RDS δεν έχει το ραδιόφωνο ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
-
λες να την κανω την αλλαγη Nas?Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Γνώμη μου αν και δεν έχω την συσκευή....ΟΧΙ !
Στις τελευταίες stable όλοι σχεδόν μιλάνε για προβλήματα -
ρε παιδιά
Η τελευταία global stable είναι η V8.2.4.0.MBEMIDL ενώ η τελευταία china stable είναι ηV8.5.1.0.MBECNED
Αφού και οι δυο είναι "stable" γιατι είναι διαφορετικές εκδόσεις; τι διαφορά έχουν και γιατι αξίζει να βάλεις τη μία και όχι την άλλη; -
Η μία είναι Αγγλοκινέζικη χωρίς play store και Κινέζικες εφαρμογές η άλλη έχει πολλές γλώσσες μεταξύ των οποίων και Ελληνικά play store χωρίς Κινέζικες εφαρμογές.
-
Η μία είναι global κ η άλλη China...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_XTRV_Stable_V8.5.1.0.zip
αυτη δεν ειναι η stable του φορουμ; αυτην εννοουσα οτι θελω να βαλωΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό -
-
Καλησπερα.ξερει κανεις που μπορω να αλλαξω digitizer στο κινητο γιατι η infoquest θελει 100 ευρω.Ειναι το redmi 4 pro (markw)Mi 9 lite Pyxis
-
Ρώτα και στο Mygad και qubestore που είδα ότι προτείνονται εδώ στο forum. Διαφορετικά παραγγέλνεις από Κίνα και κάνεις την αλλαγή εσύ και αν δεν ξέρεις ρωτάς κάποιο φίλο σου
Τώρα δεν ξέρω αν το αγοράσεις από Κίνα και το πας σε ένα κατάστημα που κάνει τέτοιου είδους επισκευές πόσο θα σου πάρει εργατικά...
Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα