Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 195.
-
Περνα την twrp 3.2.2.κανε factory reset (εγώ έκανα wipe όλα εκτός από internal storage )μετά περνα την αρομα(σ έχει επιλογή για το magisk) .όταν μπουταρει κάνε 2-3 rebbot για να στρώσει.οταν κάνεις όλες τις ρυθμίσεις σου ξανά μπες στ twrp τρέξε πάλι την άρωμα αλλά πάτα τροποποίηση χωρίς εγκατασταση της Ρόμ.κ ξανά επέλεξε μόνο το Atmos.install και reboot. Αν λέω τπτ λάθος ας με διορθώσουν οι πιο ειδικοι
-
Ενω έχω δώσει όλα τα permission και τα notification δεν μου δείχνει τις ειδοποιήσεις στην lock screen κυρίως το FB messenger
-
Η gcam δουλεύει?
-
κανα νεο για mi note 3?
-
Δωσανε την 8.8.3 οπότε υπομονή τα τσακάλια εδώ θα κάνουν τ δικά τους.ελπιζω να διόρθωσαν οι Κινέζοι τα διάφορα προβληματα
-
Παράθεση από sourlas98: “Σε mi note 3 βγάζει την μπάρα πάνω που γράφει κάμερα και όταν προσπαθώ να μπω ρυθμίσεις κρασαρει ” Το ίδιο και σε εμενα
-
σορρυ για την χαζη ερωτηση.τι διαφορα εχει η xtrv με thn arwma εκδοση?(στην αρωμα επιλεγω διαφορα εξτρα?αυτο μονο?)
-
Yi και mi home notifications
Μήνυμαεγω αυτα εκανα και δουλευε.τωρα ειμαι με china refgion και χωρις to wechat και μ ερχονται ολα κανονικα.κανε wipe το mihome σβηστο και ξανακατεβασετο.βαλε china και ξαναστειστο.βαλε τα σωστα permision και τα notifications παλι.ελπιζω να σ δουλεψει.το wechat το επελεξες apo to mihome?
-
Yi και mi home notifications
Μήνυματο mi home σε ποια χωρα το εχεις βαλει?europe?γυρισε τν λογαργιασμο σου σε china η hong kong και θα σου ερχονται αλλιως χρησιμοποιησε το wechat αλλα πρεπει να ειναι το account του mi home σε china
-
Πρόβλημα φορτισης
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ.ναι το έχω ξανανοίξει για να κάνω test point.χαχαχα..θενξ.