Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 363.
-
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ RN3 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ LINK
-
Γιατι σε παει στο κινεζικο???? μια χαρα ειναι η ρομ . ειναι ακομα πολυ νεο τηλεφωνο . σιγα σιγα θα πεταει .
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από TOLIS38: “Παράθεση από alfaromeomito2010: “Στο checker είχα δώσει root access. Έκανα reboot την συσκευή και ετρεξα πάλι την εφαρμογή και όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ! ” ρε παιδια πως δινετε δικαιωματα σε καποια εφαρμογη ? πηγα απο το κεντρο ασφαλειας βρηκα το ROOT CHECKER. ΑΛΛΑ μου λεει μονο κατι για mms.... οταν το τρεχω μου λεει οτι η εφαρμογη root access δεν εχει εγκατασταθει σωστα... καμια ιδεα για το RN3 ??? ” Πας Κέντρο ασφαλείας-Δικαιώματα-Προνόμια Root.Αυτα …
-
Παράθεση από alfaromeomito2010: “Στο checker είχα δώσει root access. Έκανα reboot την συσκευή και ετρεξα πάλι την εφαρμογή και όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ! ” ρε παιδια πως δινετε δικαιωματα σε καποια εφαρμογη ? πηγα απο το κεντρο ασφαλειας βρηκα το ROOT CHECKER. ΑΛΛΑ μου λεει μονο κατι για mms.... οταν το τρεχω μου λεει οτι η εφαρμογη root access δεν εχει εγκατασταθει σωστα... καμια ιδεα για το RN3 ???
-
καλημερα . Πως την πατρησες ετσι???????Δυστυχως η αδεια για το ξεκλειδωμα ισχυει για 30 μερες. αν εχουν περασει τοτε θα πρεπει να ξανακανεις αιτηση .... Παντως αυτο το TWRP ειναι μεγαλη μ@λ@κι@ . κολαει ειναι δυσχρηστο και μπορεις πολυ ευκολα να κανεις λαθος. Δεν υπαρχει εκδοση CWM να την περασουμε ???????
-
καλημερα . παντως και εμενα με το root checker δεν........ παιζει κατι?????
-
πρεπει να παιζει bug με το fingerprint στο NOTE 3. ενω σε αφηνει να περασεις το αποτυπομα σου μετα σε πεταει απ εξω οτν πας να ρυθμισεις τον τροπο ξεκλειδωματος. βγαζει συνεχως σφαλμα στην εφαρμογη "ρυθμισεις".
-
υπαρχουν παρα πολλοι που δεν πειραζουν τα κινητα τους ουτε βαζουν ρομ αλλες απο τις μαμα..... τοσα εκατομμυρια συσκευες samsung που πουλιουνται καθε χρονο ολοι αυτοι βαζουν ρομ καθε εβδομαδα?????περνουν 2 αναβαθμισεις και αυτο ηταν...Απο την στιγμη που δινει η ιδια εστω και ετσι τροπο να ξεκλειδωσεις την συσκευή σου δεν βρισκω κακο το κλειδωμα . απλα μας χαλασε την συνηθεια και μας κακοφανηκε . εξαλου με το να μην εχει επισημο δ υκτυο στην ευρωπη - Ελλαδα δεν ειναι υποχρεωμενη να βαζει και ολες …
-
τελικα παιδια καταφερα και συγχρωνισα το μαμα ημερολογιο...... Αυτο που με τιποτα δεν μπορω να φτιαξω ειναι να προσθεσω τον λογαριασμο μου Οτενετ στο τηλεφωνο . εχω κανει ολους τους πιθανοyς συνδυνδυασμους μεταξυ imap kai pop3 χωρις κανενα αποτελεσμα/. ΤΗΝ μια θα μου λεει authentication fail την αλλη cannot connect ... καμια ιδεα ??? το εχει περασει κανεις να μου πει τις χειροκινητες ρυθμισεις????
-
μετα απο ψαξιμο και πολλα νευρα βρηκα την λυση στο παρα πεντε του εγκεφαλικου.... το προβλημα να χανεται η συνδεση με το misuite και κατ'επεκταση και με το adb (οποτε Δεν μπορει να γινει flash η Ελληνικη rom)οφειλεται σε bug της dēv rom με το αγγλικο misuite. Η λυση ειναι το κινεζικο misuite το οποιο ξαναφτιαχνει την συνδεση ΝΟΤΕ 3 με Η/Υ . Message - Xiaomi MIUI Official Forum . απλα την εγκαθιστουμε και μολις ανοιξει ξαναφτιαχνει την συνδεση..... Αυριο το πρωι περναω την ΔΙΚΗ μας ρομ και ελπιζω…
-
paidia βοηθεια . το αδβ δεν μου βρισκει την συσκευη. επισης τοο Mi suite δεν μπορει να δει την συσκευη. εκανα wipe data /dalvik / cache οπως προτεινε το twrp πριν βαλω την ελληνικη αλλα στην επανεκκινηση με πηγε παλι στην αγγλικη και τωρα δεν εχω ουτε twrp ουτε μπορω να κανω ξανα την διαδικασια γα να το ξαναβαλω. εχω κανει τα παντα. απο αλλαγες καλωδιων μεχρι drivers . εχετε καμια ιδεα???