Παράθεση από zisistil: “1. Ποιός σου είπε ότι δεν ξεκλειδώνει με την stable; Δεν ξεκλειδώνει πάντα δεν σημαίνει ότι δεν ξεκλειδώνει καθόλου. ” προσπαθησα να ξεκλειδωσω αλλα δεν στο 50% σταματαει
εχω νεο προβλημα με το δευτερο redmi note 4 φιλου.είχε την global stable εκανα αναβαθμιση την 8.0.4.0 και κατεβασα την τελευταια global dev για να την περασω και να ξεκλειδωσω γιατι με την stable δεν ξεκλειδωνει.μεσω updater μου βγαζει μηνυμα can't verify update.ουτε με Pc suite με αφηνει να την περασω.υπαρχει λυση?
νομιζω οτι είχαμε επιτυχια, περασα την ρομ και το κινητο ανοιξε κανονικα .Θα το δουλεψω λιγο να δω πως παει.Η σακαρακα το παλιο pc με εσωσε.Σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα
Παράθεση από NasDriver: “Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή Πήγαινε στο Mount > Κλείσε και άνοιξε το σύνδεση MTP Λογικά θα σου το εμφανίσει σαν αποθηκευτικό χώρο για να βάλεις πάλι την ρομ μέσα ” παταω disable mtp και enable mtp αλλα δεν μου το εμφανιζει στον υπολογιστη
εχω προβλημα ενω εχω περασει το twrp εκανα φορματ ντατα γιατι μου εβγαζε κοκκινα γραμματα, ακολουθησα την διαδικασια και τωρα που παω να εγκαταστησω την ρομ δεν την βρισκω μεσα στα αρχεια ενω την εχω περασει στην μνημη τι να κανω?
Οποτε αν κανω αναβαθμιση και μετα έλεγχο αν ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος και ειναι... προχωραω κανονικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο οτι καταλαβαίνω επειδή δεν ξερω αν ειναι επισημα ξεκλειδωμενο να ακολουθησω τον οδηγο. Άδεια ξεκλειδωματος απο τη xiaomi εχω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρειαζεται να ακολουθησω τον οδηγο που υπαρχει για παραλαβη κινητου με ξεκλειδωτο bootloader ή παω κατευθείαν στον οδηγο φλασαρισματοςτης ελληνικής ρομ; εχει ερθει με ξεκλειδωτο bootloader το κινητο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρελαβα σήμερα το κινητο αυτο. Ανηκει στα redmi note 4 για να κατεβασω τη σωστή ρομ?επίσης μπορούμε να καταλαβουμε αν η ρομ ειναι επίσημη global ή custom του μαγαζιου; d662dcb2dc92e412bd36affa7cab9305.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδια καλησπέρα, παρελαβα το δευτερο 3s απο gearbest και εχει την global stable.να βαλω την global dev μεσω updater και να ξεκλειδωσω ή να κάνω ολη τη διαδικασια οπως στον οδηγο;
επειδη δεν εχω ξανα ψωνισει απο ali με το refund τι παιζει?ρωταω γιατι δεν δεν βλεπω paypal.επίσης ποια είναι η γνωμη σας για το dreami αγοραζουμε αφοβα?
σημερα μιλησα με μια γνωστη μου εκτελωνιστρια στο αεροδρομιο για να δω μηπως υπαρχει καμμια ακρη να γλιτωνα ενα κινητο που εχει μπει τελωνειο.μου ειπε οτι δεν εχει καμμια προσβαση στον ελεγχο των ελτα και δεν οτι δεν γνωριζει καποιον γιατι δουλευουν περιστασιακα σε αυτο το ποστο οι υπαλληλοι των ελτα.σε ερωτηση γιατι εχουν αυξηθει οι ελεγχοι μου ειπε οτι έχουν αυξησει τις βαρδιες και ετσι μπορουν και κανουν καλυτερα τη δουλεια τους πραγμα κακο για εμας
Μετα απο πολυ κόπο και αφου έχασα 5-6 χρονια ζωής απο το αγχος , ξεκλειδωσα το κινητο και εβαλα την ελληνικη rom.Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοηθεια και τον χρονο που διεθεσαν.
Παράθεση από stamatisv: “Για δες αν στο miui.com/unlock/apply.php σου βγάζει rejected ή το Download Mi Tool. Μπορεί να έχεις πέσει στην περίπτωση: Ξεκλείδωμα του Bootloader. ” REJECTED