντεο κρασαρει και κλείνει .Πως το φτιάχνω αυτό τώρα? Διόρθωνετε ? Δεν έχω βάλει gcam ακόμα στη στοκ ειμαι
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από levendis32: “Επίσης το Substratum και τα διάφορα themes του λειτουργούν στη MIUI ? ” Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά.στο XDA εδώ κι εδώ στο Play Store Κάνε μια δοκιμή και ενημέρωσε μας. Για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση theme στο substratum μου ζηταει να επιλέξω την έκδοση android, 1. Oxygen OS 2. Pixel & AOSP 3.Samsung και το πιο λογικό να πατήσω μου φαίνεται το 2 έτσι δεν είναι? ”
-
Επίσης το Substratum και τα διάφορα themes του λειτουργούν στη MIUI ?
-
Καλησπέρα σας , μπορώ να εγκαταστήσω το xposed framework ενώ έχω ήδη Magisk στη συσκευή ? Μέσω Magisk module γίνεται ή πρέπει να φλασαρω και κάποιο αρχείο μέσω TWRP ? Για δώστε μου τα φώτα σας
-
Καλησπέρα σας , πριν λίγες ημέρες πέρασα την ελληνική Rom και το magisk, θέλω να μάθω με ποιο τρόπο εγκαταστω τα magisk modules και πως μπορώ να κάνω να δουλέψει η gcam. Η συσκευή μου είναι Redmi Note 6 pro και η ΡΟΜ η 9,6.27
-
Οπότε αφού περάσω το magisk.zip με καλώδιο στο κινητό μετά... •Πρέπει να απενεργοποιήσω το auto system updates από τις ρυθμίσεις πριν το κάνω ? •Με ποιο τρόπο μπαίνω σε custom recovery δηλ στο TWRP ,μέσω εντολών από CMD ? •Κανω wipe cache , davlink κτλ πριν το Install ή μετά ? •Μετα το install πάω back , back ,reboot και μετά τι επιλέγω ?
-
Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από levendis32: “Προσπαθω να βαλω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HM6Pro_9.9.3_v10-9.zip με TWRP tulip 3.3.1 red Αυτο που κανω ειναι Format Data >Reboot Recovery και μετα μολις ανοι3ει το κινητο , ενεργοποιω debugging και περναω με USB την ROM χυμα. Μετα προχωραω με τις εντολες στο CMD σωστα ? ” Η ROM που προσπαθείς να βάλεις δεν είναι για αυτό το τηλέφωνο ” Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδήγησει για τη σωστή ROM για το Redmi Note 6 Pro ? Στον οδηγό εδώ xiaomi-miui.gr…