νομιζω οτι είχαμε επιτυχια, περασα την ρομ και το κινητο ανοιξε κανονικα .Θα το δουλεψω λιγο να δω πως παει.Η σακαρακα το παλιο pc με εσωσε.Σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα
Καλησπέρα σε όλους σας ! Παρέλαβα προ ημερών το redmi note 4 από κινα και θελω να περάσω ελληνική ROM αλλά διαβάζω διαβάζω διαβάζω και μπερδεύομαι περισσότερο.. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος.! επίσης να αναφέρω ότι για κάποιο λόγο μου κάνει αρκετά reboots και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό.. ελπίζω να στρώσει.. έχει πάνω του την Miui global 8.0 | Stable 8.0.3.0 (MBFMIDG) μου δείχνει ότι έχει update την 8.0.4.0 αλλά δεν κατάφερα να την περάσω με τον updater ούτε με αυτόματο κατέβασμα ούτε με χειροκίνητο.
Γιατί δεν κατάφερες ; Έχεις δει bootloader ; Και έγκριση για ξεκλειδώμα έχεις ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγραψα ολόκληρο κείμενο να σου απαντήσω αλλά τελευταία στιγμή, είπα να δοκιμάσω και από άλλο pc μήπως και αλλάξει κάτι πριν σου στείλω...και τελικά άλλαξε πέρασα στο επόμενο στάδιο περιμένω να μου κάνουν unlock. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως. Ελπίζω να μη κολλήσω παραπέρα.
Μου ήρθε το μήνυμα για Unlock bootloader κατέβασα το Mi unlock συνδέομαι και στο 90% μου βγάζει σφάλμα στο Unlocking. To Μi unlock states που μου γράφει δεν υπάρχει μέσα στο κινητό. Το παιδεύω ακόμα απλά το γράφω και εδώ μήπως και γνωρίζετε για να γλιτώσουμε χρόνο.