Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H Souits έγραψε:
Πρώτα development.... Δεν έρχεται κανένας κωδικός... Αλλα σου λένε ότι εγκρίθηκε το αίτημα σου και μετά ακολουθείς την διαδικασία με το πρόγραμμα ξεκλειδώματος
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γειά σας και απο εμένα,κατ αρχάς ευχαριστώ για τις οδηγίες
Εγιναν όλα όπως τα περιγράφετε,αρχικα το κινητό είχε multilingual rom απο κινεζομάγαζο..
με διαδικασία sp flash tool πέρασα oficial stable rom english-chinese
Ενώ ειχα ήδη κάνει request για unlock του bootloader...
μην περιμένετε κάποιο κωδικό απλά θα σας έρθει ένα μύνημα στο κινητό ότι αίτημα σας έγινε αποδεκτό,εμένα μου ήρθε στις 11 ημέρες
με ενεργή συμμετοχή στο αγγλικό φόρουμ της εταιρίας...
Μετά πέρασα developer's rom english-chinese...μεσω της διαδικασίας αναβάθμισης της συσκευής και επιλογή απο πακέτο αναβάθμισης.
Ξεκλείδωσα το bootloader kai flashara την ελληνικη ρομ όπως βλεπετε στη φώτο... -
@Stratos Kakalas καλορίζικο, καλώς ήρθες και εύχομαι να έχεις μια καλή εμπειρία με το καινούργιο RN3 σου.
-
Μου ήρθε και μένα σήμερα το μήνυμα ότι μπορώ να ξεκλειδώσω.
Είμαι με την Stable 7.1.20.0(LHOCNCL).
Κατέβασα από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Version: V7.1.7.0.LHOMICL (MIUI7) .
Προσπαθώ μέσω update package να την περάσω αλλά μου λέει Cant verify update package!!
Τι κάνω λάθος και μου έχει σπάσει τα νεύρα 3 ώρες τώρα?Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Καλησπέρα σας!
Μόλις έλαβα το Xiaomi Remi Note 3 απο έναν φίλο απο την Κίνα και επειδή είμαι αρχάριος θα χρειαστώ την βοήθεια σας.
1) Κατεβάζω την Developer Rom και την περνάω στην μνήμη του κινήτου (σε zip πάντα), και όταν πάω στην εφαρμογή updater Και την επιλέγω να κάνει την ενημέρωση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
" Can't verify update
Couldn't verify this update, please try others. "
2) Επίσης, οσον αναφορα την αίτηση για το ξεκλείδωμα του boot loader, προσπαθώ να μπω εδω και 3 μέρες στο site και δεν μου φορτώνει μολις πατάω unlock now(Apply for unlocking Mi devices). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Ευχαριστώ. -
Πήρα το note 3 pro για μία φίλη και τώρα ανακαλύπτω τις π...ιπεριές της xiaomi με τα κλειδώματα του bootloader και τη big brother φάση με αποστολή sms για ξεκλείδωμα.
Διαβάζω όλο αυτό το χαμό και την ταλαιπωρία σας... κρίμα... πραγματικά !
Ο λόγος δηλ. που σιχάθηκα την apple και που βαρέθηκα τις ατελείωτες διαδικασίες του jailbreak (εκτός από τις εξωφρενικές τιμές)
Έτσι πέρασα στο andoid και συγκεκριμένα στη xiaomi με το miui της.
Μετά από τόσα χρόνια πελάτης (από το πρώτο της ρυζάκι) μάλλον εγκαταλείπω τη xiaomi, εκτός αν γίνει κάτι άλλο...
Μακάρι να αλλάξει τακτική και να ελευθερώσει ξανά τις συσκευές της. -
Δωσε λίγο χρόνο...από όσα διαβάζω στρώνει σταδιακά η κατάσταση με το ξεκλειδωμα....
-
Εγω περασα με το update την 7.2.3 multi και ηρεμησα. Δεν μπαινω στην ηλίθια διαδικασία του ξεκλειδωματος. Ισως Αργότερα…
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H drosos valsamaras έγραψε:
Εγω περασα με το update την 7.2.3 multi και ηρεμησα. Δεν μπαινω στην ηλίθια διαδικασία του ξεκλειδωματος. Ισως Αργότερα…
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειχα την vendor την και ενα. Προγραμμα unofficial σαν το suite την ειδε σαν Update και ετσι την αναβαθμισα με διαδικασια που κρατησε πανω απο μια ώρα
Παντως ειναι πιο ομορφη πιο smooth ρουταρισμενη με ελληνικα και χωρις κινεζιες να μη δουλευουν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τωρα που ειμαι σπιτι....το προγραμμα λεγεται Mi manager. Οσαο για την μπαταρια απο χθες το βραδυ ειμαι τωρα στο 69% με ολα ανοιχτα χωρις πολλ ηχρηση όμως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα