Σε μένα δε δουλεύει
Διάφορα mods, patches και λοιπά "κολπάκια" που ψαρεύουμε από το διαδίκτυο
-
-
-
Καλησπέρα σας , πριν λίγες ημέρες πέρασα την ελληνική Rom και το magisk, θέλω να μάθω με ποιο τρόπο εγκαταστω τα magisk modules και πως μπορώ να κάνω να δουλέψει η gcam.
Η συσκευή μου είναι Redmi Note 6 pro και η ΡΟΜ η 9,6.27 -
Ο/H levendis32 έγραψε:
Καλησπέρα σας , πριν λίγες ημέρες πέρασα την ελληνική Rom και το magisk, θέλω να μάθω με ποιο τρόπο εγκαταστω τα magisk modules και πως μπορώ να κάνω να δουλέψει η gcam.
Η συσκευή μου είναι Redmi Note 6 pro και η ΡΟΜ η 9,6.27
ξεκλειδωσεις τον bootloader δες εδω
και να βαλεις custom twrp δες εδω
μετα να εγκαταστησεις μεσω twrp το magisk.zip απο εδω και μετα το αντιστοιχο apk απο το ιδιο link
μετα με καποιον root explorer (mix explorer για μενα ο καλυτερος) κανε αυτα εδω
για να βαλεις magisk module (δεν ειναι απαραιτητο για gcam αν κανεις οτι σου λεω) πας απο το μενου του magisk manager app επιλεγεις moduls > και πατας το + που ειναι κατω
αν κατι απο αυτα το εκανες ηδη προσπερασε το -
-
Καλησπέρα σας , μπορώ να εγκαταστήσω το xposed framework ενώ έχω ήδη Magisk στη συσκευή ?
Μέσω Magisk module γίνεται ή πρέπει να φλασαρω και κάποιο αρχείο μέσω TWRP ?
Για δώστε μου τα φώτα σας -
Ο/H levendis32 έγραψε:
Καλησπέρα σας , μπορώ να εγκαταστήσω το xposed framework ενώ έχω ήδη Magisk στη συσκευή ?
Μέσω Magisk module γίνεται ή πρέπει να φλασαρω και κάποιο αρχείο μέσω TWRP ?
Για δώστε μου τα φώτα σας
-
-
-
Modified Xposed στο MIUI 11 (θέλει magisk root).
Και ταυτόχρονα το CustoMIUIzer app (θέλει xposed) που από μόνο του είναι ένα μεγάλο σύνολο από ενδιαφέροντα mods και customisations και σας δίνει πολλές επιλογές για αλλαγές στο UI (ας πούμε ρύθμιση ελάχιστου επιπέδου αυτόματης φωτεινότητας μέχρι και ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος που σταμάτησαν με το MIUI 10 και αναρωτιόμασταν αν είναι σφάλμα).
εδώ -
-