Ωραία άντε να περιμένω το sms. Κάτι ακόμα στο Default Clock που δηλώνουμε για τον καιρό έχω σπάσει τα νεύρα μου
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Εγώ προσπάθησα να βάλω την developer την κινεζική και δεν μου το κάνει έχω πάρει το μύνημα απο κινα εδώ και έναν μήνα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα δεν ξέρω τι να κάνω.
-
ποια ρομ έχεις τώρα ? Παίζει ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο
-
7.0.19.0.0 αυτήν έχει.
-
μάλλον πρέπει να πας από εδώ πρώτα Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο ...
Έχω κάνει την αίτηση όλα κομπλέ, άνοιξα έτσι το πρόγραμμα (Mi Unlock) και μετά τον έλεγχο που κάνει στο account που έχω δηλώσει το Redmi Note 3 Pro μου γράφει: "Your device isn't supported by Mi Unlock".
Δεν έχω συνδέσει στον υπολογιστή το κινητό, να φανταστώ ότι γιαυτό μου το γράφει ε; -
έστειλαν και το δικό μου εχθές.Τώρα για να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα πρέπει να περιμένω να έρθει η μπορώ να το κάνω και τώρα?
-
μπορείς να το κανεις και τώρα αν μιλάμε για συσκευή με κλειδωμένο bootloader πανταRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H heleuthe έγραψε:
έστειλαν και το δικό μου εχθές.Τώρα για να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα πρέπει να περιμένω να έρθει η μπορώ να το κάνω και τώρα?
Με το Redmi Note 2 όμως, δεν χρειάζεται να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα... O bootloader της συσκευής σου είναι ξεκλείδωτος... -
Φίλος σε άλλο Post αναφέρει ότι το ξεκλειδωσε απο την συσκευή. Το Post έκλεισε και ρωτάω απο εδω… πως γινεται?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
(Πολλές οι σελίδες μάνα)
Για να φλασάρεις ελληνική /xiaomi.eu κτλ, εκτός από το ξεκλείδωμα bootloader ο χρήστης θα πρέπει να έχει ενεργοποιήσει και το (ενσωματωμένο στο ΜIUI, αλλά αρχικά ανενεργό) root access ή δεν απαιτείται; -
Παιδιά έχω το redmi note3 pro. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader εδώ και 12 μέρες αλλά μήνυνμα δεν μου έχει έρθει ακόμα. Επειδή κάπου διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να μην μου έρθει το μήνυμα λόγω παρόχου (wind) δοκίμασα να τρέξω την εφαρμογή του ξεκλειδώματος. Έκανα sign in μου ζήτησε να συνδέσω το κινητό και εφτασε στο 50% όπου μου έβγαλε μήνυμα σχετικό με verify του κινητού. Είναι αυτό σημάδι ότι έχει εγκριθεί η αίτηση μου ή όχι?Έχω την multi Rom. Περιμένω να μάθω σίγουρα ότι εγκρίθηκε το αίτημα μου για να περάσω την chinese Dev και στη συνέχεια την ελληνική για να γλιτώσω το τρίτο στήσιμο του κινητού.
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα