Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Λοιπον να σας πω κι εγω μια ιστορια. Σας ει προχθες για ενα φιλο που ειχε παρει το mi6 και μετα απο ενα μηνα δεν δουλευε το touch. Το ειχε παρει απι aliexpress και δεν μπορουσε να βγαλει ακρη. Μαλιστα ηθελε 80 ευρω για το στειλει στην κινα μεσω εγγυησης. Εδω στημ Ελλαδα οπου το πηγαινε του ελεγαν τουλαχιστον 1 κατοσταρικο. Σημερα το πηγα σε εναν φιλο μ ασιατη. Το ανοιξε και ειδε το "μπριζακι " του touch ακουμπουσε σε ενα αλλο σιδερακι και εκανε ενα τυπου βραχικυκλωμα. Το εφυιαξε λοιπον σε 5 λεπτ…

• Ρε μαγκες. Εχει ενας φιλος το mi6 . Ξαφνικα στον ενα μηνα ενω η οθονη δουλευει κανονικα δεν πιανει τπτ στο touch. Επισης το κεντρικο πληκτρο και τα πλαινα δουλευουν κανονικα. Τ μπορει να εχει;;

• Οσες φορες φλασαρω σωστα δλδ με wipe cache data δεν εχω ποτε κολληματα.

• Παιδια καντε wipe data και ξαναφλασαρετε την ρομ σας κι ολα θα ειναι μια χαρα.

• Παράθεση από Kostis_87: “Καλημέρα, λόγω προβλημάτων δεν μπήκα χθες.. Πήγα στα public και πλαίσιο και οι τιμές απαγορευτικες... 22 €. Και μια ερώτηση..εχουν διάφορες τα Type c σε αργή και γρήγορη φόρτιση? ” Κωστη μπες στο ιντερνέτ στο Σκρουτζ. Σίγουρα θα είναι φθηνοτερο

• Καλημερα. Χθες πέρασα την τελευταία aroma. Πολυ καλύτερο σαν αίσθηση το κινητό. Τα animation θυμίσουν λίγο i phone. Θα σας ενημερώσω και για τα άλλα σε λίγες μέρες.

• Σφυροκοπαει με αυτην το εργαλειο;

• Ποια ειναι η καινουρια ρομ;;;

• Καλημερα σας... Ειμαι βουδαπεστη ταξιδακι. Και συγκρινα το κινητο με αλλα φιλων μου. Παιδια με gps ανοιχτο με 4g ολη μερα και με φωτο συνεχεια το κινητο δε κατααβαινει τπτ. Εχει 0 βαθμους. Κατι σαμσουνγκ κλεινουν κατι χαουγουει κολανε. Τεσπα αυτο που με ενδιαφερει και θελω να σας πω ειναι οτι το κινητο μας ειναι κορυφη. Βλεπω επισης φιλογς μου με το redmi note 4 , παιδια πολυ πιο "φθινιαρικο" κινητο εξωτερικα. Στο ματι δλδ καταλαβαινεις την διαφορα. Τα λεω αυτα γτ κουραστηκα να ακουω για snapdra…

• Καλημερα. Να ρωτησω ;;; Εχει βαλει κανενας aosp η τις αλλες ρομ εκτος απο miui. ;;

• Παράθεση από johnkeppas: “Παιδιά μια ερώτηση. Ταιριάζει στο κινητό μας θήκη από κάποιο άλλο xiaomi γιατί αυτές του redmi pro είναι πολύ λίγες και δυσεύρετες... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” απ το redmi note 4 η θηκη μπαινει αλλα λιηο τσιτα. Το pro ειναι ελαχισα μεγυτερο και ειναι λιγο πιο χαμηλα οι καμερες του αλλα δεν εμποδιζει να τραβας φωτο.

• Καλησπερα. Εκανα μια δοκιμη. Περασα την ευρωπαικη stable. Τωρα οταν παταω power button δεν μ βγαζει επιλογη recovery. Πως μπορω να μπω;

• Θα ηθελα συγκριση miui 8 με miui 9 . Δε νομιζω η 9 να ειχε βγει απ τον μαρτιο

• Καλησπερα παιδια. Αν μπορει καποιος να μ πει. Πως παει το κινητο με την τελευταια ρομ την 9;να ξερω αν αξιζει να αλλαξω απο stable

• Καλα ναι το διαπιστωσα μολις ανοιξε το τηλ. Απλα δε καταλαβα γτ τα βγαζει.

• Για μενα φιλε μου κρατα την stable. Δοκιμασμενη και νομιζω με την μεγαλυτερη αυτονομια

• Να σας πω την δικη μ αποψη. Περιμενουν ολοι πως κ πως την 9. Λες και θα δουν αλλο κινητο. Ενα φιλαρακι μ με δικη μ παροτρυνση και με οσα εχει δει σε φορουν πηγε πηρε το mi max 2. Κινηταρα δε λεω. Το δικο μας κινητο ομως διπλα του φαινεται υπερπολυτελεστατο. Σε ταχυτητα θες, σε κατασκευη θες. Για οθονη δε το κουβεντιαζω καθολου,,,,, βαλαμε και οι δυο ενα black theme, το δικο μου μαυρο με το δικο του ηταν λες και ειχες βαλει διπλα μου κινητο περασμενης 10ετιας. Απλα ολοι οι xiaomakides εχουμε γινε…

• Παιδια πειτε μ καποιος. Αξιζει απο stable να παω στη τελευταια dev η aroma.καποιος που να την εχει βαλει να μ πει αν αξιζει.

• [list][*] [/list]Καλησπερα. Να ρωτησω κατι. Αν κανω μπακ απ μεσω twrp και μετα βαλω την αρωμα , που θα βρω το μπακ απ μου μετα για να το περασουν ολα στο κινητο;

• Για οσους ενδιαφερονται για την μπαταρια. Μ την αλλαξε ενας γνωστος. Η μπατατια ηρθε με εργαλεια κατι πενακια και κατσαβιδακια. Με το κατσαβιδι ξεβιδωσε τις 2 βιδες στο κατω μερος του κινητου. Το καπακι βγηκε ευκολα με το νυχι. Μεσα η μπαταρια συνδεεται με ενα φισακι και ειναι κολλημενη με μια κολα(ο γνωστος μ ανεφερε οτι ετσι ειναι και των i phone). Την καινουρια την κολλησε με ταινια διπλης οψεως. Την καινουρια μπαταρια την εχω γυρω στους 2 μιση μηνες. Με 8.5.3.0 μου βγαζει γυρω στις 28 ωρες μ…