Ορίστε => [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum για το RN3 με τον ΜΤΚΟ/H annonnaki έγραψε:
Σε προηγούμενο φίλο που το ρώτησε υπήρξε παραπομπή σε αυτό το thread. Βέβαια αυτό είναι για το pro (snapdragon version). Είναι ασφαλές να κάνω τα ίδια στο rn3?????
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Φοράει την stable 7.0.19.0.0
OffTopicΜπρος στα καλλη τι είναι ο πονοςYou may think you can fly - but you better not try -
καλημέρα εχω το xiaomi redmi note 3 εχω στείλει αιτήση για ξεκλείδωμα εδώ και 15 μερες κα τπτ ακόμα εχει σχεση ο παροχος(εχω wind)
-
Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία το vickmall στέλνει, βλακωδώς κατ'εμέ, με global roms. Χωρίς να το ζητήσω.
Σήμερα λοιπόν, μετά το χθεσινό redmi note 3, μου ήρθε και ένα pro. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό λοιπόν, προσπαθώ να βάλω την china developer, ώστε μετά να ξεκλειδώσω την συσκευή.
Στο βήμα όμως που πάω να φλασάρω την rom με το flashtool μου βγάζει "(0X80004005: FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)"
Οπότε ρε παλικάρια, πως στο καλό θα κάνω flash την china dev? Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Ευχαριστώ.
Edit: Εγώ έκανα λάθος και μετά τους driver το άνοιγα ξανά σε fastboot mode. Ο άνθρωπος το λέει καθαρά μπες σε download mode όχι fastboot. -
Παρότι εχω λαβει sms απο xiaomi
" Your unlock reguest has been approved "
οταν παω να κατεβασω το Mi unlock μου πεταει στο Η/Υ το εξής
- Code: NoSuchKey
- Key: miflashunlock/MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en.zip
- RequestId: B7A0D8034F21714E
- HostId: 5Tx/mbXXDNizRej02b3iVk9GfW6YxRZ+Z8W1NwcQ0Gc1r4MrKN5uLk9UkMlBXzFo1KIpPFfCmT0=
ΕΧΩ ΠΑΡΑΣΜΈΝΗ DEV MIUI 7.6.3.24 Beta
τι προτείνετε;
συνεχιζω την προσπάθεια;
υπόψην εχω κανει verification τη συσκευή - Code: NoSuchKey
-
Καλημέρα! Εγώ πάντως βαρέθηκα με τα ξεκλειδώματα κλπ..... Αν και θέλω να βάλω την Ελληνική ρομ δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Και έχω και 2 μέρες περίπου που μου κάνει κόλπα η ρομ από το vickmall!
-
ολα οκ!!!!!
μετα απο αρκετή υπομονή και επιμονή ξεκλειδωτος πλέον ο bootloader
πάω για dev ελληνική
ερώτηση παιδιά
μπορώ με vista 32 bit να περάσω την ελληνική dev η απαιτείται συστημα με windows 64 bit
ευχαριστώ -
Ο/H BUCK έγραψε:
μπορώ με vista 32 bit να περάσω την ελληνική dev η απαιτείται συστημα με windows 64 bit
ευχαριστώ
Μπορείς και με 32bit.
UPDATE :
Μόλις είδα στον οδηγό που έχουν βγάλει πως είναι επικίνδυνο το Flash σε Windows 32bit και μπορεί να γίνει Brick !!!
MHN KANETE FLASH με τον παραπάνω οδηγό σε Win 32Bit λειτουργικό... -
Ο/H vaggostrik έγραψε:
Καλημέρα! Εγώ πάντως βαρέθηκα με τα ξεκλειδώματα κλπ..... Αν και θέλω να βάλω την Ελληνική ρομ δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Και έχω και 2 μέρες περίπου που μου κάνει κόλπα η ρομ από το vickmall!
=> [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum -
UPDATE :
Μόλις είδα στον οδηγό που έχουν βγάλει πως είναι επικίνδυνο το Flash σε Windows 32bit και μπορεί να γίνει Brick !!!
MHN KANETE FLASH με τον παραπάνω οδηγό σε Win 32Bit λειτουργικό... -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ρωτησα το απογευμα γιατι ειχα του ενδοιασμούς μου διαβαζοντας τον οδηγό του lallasgr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα