Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.

• Παράθεση από greg_m: “Καλησπέρα, το ίδιο πρέπει να κάνω και εγώ που έχω το redmi_2 στο 1gb αλλά να κατεβάσω αυτή Redmi 2 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_GTV-5.10.8.zip (V7 Developer + TWRP Recovery)?” Σωστά.

• Έξυπνο, αλλά ότι προσφέρει υπάρχει ήδη στην notification bar του Android, οπότε γιατί να έχουμε τις ίδιες πληροφορίες 2 φορές;

• Redmi 2 Baseband unknown, IMEI lost

zefs - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

@dnomikos Τα bin αυτά δεν μπορούμε να τα κάνουμε edit, να περάσουμε το IMEI του χειροκίνητα και να τα επαναφέρει μετά; (μπορεί να το κάνει και ο ίδιος για λόγους ασφαλείας). Αν δεν δουλέψει το παραπάνω.

Μήνυμα

Μα γιατί να χρησιμοποιήσει άλλου το IMEI; θα του δώσει τα 2 IMEI που γράφει πάνω το κουτί, αυτός θα φτιάξει το backup και θα του το στείλει για να το φλασάρει. Δεν χρειάζεται να το φλασάρει και στην δική του συσκευή που παίζει κανονικά. Το θέμα είναι πως "αλλάζει" το IMEI στο backup που φτιάχνει η εφαρμογή, γιατί τα αρχεία είναι encrypted και δεν μπορούν να γίνουν edit. Λογικά εκεί παίζει ρόλο το QPST που αναφέρει. Σε αυτόν τον οδηγό αναφέρει: Dial *#7284# on your phone to access PhoneUtil and s…

Μήνυμα

Δεν μπορεί να μας πει τον τρόπο; και το κάνουμε μόνοι μας μετά :p

• Πρόβλημα με το Display

zefs - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Δες μήπως φτιάξει με calibration γράφοντας *#*#6484#*#* στον dialer και πηγαίνοντας στο Single Item Test - Touch Panel και εκεί έχει 2 επιλογές. Επίσης έχει τεστ και για proximity sensor.

• rom 5.2.10 για redmi 1s

zefs - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

5.10.8 είναι η πιο πρόσφατη Dev: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…gory/373-Xiaomi-Redmi-1S/

• Είναι καινούριο το τηλέφωνο; πέρασες κάποια άλλη Rom και στο κάνει ή το έκανε από την αρχή; Ίσως θα βοηθούσε να πας Settings - Installed Apps - Google Keyboard - και να κάνεις clear data.

Μήνυμα

Παράθεση από mib: “Παράθεση από zefs: “Περίεργο ούτε σε εμένα υπάρχει ο φάκελος. Για δες και εδώ τις λύσεις: How to fix unknown Baseband version, null / invalid IMEI & SIM card not detected” To link που μου παραθέτεις είναι για MTK συσκευές. Το redmi 2 είναι snapdragon” Έχεις δίκιο, αλλά το έδωσα μήπως βοηθήσει κάπου. Άρα λογικά πρέπει να περιμένεις λύση από την Xiaomi αν και απ'ότι βλέπω το θέμα υπάρχει από τον Απρίλιο. Με το κατάστημα επικοινώνησες;

Μήνυμα

Περίεργο ούτε σε εμένα υπάρχει ο φάκελος. Για δες και εδώ τις λύσεις: How to fix unknown Baseband version, null / invalid IMEI & SIM card not detected [Tutorials]{WORKING}Permanent Solution Of IM… | Micromax Canvas 2 Plus A110Q | XDA Forums

• Εγώ πατάω στο notification και με πάει στα Downloads. Εκεί όταν δεις ότι γίνεται pause πάτα το Waiting to retry για να ξανά αρχίσει. Με 1-2 φορές κατεβαίνουν κανονικά (παρόλο που λέει 20-100kbps σε εμένα δεν παίρνει τόση ώρα). Βέβαια τώρα που ξαναδοκίμασα δεν κατεβαίνουν καν.

Μήνυμα

@mib Δοκίμασες αυτόν τον οδηγό; αν και είναι για Note: [MIUI Device Team]How to Restore[Repair] IMEI for Redmi Note 2 - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum

• Θα κατεβάσεις μία από αυτές τις 2 (stable ή dev): xiaomi-miui.gr/community/wsif/…15-Xiaomi-Redmi-2-TD-2GB/ Και θα την περάσεις με αυτόν τον οδηγό: Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) Πριν την περάσεις καλό θα ήταν να κάνεις ένα EFS backup με την εφαρμογή (θέλει root): play.google.com/store/apps/details?id=ma.wanam.efs&hl=en ή χειροκίνητα: Backup Redmi 2 IMEI Manually - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum το οποίο θα το σώσεις στην SD card και στο …

Μήνυμα

Δοκίμασε να κάνεις ότι λέει και σε αυτό το post, που λέει πως έφταιγε το recovery: Redmi 2 1gb (2014811) Imei/baseband Unknown | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support

Μήνυμα

Τα αρχεία που φτιάχνει η εφαρμογή είναι .img και το περιεχόμενο encrypted οπότε δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να τα τροποποιήσουμε. Αυτό το post μήπως είναι σχετικό; en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=114514&pid=3137025 fff852260a43d5305ccf0e80aa1d97b5.png

Μήνυμα

Μήπως έπρεπε να τρέξεις το CMD σαν admin; Επίσης πριν από κάθε flash καλό είναι να κάνουμε backup του EFS (imei κτλ) το οποίο γίνεται και με εφαρμογή: play.google.com/store/apps/details?id=ma.wanam.efs&hl=en ή χειροκίνητα: Backup Redmi 2 IMEI Manually - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum (ίσως να μην σε βοηθάει το συγκεκριμένο post αλλά το γράφω και για τους υπόλοιπους). Και ίσως κάτι τραβηγμένο...(το οποίο μόλις πρόσεξα πως έχει γίνει ερώτηση και στο άλλο θέμα: Invalid IMEI and Unkno…

Μήνυμα

Αν δεν κάνω λάθος όλες οι εκδόσεις Redmi 2 βγαίνουν σε HM2014811, HM2014812, HM2014813 ανεξαρτήτως το μέγεθος της RAM (1 ή 2 GB). Οπότε μπορεί να υπάρχει HM2014811 - 1GB μοντέλο και HM2014811 - 2GB μοντέλο.

• Χρόνια πολλά και ευχαριστούμε για την κοινότητα!

• Engineering mode στο Redmi 2

Μήνυμα

Σε εμένα δεν λειτουργεί ο πρώτος κωδικός. Επίσης το μενού είναι διαφορετικό (όχι ότι παίζει ρόλο). redmi-engineering-menu1.jpg

• Engineering mode στο Redmi 2

Μήνυμα

Ο σωστός κωδικός είναι *#*#6484#*#*