Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 578.
-
Παιδιά τι είναι όλα αυτά τα mikrorouter κλπ; Δεν έχω τις γνώσεις για όλα αυτά και δεν υπάρχει και λόγος νομίζω να δώσω κι άλλα λεφτά για να δουλεύει σωστά κάτι. Όσο για τα 60€ που και καλά γκρινιάζουμε που θέλουμε κάποιοι να δουλεύουν το προσπερνώ ως ότι πιο άκυρο έχω διαβάσει εδώ μέσα, ίσως δεν διάβασε καλά το μήνυμά μου που και πάλι δεν το δικαιολογεί μην τρελαθούμε εντελώς! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από strentas: “Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε για κάτι πού αρχίζει απο 60? ευρώ.Οποιος βλέπει ότι έχει θέμα αφού ξεκίνησε με το βασικό πακέτο δεν έχει νόημα να ρίχνει λεφτά.Παρ όλο τά προβλήματα πού έχει για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει .” Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω το μνμ. Το ερωτηματικό στο 60 είναι ερώτηση; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το πουλάει ως σύστημα συναγερμού, ίσως επειδή γνωρίζει τις αστοχίες του και δεν έχει διάθεση να τις διορθώσει εξ αρχής. Όσο για τα κινητά της ύστερα από ένα χρόνο χρήσης της συσκευής θα έλεγα πως για τα λεφτά τους είναι οκ (φαντάζομαι πως υπάρχουν κι άλλες Κινεζιες καλύτερες στα ίδια λεφτά). Το mi home kit δεν το αγόρασα γνωρίζοντας πως παίζει ΜΟΝΟ Κίνα αλλά ότι συνδέομαι σε Κίνα λόγω του ότι δεν είχε server τότε Ευρώπη για να έχω ειδοποιήσεις. Και τώρα δεν μπορώ να τα συνδέσω Ευρώπη. Και γι…
-
Το αν βασίζεται κάποιος ή όχι είναι άλλο θέμα (κι αν δεν βασιζόμαστε ποιος ο λόγος να βάζουμε κάμερες και παγίδες στην πόρτα στην τελική), το θέμα είναι οι ειδοποιήσεις. Απ' ότι φαίνεται κάθε συσκευή - κάτοχος έχει και διαφορετικά θεματακια. Τραγική η κατάσταση με την Xiaomi. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από juke: “Ναι global stable” Εμένα πάντως τπτ ακόμα.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμα@juke stable ROM? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk