Έκδοση 5.5.22 στο Play Store
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌτι απαντήθηκε παραπάνω.Ο/H vasma έγραψε:
Για να φτάσω στο σημείο να ρωτάω για την βέρσιον-ρόμ, (ίσως να φταίω και εγώ να μην έγινα κατανοητός στο προηγούμενο μήνυμα) έχω κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις και εξοικονόμησης μπαταρίας, γιαυτό ρωτάω εάν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο.
Ο/H andreasgr έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει την Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb (White & Color)MJDP02YL και αναρωτιέμαι αν η εφαρμογή mi Home έχει προεγκατεστημενα σκηνικα φωτισμου για την λάμπα? Γιατί ένας φίλος που έχει την yeelight smart bulb YLDP06YL είδα ότι μέσα από την yeelight εφαρμογή έχει ένα σωρό σκηνικα, όπως και πολλές άλλες επιλογες για να αλλάξεις στη λάμπα.
Το νεότερο μοντέλο παράγγειλα xiaomi-greece.gr/ProductDetail…-smart-bulb-(white-color). Τσέκαρα ότι έχει 800 lumens φωτεινότητα κ 10w ισχύ. Ακριβώς τα ίδια με την yeelight του φίλου μου.Ο/H Ikariapower έγραψε:
Έχει και μπορείς να φτιάξεις και τα δικά σου σενάρια αλλά η επιλογή σου δεν είναι καλή, η λάμπα που παράγγειλες είναι το παλιό μοντέλο και η απόδοση της μπροστά σε αυτήν του φίλου σου είναι απογοητευτική οπότε αν μπορείς ακύρωσε και πάρε αυτή που πήρε και ο φίλος σου !!!Ο/H andreasgr έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει την Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb (White & Color)MJDP02YL και αναρωτιέμαι αν η εφαρμογή mi Home έχει προεγκατεστημενα σκηνικα φωτισμου για την λάμπα? Γιατί ένας φίλος που έχει την yeelight smart bulb YLDP06YL είδα ότι μέσα από την yeelight εφαρμογή έχει ένα σωρό σκηνικα, όπως και πολλές άλλες επιλογες για να αλλάξεις στη λάμπα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro