Απο κομπιουτερ εννοεις ετσι?Εμενα ομως που εχω τη ρομ που σου ειπα,θα τη βρει λες σαν update αραγε?Ο/H drosos valsamaras έγραψε:
Τωρα που ειμαι σπιτι....το προγραμμα λεγεται Mi manager. Οσαο για την μπαταρια απο χθες το βραδυ ειμαι τωρα στο 69% με ολα ανοιχτα χωρις πολλ ηχρηση όμως
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ναι απο κομπιούτερ. Μην με θεωρείς γνωστη… απο τσατιλα και απελπισία μετα απο πολυ διαβασμα το εκανα και ισως τυχαια. Τυχαια προσπαθω να ξεκλειδωσω το bootloader χωρις φλασαρισμα τις διαφορες rom.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
βγάζει ότι ο λογαριασμός είναι διαφορετικός που εννοείται πως δεν ισχύει.τι παίζει?
-
για κατεβασμα της dev rom chinese απο αυτη την σελιδα,
en.miui.com/download-301.html#440
επιλεγω την "Redmi Note 3 MTK China" επιλογη τερμα δεξια,
και Full rom Version: 6.3.17 (MIUI7) ??? -
καλησπερα και απο μενα προσπαθω για την αιτηση και η σελιδα βγαζει error γνωριζει κανεις κατι;
-
-
μπορει καποιος να μου εξηγησei τι παιζει με το κινητο μου.
εχω περασμενη την κινεζικη dev περασμενη οπως περιγραφουν στον οδηγο εδω [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
εχοντας λοιπον κατεβασει το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en συνδεομαι στο mi account μεσω κινητου και στον υπολογιστη και ενω ειμαι σε fastboot και κανονικα οπως λενε η διαδικασια περνει 10 δευτερολεπτα παιρνω αυτο το μηνυμα.
για ποιο λογο. τι πρεπει να κανω και δεν κανω.
ευχαριστω εκ των προτερων.
εχει αρχισει λιγο και με κουραζει το παιχνιδι του χαμενου bootloader που η αγαπημενη xiaomi εχει αρχιζει και παιζει. :(:( -
Έχεις ρυθμίσει τον λογαριασμό σου (Mi-Account) στην συσκευή σου ώστε να προστεθεί στις συσκευές που έχεις ?
Προφανώς ο έλεγχος στο Mi-Account σου δεν βρίσκει συσκευή που να χρειάζεται Unlock... -
μια συσκευη υπαρχει στο mi account οπως και στο mi cloud .δεν εχω καποια αλλη .ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει.σπαω το κεφαλι μου ολη την ωρα.απο την αλλη και με την κινεζικη dev να μεινω δεν παλευται
-
ούτε εγώ κατάφερα κάτι, είναι για τα πανηγύρια η όλη διαδικασία. ούτε στο φόρουμ τους δεν ξέρουν να απαντήσουν, 230 σελίδες παράπονα
Sent from my LG-D855 -
Ο/H sobi1984 έγραψε:
μπορει καποιος να μου εξηγησei τι παιζει με το κινητο μου.
εχω περασμενη την κινεζικη dev περασμενη οπως περιγραφουν στον οδηγο εδω [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
εχοντας λοιπον κατεβασει το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en συνδεομαι στο mi account μεσω κινητου και στον υπολογιστη και ενω ειμαι σε fastboot και κανονικα οπως λενε η διαδικασια περνει 10 δευτερολεπτα παιρνω αυτο το μηνυμα.
για ποιο λογο. τι πρεπει να κανω και δεν κανω.
ευχαριστω εκ των προτερων.
εχει αρχισει λιγο και με κουραζει το παιχνιδι του χαμενου bootloader που η αγαπημενη xiaomi εχει αρχιζει και παιζει. :(:
μετα στο mi unlock ακριβώς το screenshot ανέβασες....
τι πρεπει να κανουμε???? -
Παιδιά το πιθανότερο είναι να είναι drivers, δοκιμάστε σε άλλον υπολογιστή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα