Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• λοιπον μαλλον τα καταφερα...ειμαι σε ενα αλλο περιβαλλον πανω πανω μου γραφει Mount system partition unmodified ελπιζω να καταλαβες που ειμαι....

• Παράθεση από Bodai: “@burningzc τρεξε αυτη 'fastboot oem-info' πες μου τι σου βγαζει.. ” πρεπει να τα ξανακανω?

• Παράθεση από Bodai: “@burningzc ακολουθησε τον οδηγό κατα γράμμα!! Δυο γραμμές παρακάτω γράφει τι να κάνεις! ” τι αυτη την εντολη? fastboot flash recovery redminote3_twrp.img τα ιδια μου βγαζει.....

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από burningzc: “ναι αυτο διαβαζω. τωρα τι να κανω? ξανα απο την αρχη? μου εβγαλε σε μια μαυρη οθονη ενα xiaomi. Failed ( remote: download for partition recovery is not allowed) αυτο μου εβγαλε στην τελευταια εντολη μεσα στο cmd ξερει κανεις κατι??? ” Σίγουρα έχεις ξεκλειδώσει το bootloader; Από αυτό που γράφει δεν νομίζω.Εφόσον αποτύχεις να μπεις σε recovery με τη πρώτη προσπάθεια και καταλάθος ανάψεις το τηλέφωνο , θέλει επανάληψη τη διαδικασία με το adb από τη…

• ναι αυτο διαβαζω. τωρα τι να κανω? ξανα απο την αρχη? μου εβγαλε σε μια μαυρη οθονη ενα xiaomi. Failed ( remote: download for partition recovery is not allowed) αυτο μου εβγαλε στην τελευταια εντολη μεσα στο cmd ξερει κανεις κατι???

• SOS παιδια εκανα αυτες τις εντολεσ σε cmd αλλα δεν εκανε επανεκκινιση τι κανω? fastboot flash recovery redminote3_twrp.img

• Παράθεση από tsine: “Ρε παιδιά αυτή η ROM είναι πειραγμένει η όχι ? ” και γω ετσι ακριβως ειμαι! τι κανουμε δηλαδη για αλλη rom? μου εχει ερθει η αδεια κανονικα αλλα στο miunlock μου το σταματαει στο 50%

• Παράθεση από sobi1984: “μπορει καποιος να μου εξηγησei τι παιζει με το κινητο μου. εχω περασμενη την κινεζικη dev περασμενη οπως περιγραφουν στον οδηγο εδω [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11482/ εχοντας λοιπον κατεβασει το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en συνδεομαι στο mi account μεσω κινητου και στον υπολογιστη και ενω ειμαι σε fastboot και κανονικα οπως λενε η διαδικασια…

• εχω κανει αιτηση την παρασκευη!

• Παράθεση από arist1976: “Και πάντα υπάρχει και η λύση του flashtool που περνάς οποιαδήποτε απο τις δεκαδες ρομ που έχει στο αγγλικο, μέχρι να ξεκλειδωσεις το bootloader. ” εχω ανοιξει mi account!

• ok ευχαριστω μολις το κανω αυτο μπορω να ξεκινησω την διαδικασια? δεν ξερω αν εχεις δει την ROM που εχω τωρα? Απλα θελω βοηθεια μην κανω κανα λαθος και δεν εχω τηλεφωνο μετα...

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από burningzc: “Γεια σας παιδια! για το ξεκλείδωμα του bootloader που έκανα την αιτηση ποσο να περιμενω? sms ερχεται? ” Περίμενε 10 μέρες και αν δεν σου έρθει μήνυμα, κάνε ένα complain στο αγγλικό φόρουμ. Συνήθως μετά σου στέλνουν. ” ok και πως μπορω να κανω complain από εκει? ειμαι πολυ ασχετος.....

• Παράθεση από burningzc: “Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από burningzc: “Καλημέρα παίδια συγχαρητηρια για την δουλεια σας! Εμείς που δεν τα κατέχουμε πως θα βάλουμε την Ελληνική ROM? Εκανα αιτηση για το ξεκλείδωμα να περιμένω sms και μετά προχωράω? αυτό ειναι το ευκολο κομάτι... μετα μου φαινονται πολύ δυσκολα τα επόμενα βήματα.... Αυτή παρακάτω ειναι η δική μου ROM. ευχαριστώ!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11110/ ” ολα ευκολα ειναι αρκει να διαβασεις τους οδηγους δυο φορες. οχι…

• Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από burningzc: “Καλημέρα παίδια συγχαρητηρια για την δουλεια σας! Εμείς που δεν τα κατέχουμε πως θα βάλουμε την Ελληνική ROM? Εκανα αιτηση για το ξεκλείδωμα να περιμένω sms και μετά προχωράω? αυτό ειναι το ευκολο κομάτι... μετα μου φαινονται πολύ δυσκολα τα επόμενα βήματα.... Αυτή παρακάτω ειναι η δική μου ROM. ευχαριστώ!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11110/ ” ολα ευκολα ειναι αρκει να διαβασεις τους οδηγους δυο φορες. οχι παραπανω δυο φορες μονο …

• Καλημέρα παίδια συγχαρητηρια για την δουλεια σας! Εμείς που δεν τα κατέχουμε πως θα βάλουμε την Ελληνική ROM? Εκανα αιτηση για το ξεκλείδωμα να περιμένω sms και μετά προχωράω? αυτό ειναι το ευκολο κομάτι... μετα μου φαινονται πολύ δυσκολα τα επόμενα βήματα.... Αυτή παρακάτω ειναι η δική μου ROM. ευχαριστώ!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11110/