Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Έκδοση 5.5.22 στο Play Store

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Υπάρχει κάποιος (που έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα) που γνωρίζει να μας ενημερώσει γιατί δεν δουλεύουν τα Push Notifications? Ενώ σε εμένα δούλευαν μέχρι πριν 1 μήνα και κάτι, απότομα σταμάτησαν και δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται το πρόβλημα, από το MiHome η από την ρομ, έχω το Mi6 με Miui 10.3 (τελευταία) Stable Global. Επίσης δοκίμασα και σε Κινέζικο και σε Χώρα Ελλάδα.... αλλά τίποτα!
    • Διαφήμιση
    • φταίει το τηλεφωνο σας και όχι το Mi Home.

έχει αναφερθεί ένα κάρο φορές στα τελευταία ποστ.

έχω Samsung Galaxy S8. του έχω πει στα Notifications οτι θέλω πάντα να εμφανίζει τα μηνυματα απο το app. οτι δεν θελω να κανει suspend απο πισω την εφαρμογή λόγο μπαταρίας κτλ....

παίρνω πάντα ειδοποιήσεις. ακόμα και όσοι έχουν iphone εδώ μέσα λένε ότι παίρνουν πάντα ειδοποιήσεις. άρα.... φταίνε οι ρυθμίσεις σας.

@vasma Δοκίμασε στο μενού
      Ρυθμίσεις
      Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης
      Mi home και ενεργοποίησε όλες τις ειδοποιήσεις push κλπ σε κάθε υπομενού που εχει. Αν δεν δουλεύει κι έτσι εγώ προσωπικά δεν έχω βρει άλλη λύση!

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Για να φτάσω στο σημείο να ρωτάω για την βέρσιον-ρόμ, (ίσως να φταίω και εγώ να μην έγινα κατανοητός στο προηγούμενο μήνυμα) έχω κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις και εξοικονόμησης μπαταρίας, γιαυτό ρωτάω εάν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο.
    • Ο/H vasma έγραψε:

Για να φτάσω στο σημείο να ρωτάω για την βέρσιον-ρόμ, (ίσως να φταίω και εγώ να μην έγινα κατανοητός στο προηγούμενο μήνυμα) έχω κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις και εξοικονόμησης μπαταρίας, γιαυτό ρωτάω εάν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο.
      Ότι απαντήθηκε παραπάνω.
      Ανέφερα και εγώ σε προηγούμενο ποστ ότι τέτοιες περιπτώσεις σαν την δικιά σου είναι θέμα κινητού ξεκάθαρα.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει την Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb (White & Color)MJDP02YL και αναρωτιέμαι αν η εφαρμογή mi Home έχει προεγκατεστημενα σκηνικα φωτισμου για την λάμπα? Γιατί ένας φίλος που έχει την yeelight smart bulb YLDP06YL είδα ότι μέσα από την yeelight εφαρμογή έχει ένα σωρό σκηνικα, όπως και πολλές άλλες επιλογες για να αλλάξεις στη λάμπα.

Ο/H andreasgr έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει την Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb (White & Color)MJDP02YL και αναρωτιέμαι αν η εφαρμογή mi Home έχει προεγκατεστημενα σκηνικα φωτισμου για την λάμπα? Γιατί ένας φίλος που έχει την yeelight smart bulb YLDP06YL είδα ότι μέσα από την yeelight εφαρμογή έχει ένα σωρό σκηνικα, όπως και πολλές άλλες επιλογες για να αλλάξεις στη λάμπα.

Έχει και μπορείς να φτιάξεις και τα δικά σου σενάρια αλλά η επιλογή σου δεν είναι καλή, η λάμπα που παράγγειλες είναι το παλιό μοντέλο και η απόδοση της μπροστά σε αυτήν του φίλου σου είναι απογοητευτική οπότε αν μπορείς ακύρωσε και πάρε αυτή που πήρε και ο φίλος σου !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Σημερα παρελαβα 2 διακοπτες aqara wireless switch (double). Δουλευουν αψογα και καθε ενας μπορει να χειριστει μεχρι 7 λαμπες (αρκει να θυμασαι τι εχεις βαλει σε καθε χειρισμο π.χ. μονο - διπλο παρατεταμενο και συνδιασμενο πατημα. Τωρα οι λαμπες αποκτησαν νοημα γιατι μεσα απο την εφαρμογη πρακτικα για καθημερινη χρηση δεν βολευει και τοσο.
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ο/H andreasgr έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει την Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb (White & Color)MJDP02YL και αναρωτιέμαι αν η εφαρμογή mi Home έχει προεγκατεστημενα σκηνικα φωτισμου για την λάμπα? Γιατί ένας φίλος που έχει την yeelight smart bulb YLDP06YL είδα ότι μέσα από την yeelight εφαρμογή έχει ένα σωρό σκηνικα, όπως και πολλές άλλες επιλογες για να αλλάξεις στη λάμπα.
      Έχει και μπορείς να φτιάξεις και τα δικά σου σενάρια αλλά η επιλογή σου δεν είναι καλή, η λάμπα που παράγγειλες είναι το παλιό μοντέλο και η απόδοση της μπροστά σε αυτήν του φίλου σου είναι απογοητευτική οπότε αν μπορείς ακύρωσε και πάρε αυτή που πήρε και ο φίλος σου !!!

Το νεότερο μοντέλο παράγγειλα xiaomi-greece.gr/ProductDetail…-smart-bulb-(white-color). Τσέκαρα ότι έχει 800 lumens φωτεινότητα κ 10w ισχύ. Ακριβώς τα ίδια με την yeelight του φίλου μου.
    • Διαφήμιση

@andreasgr Δυστυχώς η λάμπα που πήρες παίζει μόνο με τον ευρωπαϊκό server οπότε αν είχες σκοπό να χρησιμοποιήσεις όλα τα καλούδια του κινεζικού στην συνέχεια δεν θα μπορέσεις !!!