Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 93.
-
μπραβο παιδια, εξαιρετικοι αλλη μια φορα
-
το redmi 4 prime δε θα αναβαθμιστει; MIUI 9 Developer ROM Release Schedule & Supported Devices - News - Xiaomi MIUI Official Forum εδω λεει θα αναβαθμιστουν ολα τα υπολοιπα redmi εκτος απο συγκεκριμενα
-
Καλημέρα. Είχα περάσει την ελληνική ρομ τόσο καιρό, και είδα στο xda να έχει βγει η resurrection remix για το redmi 4 prime, σε nougat, και είπα να την δοκιμάσω, αφού αυτή είχα και παλιότερα στο Samsung s4 που είχα. Την έβαλα, όλα καλά. Όμως δεν μου αρέσει πια όπως τότε, προτιμώ την ελληνική xtrv ρομ. Τι wipe πρέπει να κάνω στο twrp για να περάσω ή την 7.6.8 ή την global stable 8.2.4.0;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαBootloader Unlock - Solution for Redmi 4 Pro/Prime (unlocking stuck at 50%) - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum 2nd method (You need to be on latest china dev to follow these steps) 1. Factory reset the phone 2. Don't set up the Wireless network and Mi Account on first boot 3. After initial setup turn on Developer options, then turn on USB debugging and OEM unlocking 4. Reboot the phone 5. Set up the wireless network 6. Go to Developer options > Mi Unlock status and click on Add acco…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tolias77: “ναι κανονικα. εχω κανει find device μεσω κινητου ” Το θέμα είναι να το βλέπει εκει που σου πα. ” το βλεπει κανονικα Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από tolias77: “ναι κανονικα. εχω κανει find device μεσω κινητου ” Στο επιλογές για προγραμματιστές έχεις ενεργοποιήσει το oem unlock? ” ναι θαναση
-
Μήνυμαναι κανονικα. εχω κανει find device μεσω κινητου