[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
-
αυτό είναι το bug. πως ενώ επιλέγω προβολή παρόχου εμφανίζει μόνο το όνομα του παρόχου τηλεφωνίας κι όχι το wifi όταν είναι συνδεδεμένο σε αυτόΟ/H Jongou έγραψε:
Για την προβολή παροχου θα πας ρυθμίσεις -γραμμη κατάστασης Και θα επιλέξεις προβολή Παροχου!
-
Το wifi δε θυμάμαι να το εμφάνιζε..Ο/H Sitalkas έγραψε:
αυτό είναι το bug. πως ενώ επιλέγω προβολή παρόχου εμφανίζει μόνο το όνομα του παρόχου τηλεφωνίας κι όχι το wifi όταν είναι συνδεδεμένο σε αυτόΟ/H Jongou έγραψε:
Για την προβολή παροχου θα πας ρυθμίσεις -γραμμη κατάστασης Και θα επιλέξεις προβολή Παροχου!
-
μέχρι την τελευταία rom της kitkat την έδειχνε.Ο/H kostakislarisa έγραψε:
το mihome δεν το έχει καν. το mivoice ποιο είναι; -
Σε μένα δε το έδειξε ποτέ.. Το mivoice είναι σαν το mimessage κάνεις κλήσεις μέσω ιντερνετ.Ο/H Sitalkas έγραψε:
μέχρι την τελευταία rom της kitkat την έδειχνε.το mihome δεν το έχει καν. το mivoice ποιο είναι;Ο/H kostakislarisa έγραψε:
-
κρατώ μια μικρή επιφύλαξη σε περίπτωση που το μπερδεύω με το mipad, αλλά δε νομίζωΟ/H kostakislarisa έγραψε:
Σε μένα δε το έδειξε ποτέ.. Το mivoice είναι σαν το mimessage κάνεις κλήσεις μέσω ιντερνετ.Ο/H Sitalkas έγραψε:
μέχρι την τελευταία rom της kitkat την έδειχνε.το mihome δεν το έχει καν. το mivoice ποιο είναι;Ο/H kostakislarisa έγραψε:
το θέμα του customize είναι θέμα αστάθειας. στιγμιαία μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω στο γνωστό μενού και να πειράξω τα πάντα. απλά τώρα δεν το ξαναβγάζει και μάλλον θα το πετάξει πάλι σε ανύποπτη στιγμή.
το mivoice δεν χω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν το βρίσκω. -
Λογικά με restart θα στο ξαναπετάξει αρκεί να προλάβεις να πατήσεις.Ο/H Sitalkas έγραψε:
κρατώ μια μικρή επιφύλαξη σε περίπτωση που το μπερδεύω με το mipad, αλλά δε νομίζωΟ/H kostakislarisa έγραψε:
το θέμα του customize είναι θέμα αστάθειας. στιγμιαία μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω στο γνωστό μενού και να πειράξω τα πάντα. απλά τώρα δεν το ξαναβγάζει και μάλλον θα το πετάξει πάλι σε ανύποπτη στιγμή.
το mivoice δεν χω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν το βρίσκω.
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Πας Κέντρο ασφαλείας-Δικαιώματα-Προνόμια Root.Αυτα αν έχεις developer rom.Στη stable νομίζω ότι δεν υπάρχειΟ/H TOLIS38 έγραψε:
ρε παιδια πως δινετε δικαιωματα σε καποια εφαρμογη ? πηγα απο το κεντρο ασφαλειας βρηκα το ROOT CHECKER. ΑΛΛΑ μου λεει μονο κατι για mms.... οταν το τρεχω μου λεει οτι η εφαρμογη root access δεν εχει εγκατασταθει σωστα... καμια ιδεα για το RN3 ???Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
μαλον ειχα κανει πατατα.... εγκατεστησα το SU μεσω TWRP οποτε μετα την εγκατασταση το root checker εβγαλε αυτο:
να υποθεσω οτι ολα καλα ???? -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα